Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33 - Fulham (A) 09.04.2012, 21:00h

Istaknuti odgovori

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1334072636' post='40587']Sad kad pogledam opet neke stvari od sinoc, ono sto je nama najvise falilo je kretnja. Sinoc je nije bilo uopste, ali uopste. A tesko je imati kretnju sa starijim igracima u ekipi. A kod nas je mijesavina starih i onih van forme. A za dobru kretnju u utakmicama, potrebna je svjezina. Pa opet dolazimo do zakljucka da je potrebno kupovati nove igrace, sigurno negdje 4-5 igraca na ljeto. Tako ce se formirati kostur ekipe za narednih 7-8 godina.[/quote]slazem se ali treba razumjet i umor kod igraca sad cemo ima 5 dana odmora i vidjecemo sta ce biti a sto se tice starijih igraca uzmi primjer lamparda koji je non stop bio uz igraca i odlicno se kretao borio,vracao uklizavao,za ovo je kriv samo umor i to sto si naveo losa forma kod nekih nekih igraca
  • Odgovori 113
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa da, umor je sve izrazeniji kod starih igraca. Zato bi svjeziji igraci dosli do izrazaja u ovakvom tempu.

Ali kad pogledam Tottenham kako se pati u posljednje vrijeme a imaju bolji vezni duplo od nasieg, sa mladjim igracima, onda mi je lakse.
U ovoj utakmici možda i jest umor (al može važiti samo kod Ivanovića, Cahilla, Bertranda, Cecha, Kaloua), ali zar nismo ovakve pa i gore partije pružali svježi, odmorni, fit za tekmu ? <_<
Kad nije Bosingva, onda je Meireles, kad nije Meireles, onda je Malouda, kad nije Malouda, onda je Kalou kriv..... Ako sve te opcije propadnu, kriv je umor :)
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334084085' post='40636']Kad nije Bosingva, onda je Meireles, kad nije Meireles, onda je Malouda, kad nije Malouda, onda je Kalou kriv..... Ako sve te opcije propadnu, kriv je umor :)[/quote]
Čudi me kako AVB nije upao u kombinacije dosad.. :ph34r:
[quote name='Wisey' timestamp='1334084205' post='40637']
Čudi me kako AVB nije upao u kombinacije dosad.. :ph34r:
[/quote]

Ma naci ce se neko da kaze, da je stil igre koji je on forsirao upropastio savrseno jak tim, koji smo imali, ne brini ti nista ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1334083670' post='40633']
U ovoj utakmici možda i jest umor (al može važiti samo kod Ivanovića, Cahilla, Bertranda, Cecha, Kaloua), ali zar nismo ovakve pa i gore partije pružali svježi, odmorni, fit za tekmu ? <_<
[/quote]
Bojkot Boasa ? :D

Ako smo protiv Wigana imali srece protiv Fulhama nismo .

Kao sto je Wis rekao one 3-4 odlicne utakmice su bile samo pozitivni sok na igrace nista vise , vraca se dosadni i neefikasni Chelsea . -_-
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334084085' post='40636']
Kad nije Bosingva, onda je Meireles, kad nije Meireles, onda je Malouda, kad nije Malouda, onda je Kalou kriv..... Ako sve te opcije propadnu, kriv je umor :)
[/quote]
Prije je za sve bilo lakse.. AVB-u krivicu da se ne mucimo.. Sad vala ne mozemo jebi ga.. :/
ABD se ovako i nastavilo, sve zbog nekih te nekih.

Krivo mi bude u toku i nakon tekme, ali iskreno sad mi je i drago što se nastavilo po istom i nakon Boasa. Cjetam sad zaradi onih "stručnjaka", koji sve znaju.

Da mi je sad čuti njihovo mišljenje
  • Autor
Ma u Chelseaju ljudi moji ima igrača koji su tu još uvijek, a ne bi trebali biti, tj. nikada nisi pokazali kvalitet dovoljno visok za klub kao što je Chelsea, klub koji konstantno želi biti u vrhu. Tu mislim na Bosingwu, Kaloua i Mikela. Tu su godinama, a nisu pokazali da tu pripadaju. Mada npr. Mikel u zadnje vrijeme super igra.

Prezadovoljan petardom Yidsima. Nije mogla doći u bolje vrijeme. Pred tekmu protiv Barce.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.