Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lucas Moura (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 92
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ako je tacno sto se pise da je presao u PSG to je dobro i za nas jer bolje sto je presao u PSG nego u Mancester,dobrih igraca je PSG nakupovao imaju odlicnog trenera koji ce to znat uklopit kako treba i ocekujem dobar plasman na evropskoj sceni
[quote name='Whisper#2' timestamp='1344447689' post='69447']
Sto se njega, Huleta i Neymara tice ili u Chelsea-ju ili van PL.....
[/quote]

Eto Lucas je već otišao u neki van PL. A za Hulka je jedina opcija u premiershipu Chelsea, bar ja tako mislim.

[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1344447761' post='69449']
ako je tacno sto se pise da je presao u PSG to je dobro i za nas jer bolje sto je presao u PSG nego u Mancester,dobrih igraca je PSG nakupovao imaju odlicnog trenera koji ce to znat uklopit kako treba i ocekujem dobar plasman na evropskoj sceni
[/quote]

Točno je, i službeno je. [url="http://www.psg.fr/fr/Actus/003001/Article/58709/Lucas-Rodriguez-Moura-au-PSG-en-janvier-2013"]http://www.psg.fr/fr/Actus/003001/Article/58709/Lucas-Rodriguez-Moura-au-PSG-en-janvier-2013[/url]
Mozda i najbolje za Lucasa sto je izabrao PSG,imace prostor minutazu imace svoje mjesto u timu ma gdje drugdje otisao to isto ne bi imao u potpunosti....mozda cak bolja liga za njega za dolazak iz Brazila......a drago mi je prije svega PSG toliko dobar klub evo konacno ce se vratiti na veliku scenu..... :-
CFC1905 slazem se s tobom da Hulk jedino moze u PL zaigrati za nas i ni za jedan drugi klub a ovo sto se pise da Zenit daje 40 miliona je glupost pa pita se i Hulk nesto on bi prije ostao u Portu nego da ide u Rusiju a sam je zelio i izjavio je da zeli da se oproba u vecoj ligi a trenutno portugalska liga jer daleko bolja liga od ruske
  • 2 godine kasnije...
Ne bi PSG dovodio znatno starijrg igrača za tu poziciju da im je ovaj dobar.

U najmanju ruku je podbacio u ligi koju bi morao da dominira.
Koštao bi bar kao Grizman.

Ne hvala.
Evo jos jedan avion za pedra. El grande pedro. Jel realno da gledamo rasipanje drugih, a mi cemo da cekamo neki otpadak, ne daj boze skuplji od 22 miliona. Evra!!!

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Od tolikog talenta i očekivanja eksplozije na kraju ništa. I onda da mi keširamo velike novce za njega? Veća kocka nego Sterling. Da valja ostao bi on u PSG i igrao značajniju ulogu od ovoga što sad igra.

Što se tiče Pastorea malo se probudio u zadnje vrijeme, on je Oscar PSG-a nekako najbliže opisano..
Po meni Pedro je bolji od Lucasa, iako nikako nisam njegov ljubitelj, mislim da je on dosta podcijenjen igrač koji kada bi došao sigurno bi imao mjesto na desnom krilu iako sam više za verziju Griezmann ili Cuadrado,

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.