Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33 - Fulham (A) 09.04.2012, 21:00h

Istaknuti odgovori

fulham-vs-chelsea-6bbc53bb.jpg

F.A. PREMIER LEAGUE

WEST LONDON DERBY

FULHAM FC versus CHELSEA FC

09.04.2012. 20:00h (21:00h SCET)

Uvodničar: po dogovoru

• Odgovori 113
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Razmišljao da li da večeras ili sutra otvorim temu, ali pošto je tako zgusnut raspored da tekme 'just keep coming' odlučio sam da odmah krenemo sa Fulhamom. :)
lampard vs. dempsey... dva najbolja napadaca među veznjacima... super frankie odlucuje utakmicu :)
Tesko ce biti u gostima, a jos zgusnut raspored jbte u nesto vise od 50 sati 2 utakmice, zajebano je to pravo, nadam se pobjedi ali me ni nerjeseno nece zacuditi.
Posle danasnje izuzetno lose igre, i utakmice koju smo dobili na iskljucivo zahvaljujuci sreci, strucni stab ce morati dodatno da poradi na motivaciji igraca.
"Post AVB" koji je drzao igrace, do revanasa sa Napoliem, iz utakmice u utakmicu sve vise opada, i stvari se vracaju na staro stanje, bezidejnu igru, nedostojnu plavog dresa.
Sto se sastava tice, ocekujem da Torres, Lamps i Ramiz startuju utakmicu, jer su sva trojica osetno falila danas.

Bertranda zadrzati u startnoj, zasluzio je to i danasnjom i prethodnim partijama. Terrya i dalje drzati van terena, potrebniji je za Tot'nam i Farcelonu.
A srca ti rasporeda! Ovo ce bit jako, jako tesko, odmah se pripremit na masu frustracija tokom utakmice, igraci su umorni i kako god to RDM izrotirao to se ne moze promijenit, osim ako uđe u utakmicu s nekim lijevim sastavom koji ce popusit 3:0.. Nadam se pobjedi, naravno, al opet umor ce ucinit svoje, kao i malo slabija forma ( opet uzrokovana umorom ) u zadnje vrijeme.. Ne bi se iznenadio i remiju, iskreno..
RDM treba vidjeti koji su mu igraci spremni. Ne treba ocekivati neku spektakularnu igru. Ja se ne sjecam kada smo imali ovako zgusnut raspored.. Ako ce RDM odmarati Baneta onda bi radije da igra Fereirra nego Bosingwa. Eh sad, bi nam dobro dosao neki mladi igrac u vezi, jer poslije ove ocekujemo dvije najvaznije utakmice sezone i za to treba biti spreman... Mislim da je RDM cuvao Ramiresla, Lampsa, Torresa jucer za ovu utakmicu...

Samo se nadam da igraci nisu preumorni, za ovakav zgusnut raspored treba biti spreman i imati jaku klupu. Na zalost mi se ne mozemo time pohvaliti...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1333839735' post='40239']
Posle danasnje izuzetno lose igre, i utakmice koju smo dobili na iskljucivo zahvaljujuci sreci, strucni stab ce morati dodatno da poradi na motivaciji igraca.
"Post AVB" koji je drzao igrace, do revanasa sa Napoliem, iz utakmice u utakmicu sve vise opada, [b]i stvari se vracaju na staro stanje[/b], bezidejnu igru, nedostojnu plavog dresa.
Sto se sastava tice, ocekujem da Torres, Lamps i Ramiz startuju utakmicu, jer su sva trojica osetno falila danas.

Bertranda zadrzati u startnoj, zasluzio je to i danasnjom i prethodnim partijama. Terrya i dalje drzati van terena, potrebniji je za Tot'nam i Farcelonu.
[/quote]

Stvari su dosta prijatnije nego pod AVB-om. Cinjenica je da je ono juce protiv Wigana bila najlosija utakmica otkad je Robbie tu, ali to je vise zasluga naseg loseg igrackog kadra. Jer mi nemamo igrace sa klupe koji su u stanju napraviti neko promjenu i cim je klupa neraspolozena, nema nas nigdje. A rotacija je neophodna. Kada malo pogledam ovaj raspored, shvatam igrace. Pa nije humano ocekivati da mi budemo dominantni svaku utakmicu. Umor nas sve vise stisce. Sutra me ne interesuje igra, samo da se nekako uzmu 3 boda. Ali bice tesko, Fulham ce htjeti da nam zagorca zivot kako god znaju i umiju.
Ja bih ovako to posložio protiv Fulhama:

___________Cech__________
Paulo__Cahill____DL4____Ryan
________Obi____Lamps_____
Ramiz______Mata______Danny
__________Torres__________

Možda čak odmoriti Matu za Salomona, Dannya gurnuti naprijed sa Torresom, a Kaloua izvući na krilo u 4-4-2. :)
Nazalost, veliki je rizik ostaviti jedinog vizionara na klupi. Tako je kako je. A Fulham ce biti jos tezi 3 puta od Wigana. Ta 4-4-2 bi nam mogla pomoci da odigramo ovu utakmicu a da postedimo Juana. Da Danny konacno dobije svojih 5 minuta na svojoj poziciji zajedno sa Torresom. Ali izletice 4-2-3-1, mada mozda umjesto Mate uleti Meireles.
Lukakua ljudi ubaciti,Lukakua pa sta je ovo mogao bih glavu dati da bi se barem borio k'o lav i izmorio njihovu odbranu ako nista drugo,a poslije gledati AKO zatreba zamjene,po meni on je sposoban a zasluzuje da zaigra od prve... :) ....sve ostale manje vise se slazem, i sa tom rotacijom igraca da odmore Bane recimo o jos ko ne znam,i da sto reko Wis mogao bi Hutch barem na klubi biti.... ;) .....toliko......P.S. posto sam prije Kaloude odgovorio na temi ocekujem jedan glas za poraz gore u anketi koje nema :D !!!
Jedina stvar sto mi se nesvidja kod RDM-a je to sto Lukaku nikako nije dobio priliku da zaigra odkako je on preuzeo Chelsea!
Ocekujem tesku utakmicu sutra, ali vjerujem u pobjedu !
jako nezgodno gostovanje ocekujem borbenost kod igraca,nebih imao nista protiv da bertnard opet pocne bio je zapazen protiv wigana i dobro zamijenio A.Cole,fratiti lamparda i ramiresa u sastav jer se vidjelo da nam fale i naravno van maloudu i kaloua
____________________________Cech____________________________

____Bane/Ferreira_______Cahill_______David Luiz_______Bertrand_____

_________________Mikel________________Meireles_________________

____Sturridge________________Lampard_______________Ramires_____

____________________________Torres____________________________

[url="http://www.skysports.com/football/match_preview/0,,11065_3409580,00.html"]Fulham v Chelsea preview[/url]
[url="http://www.goal.com/en/news/1715/match-preview/2012/04/08/3021897/fulham-chelsea-preview-di-matteo-chasing-his-ninth-win-in-11"]Preview: Fulham - Chelsea[/url]
I ja bih volio vidjet Lampsa opet na ovoj svojoj prirodnoj poziciji, jer odkako je RDM preuzeo igrao je uvijek defenzivnije u sredini[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1333890850' post='40307']
____________________________Cech____________________________

____Bane/Ferreira_______Cahill_______David Luiz_______Bertrand_____

_________________Mikel________________Meireles_________________

____Sturridge________________Lampard_______________Ramires_____

____________________________Torres____________________________

[url="http://www.skysports.com/football/match_preview/0,,11065_3409580,00.html"]Fulham v Chelsea preview[/url]
[url="http://www.goal.com/en/news/1715/match-preview/2012/04/08/3021897/fulham-chelsea-preview-di-matteo-chasing-his-ninth-win-in-11"]Preview: Fulham - Chelsea[/url]
[/quote]
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1333886967' post='40284']
Jedina stvar sto mi se nesvidja kod RDM-a je to sto Lukaku nikako nije dobio priliku da zaigra odkako je on preuzeo Chelsea!
Ocekujem tesku utakmicu sutra, ali vjerujem u pobjedu !
[/quote]
Možda, al samo možda mali nije dovoljno dobar. :huh: <_<

dvanaesti
Da, zaboravio sam na to. Možda bi trokut Obi-Lamps-Raul bio dobra stvar, ali s Raulom u naprednijoj ulozi. Opet se nadam Oriolu. :D
Fulham igra fudbal onoliko koliko mu protivnik dopusti,ako ste gledali utakmicu Fulham-Swansea znate o cemu pricam.
Swansea ih je pojeo u toj utakmici.Samo Dempseya markirati i konstantno da jedan igrac bude u blizini.
Njihov stoper Hangeland veze nema,samo krkanluk i sklon je greskama,to treba iskoristit'.
Ovako bi ja poceo:
_____________________Cech_______________________

___Ivanovic______Cahill______Luiz_______Bertrand______

______________Meireles_________Mikel_______________

_____Ramires______Lampard/Mata_______Sturridge______

___________________Torres________________________
Cini se kako je nastup Terrya, Lamparda, Colea i Ramiresa i dalje upitan, RDM ce tek sutra procijeniti moze li racunati na njih protiv Fulhama
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.