Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 38: Nottingham Forest (A) - 25.05. @ 17.00

Istaknuti odgovori

• Odgovori 60
  • Pregledi 832
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mene zvao danas drug na proslavu, rodio mu se drugi sin. I to kaze u 5 dodji. Reko jedan je Celzi, dva su ti sina. Ja dolazim u 7. 🫡

• Tako je sefe, odmoriti prvih 11 i najvaznije igrace za Betis.

• Ne zanimaju me igra, sreca, sudija, VAR, Maresca, teren, vjetar, kisa, sunce... zanimaju me samo pobjeda i 3 boda. Nije bitan nacin i kako, doslovno autogolom ako je moguce pobjediti bez i jednog suta

Desno je James lijevo Cuci. Caisedo i Enzo u vezi. Nije nista eksperimentirao, poslao je najbolje sto imamo na prirodne pozicije. Prvi preduslov za dobar rezultat je ispunjen.

Ubio nas pritisak, trener je pelene obuko prije ulaska u bus, na ulasku u stadion stavio je jos jedne za svaki slucaj vecih kila govana kojim ce se usrati.

Treba nam Lavia umjesto Sancha ili Neta, Palmera gurniti vise naprijed i vise prema desno, ovo sto sad igra na lijevoj strani vise steti ekipi.

Sve  nicije lopte osvajaju, mnogo vise dobijenih duela dobiju. Fizicki smo skroz inferiorni. I deluje mi da je NF blizi golu. Da li prekid da li kiks Sanceza ..... 

• Autor

Ovo je bio rasplet iz snova. Ogroman se hajp desio prije utakmice, a na kraju smo tako lagano izborili LP da to nije humano. Izgubio je svak ko je trebao, a i ko nije. 

Drugo poluvrijeme smo odigrali doktorski, posebno nakon gola. Čini mi se da smo u finišu sezone sazrili kao momčad. Optimističan sam i pred finale Conference lige, a uz nekoliko pojačanja radujem se i sljedećoj sezoni. 

• Popularna objava

Pritisak nas je ubio, ovo je bilo sve samo ne lijepo za oci. Vidi se da je ekipa mlada i da nisu navikli na ovako velike utakmice, kao i trener. Ipak uspjeli su u naumu, cestitke s toga. Koliki je pritisak bio najbolje pokazuju Newcastle i Villa, kada su svi ocekivali da pobjede oni su izgubili. Iskusnije ekipe od nas a na kraju mi smo uspjeli.

Pohvale!

• Popularna objava

Cestitam igracima i strucnom stabu na ostvarenoj pobjedi. Ovaj rezultat je za nas ogroman i to najmanje iz razloga sto nam je donio Ligu Sampiona. Ogroman je jer je ulog bio veliki, gostovanje jednoj jebeno neugodnoj ekipi a kod nas luzerski mentalitet poznat. Trebalo je otici i pobijediti. Drago mi je da smo izdrzali i da smo bas pobjedom zavrsili mec, iako se pokazalo da nam je igrom slucaja i remi bio dovoljan. U ovakvim utakmicama igra je totalno nebitna. 

Forest je odlicna ekipa. Imali smo u 2 navrata dosta srece jer je Wood masio sanse koje je ove sezone zabijao. 

Kad se crta podvuce, zasluzeno smo u 4. na tabeli i zasluzeno cemo igrati Ligu Sampiona dogodine. 

Uh još jedna teška sezona, tako da je plasman u LP apsolutno velika stvar za ekipu, za klub u globalu, još jedna sezona po Europa Ligi ili ne daj bože po Konferenciji bi nas baš zakopala duboko u prosjek.

Tako da mozda ova ekipa malo i "odraste" uz malo najveće europske scene, vidjet cemo.

Sada se treba baciti na posao i pojačati ekipu..

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.