Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Benfica (H) 04.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 79
  • Pregledi 7,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Solidno igramo,u odbrani osim one Luizove zajebancije sve odlicno.
U drugom treba izvest igrace koji imaju opasnost od zutih kartona prije svega Luiza
Torres slab do sad...

Ja bi radije da luiz dobije zuti nego cole ( kad bi vec morao neko )
Luiza ce zamjeniti odlicni Cahill a Cole ako ode eto bossingwe
Nisam zadovoljan igrom, mislim da čak ni defanzivno nismo na nivou pogotovo u sredini terena a o napadu da i ne govorim. :) Problem leži u činjenici da je nekoliko igrača koji su u zadnje vrijeme u veoma dobroj formi večeras podbacili, u prvom redu Mikel, Luiz, Mata i Torres.

Mislim da je penal čist ko djevojačka suza kao i crveni. Ipak, Skomina se mora malo smiriti sad u poluvremenu te prestati raditi ovo što radi. Nadam se da ćemo ovo uspješno završiti abd pobjedom kad smo već u takvoj prednosti. B)
Previse su se igraci opustili, jbte ljudi sa 9 igraca su napadali i na kraju i zabili, bilo je gusto ali ipak zasluzeno se ide dalje, Ramires sa onom trkom perfekcija samo da su mu dali koju loptu :) al Barcelone i nekog tezeg poraza se bojim nenormalno, ajde Boze budi uz Chelsea ovaj put.
Cuo sam da se Overebo vraca iz penzije, za polu-finale Lige Sampiona.
Posetio ga je licno Sandro Rosel, i obecao mu najsavremeniji ribarski brod, ako bude sudio utakmicu...
Huh. Huh, huh, huh. :D Lakše se diše sad. Pobjeda, prolaz u polufinale i strašna golčina Raula. Jebo sve ostalo, al doslovno. :lol:
hoce da me srce opaliii :D.... al brravo momci opet.. nije im se igralo jbg..vidjeti ce te zelju kad budemo protiv uefaone igrali ...umrijeti ce za svaku loptuu :)))
Nisam neki ljubimac ovakve igre, cuvanja rezultata, ali shvatam da je to bilo neophodno veceras.
Igraci su na mahove delovali i previse opusteno, sto dokazuje i gol, koji smo primili. Zadremali ljudi, i Garsia je to iskoristio.
Cech opet blistao, ali, to vise i nije vest...
Sve u svemu cilj je ostvaren, polufinale LS, posebno posle ovakve sezone, i vise je nego dobra stvar, za tim.
Svaka cast momcima na uspehu.

EDIT: Zaboravih da napisem:

Just KTBFFH ! ! !
Narode ne znam za vas, al ja nisam zadovoljan opcenito igrom danas..
Previse zahebancije u obrani, stvari ne rijesavamo onako kako to Chelsea uvijek radi, jednostavno je brate samo skloni od svojih 16, suparnički igrač NE SMIJE unutar tvojih 25 m pucat prema golu a da mu nitko u blok ne ulazi...Obranu nismo igrali zajedno, nego svaki red zasebno, nije bilo kohezije i zato je pustalo, nazad se trebalo vise zgusnuti i pokupiti vecinu lopti iz kojih su kasnije nastale Benficine akcije..
Dalje, vezni red - moglo je to puno, puno bolje.. Bilo je trenutaka kad smo apsolutno kontrolirali utakmicu, ali i onih gdje smo gubili lopte na banalan nacin i nismo je mogli zadrzati duze u svom posjedu, to treba ispravit jer protiv jacih ekipa ( citaj: sljedece kolo protiv Uefalone ) ce nam se to obit o glavu..
U napadu treba biti smireniji, treba biti skoncentriran i zabit onakve 100 %-tne šanse.. Necu komentirat promašivanje praznog gola, sve se zna samo po sebi..
Da smo bili pametniji mogli smo dat 5 golova, ali isto tako da nismo imali srece mogli smo i primit koji gol vise od ovog jednog njihovog.. I to smo primili gol u mozda najjacem nasem segmentu igre - skok igra.. Te lopte se moraju kupiti, s ovakvim igracima takve golove ne mozemo dopustiti, Garcia izbjegne igrace i ostane sam, nitko ga ne prati
Nitko danas nije briljirao, mozda najbolje po meni odigrao Terry, nije imao stvarno niti jednu gresku, nakon njegova izlaska osjetilo se da nam fali u zadnjem redu..

Ipak, sve ovo ( ne bas ovako dramatican kraj ) smo i bili ocekivali i pisali o tome prije, tako da nisam iznenađen, znalo se da ce biti jako tvrda utakmica i realno Benfica nije puno losija ekipa od nas, dapace..
O pojedincima necu sad, ostavljam to vremenu kad se strasti smire.. Sada se okrenut sljedećoj utakmici u kojoj će nadam se momci pokazati puno bolju igru iako je i ovo velik uspjeh.. Cestitam, KTBFFH ;)
Igrači su žestoko podbacili večeras, da li prevelika opuštenost ili jednostavno nemoć ne može se tačno reći. Ja mislim kombinacija i jednog i drugog.
Mikel je bio užasan danas, taktički jako loše postavljanje i općenito defanzivna igra, usporio je mnoge napade što nije previše radio u zadnje vrijeme. Kalou takoÄ‘er veoma loš, čudi me da se zadržao svih 90 minuta na terenu. Sigurno naredni meč neće igrati. Torres nije imao dobrih lopti, a i ono malo dobijenih u noge je upropastio. Mata solidan, može i mora puno bolje. Ramiz bez obzira na promašaj najkonstatniji još jednom, izuzetna trkačka partija i ozbiljnost u defanzivi. MOTM za mene. B) Pozadi Luiz se previše zajebavao, Cole dobar, Bane srednja žalost. ÄŒech sve odlično osim neviÄ‘enog previda kod gola, kako je samo ostao ukopan ne ide mi u glavu nikako.

Romana sam primijetio na tribinama sa osmijehom u jednom trenutku u prvom poluvremenu. Ne znam baš da ga je zadržao do kraja tekme. :lol:
[img]http://i.minus.com/iu1j5jYkfZWmX.gif[/img]

I kad Farcelonas kaze da nije bio penal, bi ga za damu objesio :D.
huh, ovako napeto za mene nije bio ni Napoli...
kad je Benfica zabila gol, ja se pokupio u drugu sobu, nisam mogao gledati...za 10 min upalim teletekst i fala bogu prošli...

nikako nisam zadovoljan igrom
igrali smo, kako bi Kruno Jurčić to nazvao, kontrolirani nogomet, što nikako nije dobro samim time što ga je Jurčić izmislio :D
promašene šanse (pogotovo Ramiza - Sivonjić style) netreba posebno komentirati, nego samo reći da uz takve promašaje nemamo šta tražiti protiv farcelone

Kalou, stvarno je loš...osobito kad ide 1 na 1, ja se kladim da nebi ni drvo prošao
i mislim da je lagano vrijeme da se Sturridge ustali u prvoj jedanaestorki

možda je bilo i najbolje da u današnjoj tekmi igramo taj kontrolirani nogomet(koji smo ruku na srce jako loše igrali), ali meni se to nikako ne sviÄ‘a :P
ÄŒestitam svim igračim, stavove o svakom igraču ću reći kad pogledam utakmicu, bio sam na treningu... Ako osvojimo LŠ, zaklinjem se da ću plakati kao beba.
Gdje bi mi sigurno kad moze mahnito , cirkus uvijek sa nama
Ma i igraci su se vidjeli vec u polufinalu pa su onako slabo odigrali , al eto nisu nas kaznili :) Ukupno 3-1
E sada nasi stari prijatelji "katalonci "
[quote name='diablo_bih' timestamp='1333576055' post='39644']
Gdje igramo prvi mec sa njima zna li iko?
[/quote]
Na Stamfordu, 18. aprila. 6 dana poslije toga uzvrat u gostima, a između taj vikend imamo i Arsenal na Emiratesu. :rolleyes:
Osjetio se umor kod igraca i to treba uzeti kao razlog za nesto slabiju igru od prethodnih. Zasluzen prolaz, prelijep gol Meirelesa, fantasticni Cech!

Ne znam koliko ste upoznati sa rasporedom tekmi, pazi sad ovo:
Subota: Chelsea-Wigan 16:00
Ponedjeljak: Fulham-Chelsea 21:00
Subota: Chelsea-Totenham 19:00
Utorak: Chelsea-Barca 20:45
Subota: Arsenal-Chelsea 16:00
Srijeda: Barca-Chelsea 20:45

PS: Ko prezivi pricat ce!
Napisah veliki komentar i rekoh sebi, ma ko ce ovo citati... I izbrisem...
Igrom nisam pretjerano zadovoljan, mogli smo utakmicu ranije rijesiti... Ugl nije lose ali vidi se da ovo nije ta igra. Igraci ne razmisljaju isto, Mata i Ramires pokusavaju da malo ubrzaju igru ali kad ona dodje do Obi Mikela, Kaloua to se uspori... Kalou je bio loš, a nisam bolje ni ocekivao od njega...

Razocaran sam zadnjim pasovima, vrlo lose zadje pasove imamo... Ocekivao sam da ce pronaci Torresa jednom neocekivanom loptom, jer bas u par navrata sam ga vidio kako stoji na crti i krece napred, medjutim lopta se dodaje drugom igracu i on se tada mora vratiti natrag. Takodjer sam primijetio da mu se lopta dodaje unazad, a s tom loptom nista ne moze uraditi... Svidjelo mi se ono ubacivanje Mate iz drugog plana, kada je lopta preskocila odbranu ali je bio u offsideu...

Ugl,disciplinovana igra, ali se ne smijemo onako opustati pred kraj, jer znamo da tada primamo najvise golova...
[quote name='trebevic' timestamp='1333579182' post='39650']
Osjetio se umor kod igraca i to treba uzeti kao razlog za nesto slabiju igru od prethodnih. Zasluzen prolaz, prelijep gol Meirelesa, fantasticni Cech!

Ne znam koliko ste upoznati sa rasporedom tekmi, pazi sad ovo:
Subota: Chelsea-Wigan 16:00
Ponedjeljak: Fulham-Chelsea 21:00
Subota: Chelsea-Totenham 19:00
Utorak: Chelsea-Barca 20:45
Subota: Arsenal-Chelsea 16:00
Srijeda: Barca-Chelsea 20:45

PS: Ko prezivi pricat ce!
[/quote]

Najbitnije utakmice protiv Tot'nama i Farcelone...
Na Wigan u Fulam sa kombinovanim sastavom, odmarati prvotimce sto je vise moguce. Sto se Arsenala tice, to vec zavisi od rezultata koji postignemo protiv katalonaca...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.