Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33 - Fulham (A) 09.04.2012, 21:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 113
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='trebevic' timestamp='1333924545' post='40393']
Chelseaju su potrebne sve pobjede do kraja ukoliko zele i naredne sezone u CL!
[/quote]
Eh ? :P
[quote name='Wisey' timestamp='1333896831' post='40337']
Možda, al samo možda mali nije dovoljno dobar. :huh: <_<

dvanaesti
Da, zaboravio sam na to. Možda bi trokut Obi-Lamps-Raul bio dobra stvar, ali s Raulom u naprednijoj ulozi. Opet se nadam Oriolu. :D
[/quote]

Da ali mozda, samo mozda :P mu je trebao ipak pruziti koju minutu npr. u onoj tekmi protiv drugoligasa Leicestera, :)
Od kad pratim intezivno chelsea 98,99 godina ovo je najtežih i najvažnijih 15 dana plavih bluza.... Cila sezona je stala u ovih 15 dana, ako triba poginit samo ostavit sve na terenu, jer su ovo dva tjedna u kojoj svaki igrač koji nosi sveti dres mora poginit bilo to 5, 15 ili 300 minuta,... Ovo je velika prilika da RDM dokaže da zna rotirat igrače... Idemo roberto................
[quote name='essien5' timestamp='1333970623' post='40407']
[b]Od kad pratim intezivno chelsea 98,99 godina ovo je najtežih i najvažnijih 15 dana plavih bluza[/b].... Cila sezona je stala u ovih 15 dana, ako triba poginit samo ostavit sve na terenu, jer su ovo dva tjedna u kojoj svaki igrač koji nosi sveti dres mora poginit bilo to 5, 15 ili 300 minuta,... Ovo je velika prilika da RDM dokaže da zna rotirat igrače... Idemo roberto................
[/quote]
Ne bih reko, al hajd nek ti bude. Plavi bluzi, e to sigurno neće ići zajedno. :)
[quote name='Kalouda' timestamp='1333897366' post='40340']
Gubimo ovo.
[/quote]

Pored ovakvih navijaca, protivnicki ti ne trebaju....
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1333880895' post='40261']

Stvari su dosta prijatnije nego pod AVB-om. Cinjenica je da je ono juce protiv Wigana bila najlosija utakmica otkad je Robbie tu, ali to je vise zasluga naseg loseg igrackog kadra. Jer mi nemamo igrace sa klupe koji su u stanju napraviti neko promjenu i cim je klupa neraspolozena, nema nas nigdje. A rotacija je neophodna. Kada malo pogledam ovaj raspored, shvatam igrace. Pa nije humano ocekivati da mi budemo dominantni svaku utakmicu. Umor nas sve vise stisce. Sutra me ne interesuje igra, samo da se nekako uzmu 3 boda. Ali bice tesko, Fulham ce htjeti da nam zagorca zivot kako god znaju i umiju.
[/quote]

Nas dvojica ocigledno imamo nepremostive razlike u pogledu na situaciju u klubu...
Samo sam rekao da je sada situacija prijatnije nego prije sto je i tacno. Jbg, izgleda da imamo. :)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1333974503' post='40411']
otvorena anekta, čeka na vas , voli vas ;)
[/quote]
Parola je uvijek tačna, ne može se na osnovu jedne tekme govoriti o ispravnosti te navijačke fore. Skužio sam šta si htio reći, al nije baš to način pravi. :D
znali neko dali je istina da je ivanovic suspendovan na tri utakmice kazne zbog udaranja protivnickog igraca u subotu protiv wigana citam na nekim stranicama da jes i pojavljuje se ovaj video
[url="http://www.youtube.com/watch?v=T1GW1TWTJOU"]http://www.youtube.com/watch?v=T1GW1TWTJOU[/url]
Cech; Ivan, Cahill, JT (c), Bert; Mik, Lamps; Ram, Meir, Kal; Torres

Uređeno , autor izmjene: soxx

[quote name='soxx' timestamp='1333994346' post='40447']
Haman ovo postava.. Nema na twitteru jos a na fb se pise

EDIT: Haman da nije ovi se zezaju izgleda xD
[/quote]

:huh:
Sta ovo jos niko nije postavu postavio :blink: ma dubro jebo golove daj pobjedu samo, kasnije ce se nabijati gol razlika :D
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3] Cech; Ivanovic, Cahill, Terry ©, Bertrand; Meireles, Mikel, Lampard; Ramires, Torres, Kalou.[/size][/font][/color]

Zna se ko uvijek prvi postavi sastav. :P :D

[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Chelsea subs: Romeu, Mata, Drogba, Malouda, Bosingwa, Turnbull, Sturridge.[/size][/font][/color]
[quote name='Whisper#2' timestamp='1333994905' post='40449'] :huh:[/quote]Eo sad je editovano.. Kontao oni debili po fb znaju a nemaju oni blage veze.. :D
[quote name='Wisey' timestamp='1333995605' post='40452']
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Cech; Ivanovic, Cahill, Terry ©, Bertrand; Meireles, Mikel, Lampard; Ramires, Torres, Kalou.[/size][/font][/color]

Zna se ko uvijek prvi postavi sastav. :P :D

[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Chelsea subs: Romeu, Mata, Drogba, Malouda, Bosingwa, Turnbull, Sturridge.[/size][/font][/color]
[/quote]
E ovo mi se svidja, samo da se pregura bez Mate i Sturridgea veoma brzo umjesto Kaloua :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.