Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jeffrey Bruma (2009-2013, 4 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 78
  • Pregledi 9,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Igrao je on ispocetka u prvoj postavi HSV-a, ali otkad ih je Bayern pregazio, od tada ni njega u prvoj nema. :huh:

istina ali je nakon Bayerna došao Slobodan Rajković koji ga je istisnuo iz prve postave :D

Sto su ovog malog poslali na posudbu, ako se ne varam Anceloti ga je forsirao u kup utakmicama na stoperu.

Jest to, nisam upoznat kolko igra u HSV-u, al sam siguran da bi bilo bolje da je kod nas,umjesto Alexa, jer Alex kad god zaigra napravi neko sranje..

Volio bih, naravno, da se i ovaj momak probije do Chelseaja i da ga gledamo kao standardnog, ali stvari ne izgledaju dobro za njega trenutaÄno. Kad bi mogao uskoÄiti za koju godinu uštedio bih nam finih para koje bismo u drugom sluÄaju morali potrošiti na Cahilla ili nekog. ;)

Pravo se iznenadi kad vidje da je dao gol za HSV, mali me stvarno neodoljivo podsjeca na Alexa, valjda ce biti bolji od njega. :rolleyes:

• 2 sedmice kasnije...

Takodjer i zadnju utakmicu Hamburga odigrao citavu u tandemu sa Rajkovicem, samo nek se on naigra ove sezone u Hamburgu i iduce godine u prvi tim komotno

• 1 mjesec kasnije...

I btw samo, Tore je bio briljantan na toj utakmici. A drago mi je zbog Jeffreya i jedva Äekam da ga vidim u Andreovom sustavu abd naredne sezone.

PS. pogledajte i izjednaÄujući gol Hannovera, golÄina B)

• 1 mjesec kasnije...

ako ovako nastavi, oÄekujem ga na ljeto da se vrati sa posudbe, definitivno će se moći boriti za startno mjesto u momÄadi.

OdliÄno pogoÄ‘en klub za posudbu, sliÄno kao i kod Daniela.

ako ovako nastavi, oÄekujem ga na ljeto da se vrati sa posudbe, definitivno će se moći boriti za startno mjesto u momÄadi.

OdliÄno pogoÄ‘en klub za posudbu, sliÄno kao i kod Daniela.

Ako dodje Cahill sanse da bude u prvih 11 su znatno smanjene !

Njega bi moglo u Premierligu da se kali jos jednu godinu, jer ima kvalitete već sada ili ga pustit u Hamburgu još jednu godinu.

• 1 mjesec kasnije...
Bio je povredjen i za ovu i za proslu tekmu. Ovo je Rajkoviceva prva utakmica puna (mislim) otkako se on povredio, a i Mancienne je dobio malo vremena posle povrede.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.