Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lucas Moura (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

lucasmoura500x340.jpg

Lucas Rodrigues Moura da Silva ili jednostavno Lucas, jos jedan potencijal iz Brazila rodjen je 13.8.1992. god.

Trenutno nastupa za Sao Paulo gdje je od svog debija 2010 do sada skupio 53 ligaska nastupa i postigao 13 golova, a za reprezentaciju Brazila je odigrao 11 utakmica i postigao je 1 gol.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=vncM0P0S2KA[/media]

• Odgovori 92
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Inače nisam neki preveliki ljubitelj brazilskih igrača i njihove škole, ali ovaj naš dvojac je iznimka a mislim da bi i Moura mogao biti takav. :)

Svakako bi trebao biti jedna od glavnih meta na ljeto. ;)
Za njega su vec pokazali interes i Inter te Man Utd,negdje sam citao da je imao Interovu ponudu na stolu ali ju je odbio..
Brz je, ima dobar sut, tehnika također na nivou, definitivno zanimljiv i vrijedan pozornosti ;)
e sad, Brazilac je i svi znamo kakav je njihov mentalitet, ali ako bi ga kupili ( mogli bi ga dat za jedno 15 milijuna ) i poslali na neku dobru posudbu, mogli bi imat dobrog igraca za u buduce, tek mu je 19 godina..
  • Autor
Mislim da bi red bio da se u klub dovede jedan showman kao Lucas :) mozda medijski i nije toliko eksponiran kao Neymar ali kvaliteta je ista...
znaci ovog igraca pratim oooodavno i kazem vam da treba dati i 15 mil za njega prije nego sto stigne neymara sa zahtjevima -_- ,oklijevali smo sa njim i evo nam sad,ali svejedno nam napadac ne treba,a mali je inace vezni-ofanzivni vezni kida ^_^ ,usudio bi se reci bolji od neymara ili bi ako nista vise doprinio igri zasigurno....... ;)
Ma kakva crna 15 miliona ? :blink:

Pricalo o njegovom dolasku u Chelsea na ljeto prosle godine . Spominjala se cifra od 30 miliona . I nije jedini Chelsea bio zainteresovan za njega , nego i Real , Manchester , Milan . Ispod 25 miliona on neide iz Sao Paola .

Malo je reci da je pre , pre , pre talentovan .
[quote name='Blues_95' timestamp='1333633561' post='39749']
Ma kakva crna 15 miliona ? :blink:

Pricalo o njegovom dolasku u Chelsea na ljeto prosle godine . Spominjala se cifra od 30 miliona . I nije jedini Chelsea bio zainteresovan za njega , nego i Real , Manchester , Milan . Ispod 25 miliona on neide iz Sao Paola .

Malo je reci da je pre , pre , pre talentovan .
[/quote]

I to sto kazes... Ni Brazilci vise nisu budale pa da svoje igrace prodaju za male pare... Kad mogu svi ostali da duvaju cene, sto ne bi i oni :D
Kazu da mu je klauzula €60m, ali pasce dogovor na 30-35m.
Fenomenalan mladi igrac, za mene mozda i bolji od Neymara ili ga samo vishe gotivim :D

Ako dodje za manje od 30 € eura nek se udare nogom u guzicu ;)
  • 2 sedmice kasnije...
[quote name='sisa01' timestamp='1333641803' post='39801']
Fenomenalan mladi igrac, za mene mozda i bolji od Neymara ili ga samo vishe gotivim :D

Ako dodje za manje od [size=5][u][b]30 €[/b][/u][/size] eura nek se udare nogom u guzicu ;)
[/quote]

:D :P
Ja cu 200 da dam, samo nek dodje :D :D :D

Ako je ovo tacno, decko ce biti jos jedna u nizu propustenih prilika....

[url="http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/120417/brazilian-starlet-set-snub-chelsea-and-seal-real-madrid-swit"]http://www.talksport...eal-madrid-swit[/url]
Ne znam, nije baš da TalkShit često ubode s ovim stvarima ali imam neki osjećaj da su ovaj put u pravu. Al što Blues reče, ostaje da se vidi.
  • 1 mjesec kasnije...
[url="http://www.weaintgotnohistory.com/2012/5/21/3034286/sao-paulo-president-claims-chelsea-have-bid-40m-for-lucas-moura?"]http://www.weaintgotnohistory.com/2012/5/21/3034286/sao-paulo-president-claims-chelsea-have-bid-40m-for-lucas-moura?[/url]

@Blues upravo tako, evo sad bas citam i veoma me raduje interesovanje za njega........
Sao Paulo President on Lucas Moura (from twitter)

"We have received another offer higher than Inter from Chelsea for €40m"
"Has St. Paul accepted the bid? No, but at the moment Chelsea is the team closest to Lucas."

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.