Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Lucas Moura (Brazil, 1992)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 92
  • Pregledi 8,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Izgleda da je Sao Paulo izradio, baš kao i igrač jer su tvrdili da će ostati tu do 2014. i SP-a u Brazilu. Sad se izgleda predomislili i najvjerovatnije će Moura doći u United uskoro.

[url="http://globoesporte.globo.com/futebol/times/sao-paulo/noticia/2012/07/juvenal-cede-e-e-convencido-vender-lucas-mas-espera-proposta-maior.html"]http://globoesporte.globo.com/futebol/times/sao-paulo/noticia/2012/07/juvenal-cede-e-e-convencido-vender-lucas-mas-espera-proposta-maior.html[/url]
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1343079851' post='66442']
hahahaha vidjet cete kad Abramovic poludi, i kad ga ošani ispred nosa ManU :D pazite sta vam ja kazem, moze on isto igrat ma mjestu desnog krila ja mislim. ;)
[/quote]
Moze, a i igrao je ovu prijateljsku protiv britanije na poziciji desnog krila i dobro je odigrao...
Kako ovaj agent ovako sigurno govori da Moura ne ide nigdje ovog ljeta, a dam se kladiti kad bi im netko ponudio više para sjeo bi na prvi avion za Europu ekspresno.
Sox bgm najebali smo ako Moura potpise za ManU, od njega ce SAF napravit čudoviste kao sto je napravio od Ronalda, mlad je, predobar dribler... Bgm mogli bi mi dobro biti na mukama ako ga dovede.
fergi pravi tim za buducnost jer njegove su jos 2-3 godine max i vrlo vjerovatno da bi moura mogao u United , napravit ce kostur ekipe nasljednik ce imat sablon za ekipu :D
Zasad je sve od Uniteda odbijeno, ali se nedavno pojavila vijest da ipak pregovori jos uvijek traju. Neka dovedu i Messija sto se mene tice, I don't give a fuck. Ne bojim se matorog djeteta ni Webba ni Uniteda.
Upravo se od njih sviju najviše bojim Howarda Webba.. :D Vidilo se šta im je uradio u prošlosezonskom remiju 3-3 na Stamford Bridgeu, a to je samo zadnji primjer, bilo je toga tu puno i previše..
  • 2 sedmice kasnije...
Imao je United i Ronalda i Rooneya, mlađe Giggsa te Scolesa, pa smo opet osvajali titule i dobijali ih ;)

Ne bojim se ja i da dovedu dva ovakva igrača (mada sumnjam da će Moura u United, prenatrpani su )...
Mislim da stvar nije jos uvek zavrsena, ali cim je Sky objavio jako je blizu tome...

Ode Moura kod Ibre.

http://www1.skysports.com/football/news/11667/7971970/Moura-set-for-PSG-switch

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.