Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 38: Nottingham Forest (A) - 25.05. @ 17.00

Istaknuti odgovori

• Autor
8 minutes ago, hamco said:

Valjda United bude sad malo vise zapeo protiv Ville da se operu pred svojim navijacima.

I ja se tome nadam, ali prema onom što sam sinoć vidio - sve i da zapnu iz sve snage, šansa da ostvare pozitivan rezultat je minimalna.

• Odgovori 60
  • Pregledi 830
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Mene zvao danas drug na proslavu, rodio mu se drugi sin. I to kaze u 5 dodji. Reko jedan je Celzi, dva su ti sina. Ja dolazim u 7. 🫡

• Tako je sefe, odmoriti prvih 11 i najvaznije igrace za Betis.

• Ne zanimaju me igra, sreca, sudija, VAR, Maresca, teren, vjetar, kisa, sunce... zanimaju me samo pobjeda i 3 boda. Nije bitan nacin i kako, doslovno autogolom ako je moguce pobjediti bez i jednog suta

Suvisno je govoriti koliko nam je pobjeda potrebna. Zapeti jednostavno moraju. Do pobjede se nekako mora doci.

Ako uprava, trener i igraci imaju ikako ambicija za tu ligu sampiona, to ce se pokazati u ovoj utakmici.

Ja nemam nikako vise povjerenja u ovu ekipu. Poraz, nerijeseno da bude na kraju ne bi me nikako dotaklo niti bi me iznenadilo. Ove sezone kad god se ocekivao taj neki iskorak, ekipa je podbacila.

United u kolikom god bio k**** biti će tvrd orah za Villu.

Nama će biti još malo teže, ali ni oni nemaju lak zadatak.

• Popularna objava

Ko misli da su ove dvije utakmice podjednako bitne ili još gore - ko misli da je Betis važnija utakmica, taj nije normalan.

Nemamo mi tu puno toga ni za rotirati. Golman, jedan štoper, James/Lavia i Jackson u finalu jer ne može igrati ligu.

Prije da ce biti ovo sto Adi kaze.

Jackson ce igrati protiv Betisa a nece protiv Foresta jer je suspendovan.
Jorgensen ce igrati protiv Betisa a nece protiv Foresta vec je najavio Maresca.
Tosin/Chalobah jedan ce igrati protiv Betisa a drugi protiv Foresta.
Sancho ce igrati protivi Betisa jer nece igrati u prvih 11 protiv Foresta.
Gusto bi mogao protiv Betisa a James protiv Foresta.
Hall ce igrati protiv Betisa a Lavia ce igrati protiv Foresta jer nije registrovan za EC.

Tako da je to vec nekih 5-6 igraca koji mogu hladno zamjeniti jedni druge. Palmer, Enzo, Cucurella, Colwill i Caicedo moraju igrati obje utakmice.

Vidjet cemo ali ovo bi bilo sasvim ok i nekako common sense.

Mogao bi i Nkunku biti koristan u obe utakmice, pogotovo protiv Betisa.

Mada nedaj Bože da treba, što bi značilo da je rezultat nepovoljan.

10 minutes ago, Geremi said:

Mogao bi i Nkunku biti koristan u obe utakmice, pogotovo protiv Betisa.

Mada nedaj Bože da treba, što bi značilo da je rezultat nepovoljan.

Nkunku koji je jos od januara odlucio da ce da ode i od tad ne mrda kurcem na terenu ? Bolje da igra Guiu onda, jer decko se bori barem.

• Popularna objava

Frajer se sad krajem maja sjetio rotirati igrace. Kad je bio period oko boxing daya  i 6-7 utakmica u 15ak dana, tad je raubao istih 11 do iznemoglosti. Da je ovo nebitna utakmica protiv Foresta pa ne velim, a ono u sustini vece finale nego Konferencija. Cak finale Konferencije i zasluzuju igrati Dewsbury, Achempong, te ostali momci koji su nas doveli dotle.

Ostale 2 odlucujuce utakmice do kraja, ako to ne mogu stisnuti i odigrati ako treba i sa 10 igraca na terenu, pisam ti ja onda takve nogometase i takvog trenera. Nama su u finalu LS 2012.  2 stopera igrali roviti igraci, dvojica koji mjesec dana prije toga nisu ni za rezerve zaigrali kamoli kakve ozbiljne minute. Nek muda zategnu i odigraju to kako spada.

Budu li taktizirali kao sto su poceli i prije prvog zvizduka, ne pise nam se dobro.

• Popularna objava

Ovih 90 minuta protiv Nottinghama ce imati veliki znacaj na nasu buducnost u svakom smislu. Ne sumnjam da ce Maresca osluskivati rezultat na Old Traffordu jer je to takva osoba, umisljeni takticar koji se povlačio protiv Leicestera na svom terenu. 

Jedino mu za zadnju utakmicu protiv Manchester Uniteda nemam sta reci, ono je primjer kako se cuva rezultat presingom na protivnika... 

Sve raspolozive i najjace snage treba izvesti od prve minute sto znaci: James na beku, sredina Lavia, Caicedo Enzo, gore uz Palmera neka budu Neto i Madueke. 

Sredina Lavia, Caicedo i Enzo je Newcastle ostavila bez lopte iako su oni imali igraca vise. Jasno je da ce se Forrest braniti u niskom bloku i cekati sanse iz kontra napada ali uz nasu sredinu treba im te napade u startu prekidati. 

Bitnu ulogu ce igrati ko ce prvi zabiti gol, nadam se da cemo to biti mi, u suprotnom nas ceka patnja i valjanje igraca Nottingham Forresta. 

Jaci smo, kvalitetniji i nadam se da ce igraci ostaviti zadnji atom snage na terenu. To znaci da kolektivno preoru teren, a ne da Caicedo trci za Palmera i Maduekea kojima se mrsko vracati nazad i slicno. Nadam se da je igracima kristalno jasno sta znaci igranje u LP i da cemo takav pristup gledati u nedjelju. 

Bez brige, nitko to ne želi više od naših igrača, imamo skupinu mladih i jako talentiranih igrača kojima je cilj i motivacija igrati na najvišim razinama.

Grist će naši 100 na sat, kakav Betis, nije im ni na pameti još.

Došao je dan odluke.

Utakmica koja uvelike može skratiti naš ponovni put prema vrhu i ubrzati naš postupak rebuilda ekipe.

Do danas sam bio miran u vezi utakmice, ali sada svakim satom ću biti sve više nervozniji.

• Popularna objava
33 minutes ago, reLo said:

I ja počinjem osjećati nervozu. Do utakmice ću biti nervozniji nego kad sam se ženio. 

Mene zvao danas drug na proslavu, rodio mu se drugi sin. I to kaze u 5 dodji. Reko jedan je Celzi, dva su ti sina. Ja dolazim u 7. 🫡

• Popularna objava
58 minutes ago, Wisey said:

Mene zvao danas drug na proslavu, rodio mu se drugi sin. I to kaze u 5 dodji. Reko jedan je Celzi, dva su ti sina. Ja dolazim u 7. 🫡

Ja imam utakmicu u seoskoj ligi u pola 6 i bolje da odem da igram nego da sebi dižem šećer od ovog jada.

Vi možda nemate diabetes i možda danas dobijete tu bolest od stresa a ja koji već imam šećer ne mogu ga dvaput dobit nego zna se šta slijedi u tom slučaju.

Izašle su postave, Maresca opet eksperimentira sa Caicedom na beku i to je potez koji zaslužuje pukovnik ili pokojnik. Ako Chelsea ne osigura LP, zbog toga mora dobiti otkaz.

Tosin, Colwill, Cucurella, Enzo, Lavia, Palmer i naprijed Sancho, Neto i Madueke.

Na golu naravno Sanchez.

Veliki vjetar u leđa je što oni nemaju Murilla na raspolaganju, vjerojatno ne želi igrati protiv budućeg poslodavca.

Talentiraniji smo od njih, idemo to dobiti

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.