Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32 - Wigan Athletic (H) 07.04.2012, 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 80
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sjecam se te 8:0 pobjede protiv Wigana kao da je jucer bila, kako je onda Didier rasturao cijele sezone, i u zadnjoj utakmici on i Rooney cini mi se izjednaceni sto se golova tice, Drogba igra maestralno al ga nece gol nikako, vidi se da mu je krivo sto nikako nemoze zabit u toj utakmici, i onda kada je zabio prvi gol lavina je pocela - zabija hat trick.. Stvarno sjajna utakmica je bila, dosla na kraju kao kruna jedne od najboljih nasih sezona..
Da u ovoj utakmici protiv Wigana pobijedimo duplo manje ( 4:0 - jesam skroman a? :D ) ponovo bi do oblaka skakao :)
Lagano pobijediti i onda čekati da naši protivnici kiksaju. Naravno vjerujem u pobjedu i imamo dosta kvalitetnih igrača na klupi tako da bi trebalo napraviti nekih rotacija.

Cech - Bozzy Cahill Luiz Bertrand - Essien Romeu Meireles - Kalou Torres Malouda
Očekuje se pobjeda, barem sa dva gola razlike.. :)
Što se postave tiče tu bi najbolje bilo odmorit ove važnije igrače i dat priliku mladima ali naravno ne i prelako uć u utakmicu. :)
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Team: Cech; Ivan, D Luiz, Cahill, Ryan; Ess, Raul; Danny, Mata, Malouda; Tito ©.[/size][/font][/color]

[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Subs: Turnbull, Bozzy, Ferrira, Oriol, Mikel, Kalou, Torres.[/size][/font][/color]
[left][left]

Chelsea will line-up in the following 4-2-3-1 formation:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
4 David Luiz
24 Gary Cahill
34 Ryan Bertrand
5 Michael Essien
16 Raul Meireles
23 Daniel Sturridge
10 Juan Mata
15 Florent Malouda
11 Didier Drogba (c)[/left][/left]
Očito da je Lukaku igrač za rezervi kad u ovakvim utakmicama ne može ni do klupe. A kad se sjetite da je ova Uprava tolike novce bacila na njega.. :rolleyes: Potajno sam se nadao da bi Hutch mogao se tu nekako ugurati, barem umjesto Ferreire ili Bosingwe. Ništa ni od toga. <_<
Biće ponovo frustracije sa Maloudom u ekipi i matorim Drogbom, ali očekujem da ovo Danny riješi pa Matu izvesti što prije.
Koliko sam zelju imao vidjeti Lukakua pa to je strava :) ,ali dobro Roberto Di Mateo zna najbolje... ;) ....nadam se lakoj pobjedi..... B) :)
Jedini kreativni igrač, igrač koji može 'otključati' odbrane nekim lucidnim potezom je Mata u našoj ekipi i to je žalosno. -_-

Prošao je taj medeni mjesec pod Robbiejem i vraća se stari Chelsea, indolentna ekipa puna preplaćenih matorih šetača na terenu i manekena, te smotanih nesposobnjakovića. Fucking disgrace !
staridz nije proso ni jednom po strani mislim da nije dotakao loptu,bertnard najraspolozeniji dobro igra
Ovako ne mozemo postici gol do sutra.
U drugom izvesti Drogbu a uvesti Torresa i Kalou umjesto Mate :D

Odbrana nam je danas odlicna,Bertrand zatvorio lijevu stranu i jos je bio aktivan u napadu.

Moramo pobjedit !!!
Drogba treba pomoć u vrhu napada, čuvaju ga trojica jbt. Gurnuti Sturridgea uz njega a Kaloua na desni bok ili Torresa ubaciti.
Nit dobro nit vrlo lose - srednja zalost u prvom poluvremenu.. Meireles nam glavni igrac i kreator, to govori dosta.. Ovdje nam pobjeda treba i samo mi je to u drugom poluvremenu bitno pa da se priblizimo arsenalu i spursima na 2 boda
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.