Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32 - Wigan Athletic (H) 07.04.2012, 16:00h

Istaknuti odgovori

epl-11-12-chelsea-wigan.jpg

F.A. PREMIER LEAGUE, MATCHDAY 32

STAMFORD BRIDGE

07.04.2012. 15:00h (16:00h SCET)

CHELSEA FC versus WIGAN ATHLETIC FC

Uvodničar: po dogovoru

• Odgovori 80
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Da popravimo gol-razliku. :)
Svaka utakmica ce na ovom Forumu ostati u senci dugo cekanog okrsaja sa Farceloncima....

Poceti sa odmaranjem Lampsa, Terrya, Cole-a, Baneta... Rezultat nebitan, samo da se pobedi...
[quote name='Whisper#2' timestamp='1333636735' post='39784']
Svaka utakmica ce na ovom Forumu ostati u senci dugo cekanog okrsaja sa Farceloncima....

Poceti sa odmaranjem Lampsa, Terrya, Cole-a, Baneta... Rezultat nebitan, samo da se pobedi...
[/quote]

Tako je. Odmoriti stariju gardu, poceti sa Bertrandom, Ferreirom, Cahillom, Dannyjem, Essienom (mozda Romeuom da malo osjeti terena ako je spreman).

Joj kako bi nam Josh sjeo, uff... Dao bi mu Robbie sada sansu 1000%. Ali dzaba, mogu samo zamisljati da je kod nas.

Kako god, idealno bi bilo ostvariti pobjedu sa sto manje napora.
samo ne kaloua u prvu treba dat sansu maloudi,bertnardu,esienu,bosingwi i u napad nek pocne drogba
Slažem se sa Whispreom i 12. budimo realni mi smo za par klasi iznad Wigan i naša 2. postava bi im trebala očitat lekciju iz nogometa, u ovoj tekmi se moraju odmorit večina igrača jer je jako težak raspored iza nas a ono najbitnije i onaj ispred nas, tu mislim da bi trebali počet ovako.

Cech
Fereirra-Luiz-Cahill-Bertrand

----Romeu----Essien-----

Kalou----Meireles---Malouda

------------Drogba

s tim da Toorke i Stu budu na klupi za svaki slučaj ako če se morat ganjat rezultat , te bi bilo idealno da uđe Lukaku ranoj fazi 2. poluvremena, kao što reče 12. idealan bi bio Joshn ali šta je tu je možda pozvat i kojeg klinca iz akademije u slućaju da rješimo tekmu pa da ne morjau ulazit ovi važni igrači, da nebi došlo do neke ozljede dok bi mladima to bila odlična prilika da se pokažu. Sve u svemu ovo treba pametno odradit i uzet sva 3 boda uz odmor igračima jer kao što rekoh težak raspored je pred nama.
____________________________Cech____________________________

____Ferreira________Cahill_________David Luiz________Bertrand_____

_________Essien_____________Romeu____________Meireles_________

__________Sturridge___________Torres__________Kalou_____________
Ovdje mi je iskreno samo pobjeda bitna tako da ostanemo u prikljucku za 4. mjesto, ali i igraci se trebaju odmarati uoči teških susreta, u prvom redu Mata, Lampard, Mikel, Ramires i Torres ..
Bolji smo od njih može se reći duplo, ali uvjerili smo se sami da kod Chelseaja ništa nije sigurno tako da ipak treba biti oprezan..
[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/04/374526_Chelsea.jpg[/img]
Samo cu ponoviti vec receno, odmoriti najvaznije igrace, pobjeda nece doci u pitanje ni u jednom trenutku, mislim da ce zavrsiti 4-0, Bertrand od prve ;)
Gurnuti odmah Lukkakua, Romeua! Imamo neki osećaj da bi odigrali dobru utakmicu, a mislim da će RDM i pokušati nešto novo da isproba :D
Ja bi isto dao priliku Maloudi, zeljan je igre i vjerujem da nece uprskati stvar, ono protiv Napolija kad je usao odigrao je i vise nego dobro u usporedbi s izvedbama prije toga.. Kaloua ostavit na klupi, stavit Sturridgea, a ako bude prilike dat onda nesto vremena i Lukakuu

[list]
[*][b]Chelsea[/b] has won five of the last seven meetings between the sides.
[/list][list]
[*]Frank Lampard (pictured) needs one goal to reach 150 Premier League strikes (West Ham 24, Chelsea 125).
[/list][list]
[*]Chelsea defeated the Latics 8-0 in the same fixture in 2010 - the very day it last lifted the Premier League trophy.
[/list][list]
[*][b]Wigan[/b] has lost just one of its last eight matches - 2-0 defeat to Swansea.
[/list][list]
[*]The Latics are chasing three consecutive wins for the first time since November 2005.
[/list][list]
[*]Striker Franco Di Santo is likely to feature against his old club, although he has only managed four goals this season.
[/list][list]
[*]The two sides drew 1-1 in the reverse fixture back in December, when Jordi Gomez struck two minutes from time to cancel out Daniel Sturridge's opener.
[/list]

Uređeno , autor izmjene: bbj26

Evo malo vijesti iz našeg tabora pred ovu tekmu.
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2725708,00.html"]http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2725708,00.html[/url]

Dakle, Terry i Cole sigurno van stroja. Prvi zbog slomljenih rebara, drugi je, kako mi to volimo reći, 'uganuo' nogu. Lampard pod upitnikom također. Ostatak ekipe u redu. ;)
Ryan vrlo vjerovatno dobija prvi ligaški start za CFC, očekujem ovaj put najviše dosad od njega. Veću aktivnost u napadu, da se malo oslobodi straha i zaigra onako kako zna i može.

http://www.youtube.com/watch?v=vbF50O7Yl1I&feature=player_embedded#!

Oh, stara dobra vremena. :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.