Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32 - Wigan Athletic (H) 07.04.2012, 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 80
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Wisey' timestamp='1333809743' post='40097']
Jedini kreativni igrač, igrač koji može 'otključati' odbrane nekim lucidnim potezom je Mata u našoj ekipi i to je žalosno. -_-

Prošao je taj medeni mjesec pod Robbiejem i vraća se stari Chelsea, indolentna ekipa puna preplaćenih matorih šetača na terenu i manekena, te smotanih nesposobnjakovića. Fucking disgrace !
[/quote]

Tapija na ovo !
Jako losa igra s obzirom kakav je protivnik, klasicna ona manchesterovska pobjeda :) ovo je ono sto sam govorio, jebo Tottenham oni ce kiksat, problem je u Chelsea i jedini ce biti krivci ako ne zavrse 4.
nije lose opet samo meni pici stturidge po zivcimaaa jbt ko niko..jest da mu je mozda bilo krivo sto mu drogba nije dodao u vise navrata kad bi imao cistu priliku za gol .i on namjerno nece da pruzi torresu nego suta kalou je bolji zasad ...,,i svaka cast drogbu za onu loptu torresu a i torresu za onaj sut ..a sve poslije toga je sreca :D
Kriticna utakmca danas, al pobjeda je ono sto je najbitnije.. Ostali smo u utrci za 4. mjesto, al za to cemo se morat ubuduce puno puno vise pomuciti, s ovakvom igrom upitno je i 6. mjesto, nego sreca da je s druge strane danas bio Wigan
Pojeo sam se kroz cijelu tekmu, mogli ste vidjeti i po upisima na shoutboxu al jebeš to sve kad smo pobijedili. :D
Međutim, ovaj je meč bio pokazatelj za nekoliko stvari koje ću vam kasnije napisati, ne da mi se sad. ;)
nadam se da ce u buduce staridz malo vise provodit vremena na klupi jer je u zadnje vrijeme veoma los,vidi se iz aviona da nam fali lampard i ramires,bertnard veoma dobar danas cao i cahil sto se tice esiena daleko je od onog igraca od prije nekoliko sezona jednostavno boji se i u duel i odma predaje loptu ali mu ne zamjerim ipak je odsustvovao godinu dana
sta rec bertrand mi se svidia zbog pozrtvovnosti a luiz i dalje nastavlja igrati dobro. momcad je djelovalo solidno na terenu ali problem je sta igraju koliko im je potrebno a to je najveci problem ne da im se igrat ni trcat a to nece uvik zavrsavat ovakvim pobjedama
  • Autor
Imamo previše sreće u zadnje vrijeme, a ta sreća bi nas mogla napustiti kad dođe najteža utakmica sezone (protiv Barcelone). Nije dobro, loše igramo.
Sto primamo predobre golove u zadnje vrijeme. :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1333819971' post='40164']
Imamo previše sreće u zadnje vrijeme, a ta sreća bi nas mogla napustiti kad dođe najteža utakmica sezone (protiv Barcelone). Nije dobro, loše igramo.
[/quote]
S obzirom kako je kroz cijelu sezonu bilo morala je i nas jednom ta sreća pogledati.
Krasna tekma,skoro sam ciknio.
Al što se dobro svrši...
Do kraja zelim vidjeti samo 3 po 3 boda i to je to. Mada su nam utakmice pogubne za zivce. :)
Zaključci koji se mogu izvesti iz ove partije (ali ne i na osnovu iste, već uzimajući u obzir prijašnje tekme) su:
[list]
[*]Michael Essien više nije u stanju igrati za klub ove veličine i ovih ambicija. Jednostavno, ovaj meni iznimno drag igrač više nema koljena. :( Ne može trčati, ne može pratiti ritam, počeo je i gubiti duele, praviti glupe faule na sredini terena... Jedino što je ostalo od nekadašnjeg Bizona je pas igra. Danas je Raul odigrao za dvojicu na toj poziciji, svaka mu čast. Dalje, ne želim vjerovati u neke teorije zavjere i nisam takav tip, al ovo je već drugi put da on sumnjivo reaguje nakon što je njegov tim popušio. Prvi put kad se rukovo s kezom od uha do uha poslije Citya, a danas se smješka na klupi. :blink: :unsure:
[*]Ryan Bertrand je igrač koji zaslužuje svoje mjesto u ekipi, dostojan veće minutaže od one koje je dosad imao. Sigurno bismo imali i raspoloženijeg Colea da je ovako odmarao s vremena na vrijeme u lakšim utakmicama. Izuzetno zreo za jednog mladog igrača, pozadi je fantastično zatvarao igrača i prostor, a naprijed se mogao primijetiti njegov fantastičan centaršut. Samo mu treba nastaviti davati šanse pa ćemo vidjeti. Ovo su ohrabrujući znaci. B)
[*]Drogba sam u vrhu napada protiv malih ekipa - ne funkcioniše više. Nema kretnju, nema trka, zbog njega smo primorani se povlačiti na svoju polovicu i prepuštati njima loptu. Presing je nepostojeći upravo radi gore navedenih činjenica. Mislim da će Robbie, ako ostane i naredne sezone, morati puno više poraditi upravo na tom segmentu igre. ;)
[*]Sturridge je strmoglavo pao u formi poslije povrede i mora se što prije podići. Bez takve jedne klase u rotaciji nemamo šta tražiti do kraja sezone. Danny nam nasušno treba, trebaju nam njegovi golovi, asistencije, prodori. Jednostavno da bude onaj stari Danny koji siluje protivničke stopere i bekove. Ne možemo se oslanjati na činjenicu da nam Kalou bude najbolje krilo, to će biti pogubno u završnici.
[/list]
[quote name='Wisey' timestamp='1333834191' post='40220']
Zaključci koji se mogu izvesti iz ove partije (ali ne i na osnovu iste, već uzimajući u obzir prijašnje tekme) su:[list]
[*]Drogba sam u vrhu napada protiv malih ekipa - ne funkcioniše više. Nema kretnju, nema trka, zbog njega smo primorani se povlačiti na svoju polovicu i prepuštati njima loptu. Presing je nepostojeći upravo radi gore navedenih činjenica. Mislim da će Robbie, ako ostane i naredne sezone, morati puno više poraditi upravo na tom segmentu igre. ;)
[*]
[/list]
[/quote]
slažem se s vecinom ali moram nadodat drogba vise nije mlad da izvodi lucidne i brze poteze
njemu triba napadac a la sturridga a moze i torresa da im spusta loptu i daje u for jer onako vise ne ide i to se dns pokazalo i dobro vidjelo
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.