Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jeffrey Bruma (2009-2013, 4 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 4 sedmice kasnije...
  • Odgovori 78
  • Pregledi 9,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nema on sta da trazi u CHelsea-ju vise. Igrao je par sezona u (trenutno) prosecnom HSV-u, i iako je bio standardan nije uspeo da odskoci kvalitetom, da skrene paznju na sebe. Cele sezone se utapa u sivilo celokupne odbrane tima. 
Mozda je i bio talentovan igrac, ali to je sve. 

Šteta. Imao je potencijal, ali je na mentalnoj bazi dosta slab. Za nas je nekoliko puta igrao dosta solidno, čak se činilo da bi mogao upasti u ekipu ali čim je otišao na posudbu pretpostavio sam da bi to moglo biti to za njega. Pogotovo kada ga sad ni HSV ne želi, dovoljno govori...

Sretno Jeffrey, kako god. Bit ćeš uvijek podržan, kao i svaki mladić iz naše akademije.

• 5 sedmica kasnije...

Jeffrey Bruma has been sold to PSV for a reported £2.5m fee - there is a buyback clause in his contract though, that Chelsea can trigger.

Valjda ce mu dobro doci ova posudba u HSV, pa da ga gledam iduce sezone umjesto Alexa

Od ovog gore datuma pa do danas nije skoro nista napredovao kao igrac. Nek mu je sretno u PSVu, mozda tamo eksplodira.

Istina. Nije pokazao klasu i nije vrijedan Chelseaju. Sretno mu i doviđenja.

Da smo mu dali vecu priliku mozda bi i pokazao nesto.

Navijači HSV-a molili Boga da ovaj napusti klub, baš kao i Rajković, Manciene, Sala i sl..   E kad u ovom trenutnom HSV-u, odronu od ekipe ne mogu se pokazat, makar da imaju talenta, da postoji mogućnost da napreduju, e onda dji ćeš očekivat da kasnije igraju u Chelseaju.

Nek je njemu sretno, ali nikada on više ne zaigra za Chelsea, ubjeđen sam.

Nekad treba i jača ekipa da se dokažeš, pogotovo za mlade igrače. Lako je reći slabi suigrači, odron ekipa pa kao on bi trebao biti nešto bolji. Al treba razumjeti da igra odbranu, znači tu ako imaš samo jednog kiks igrača do sebe gotov si. Džaba ti svo znanje i skillovi. A poznato je da je HSV tambura.

Bruma povukao dobar potez povratkom u Holandiju.

Bolje da je ostao nas igrac pa otisao na posudbu, moje misljenje je da u PSv-u nece toliko napradovati koliko bi mogao u nekom jacem klubu na posudbi.

Vi ste smješni. Očito ga nikad niste gledalli na djelu. Lik nije klasa za CFC. Eto bio je u tom Hamburgu godinu dana. Niđe veze, loš. Sretno mu u PSV-u i dobro je da smo ga se riješili. Nije da nam obrambenih igrača fali. Tu su Ivanović, Azpi, David Luiz, Cahill, Cole, Bertrand i još mali milijun na posudbi i u akademiji.

Izgleda da nismo ga jos prodali.

Jeffrey Bruma's move to PSV could fall through as a heart condition has been diagnosed during his medical at the Dutch club. [Telegraaf]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.