Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Benfica (H) 04.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Autor
Onako napeta utakmica, prolaz u finale, a svega 75 komentara na ovu temu - [u][b]SRAMOTA![/b][/u]

Moj komentar na ovu tekmu je jednostavan. Ne ponovio nam se onakav pad, a gol Meirelesa - ma kakav osjećaj. Nadam se da ćemo tako i protiv Barce. U zadnjoj minuti ih popišati :)
  • Odgovori 79
  • Pregledi 7,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

barca igra protiv rela kad mi igramo protiv arsenala tako da ce bit zanimljivo a sta se tice utakmice ne smiju se dozvolit onaj pad kao protiv ville i sad benfice.
stari chelsea bi to rjesia 4-0 pa bi onda odmara a ne oni s 1-0 cuvaju rezultat, to me nervira jer prije par godina chelsea bi vodia 4-0 na poluvremenu pa bi napadali zabili bi jos 4 a ove godine vode 3-0 i to im je dovoljno nemaju zara
sta da kazem posle onakve utakmice sinoc jednostavno imali smo toliko sansi da smo morali rijesit utamicu prije kad je bilo 1:1 ja sam se plasio ko nikad ipak smo imali igraca vise i moralo se to iskoristiti,sto se tice promasaja ramiresa definitivno jedan od najvecih promasaja u ligi prvaka i ako je lopta malo oskocila,kalou nemogu da vjerujem da je igrao 90 minuta imao je toliko sansi da se proslavi ali vjecito traljavo i viska poteza izdvojio bi A.Cola koji je sinoc bio dosta dobar za razliku od nekih utakmica ove sezone i izdvojio bi lamparda koji se vraca uklizavao i jos jednom dokazao zasto je najbolji igrac chelsea.Cestitam benfici na borbenosti dokazali su da su jaka ekipa i dokazali su zasto su dosli dovde u ligi prvaka, a mi idemo dalje pa sta bude
Ne mozemo mi odigrati tekmu a da ja mirno sjedim i ispijam pivu, jok! Uvijek moram psovat i strepiti do posljednje minute, ali takvi smo. :)

Evo vec ste rekli da umor uzima sve vise maha kako se sezona privodi kraju i to je istina. Noge postaju teske a dolaze sve teze i teze utakmice. Sinoc smo mogli do vrha napuniti gospodu iz Lisabona, ali zavrsnica nam je ocajna. Mata pokazao da se odlicno ubacuje iz drugog plana. Sinoc 2 puta pobjegao odbrani Benfice, ali ofsajd. Jos uvijek mi u glavi onaj Ramiresov promasaj, ono je kriminalno! Sada ce to biti medju najvecim promasajima LS ikada, mozda i najveci... ali sreca pa smo prosli i taj njegov promasaj nam se nije obio o glavu. Benfica je imala svojih sansi normalno, ali mi smo imali vise. To su sve bile odlicno odradjene kontre sve do zavrsnice. Mnogo smo se isfulali sinoc i nadam se da ce se to popraviti do okrsaja sa Uefalonom. Luizu sam se najeb'o mame kada je poceo izigravati Ronaldinha i kada nam je Benfica uzela loptu. Da nije bilo Ivanovica ili Terryja (ne sjecam se) primili bismo ga sigurno. Taman kada pomislim da se Luiz smirio, on pocne srati nesto. Nadam se da mu je ovo posljednji put da se zajebava. Iskreno, mislio sam da ce Meireles opucati u drugi red tribina kada se pripremao za sut, ali je onda pocijepao mrezu. Ovako je jos sladje, jer smo ih izbacili tako sto je zadnji gol zabio bivsi igrac Porta i sada ce Benfici ovaj poraz biti jos bolniji. I neka ce.

Kada se pogleda u kakvoj smo situaciji bili prije par mjeseci i da su nas svi otpisali iz LS, ovo sada je fantastican rezultat. Igramo 1/2 finale LS. Nastavljamo sjajni kontinuitet, sesto 1/2 finale u 9 godina. Maestralno! Za mene odlican rezultat. Nadam se da cemo se i u ligi skontati nekako za to 4. mjesto.

Protiv Uefalone da se pogine! Ali o tome cu kada dodje vrijeme utakmici. Sada sam ponosam sto mi je Chelsea pride of England u srcu. B)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.