Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarterfinals: Benfica (H) 04.04.2012. @ 20:45

Istaknuti odgovori

[quote name='Elao' timestamp='1333472945' post='39377']
Da je mnogo bitan faktor na klupi i nije ali svakako da ce ih oderati :D
[/quote]
Zar sam trebo stavit neki smajli da skužite sarkazam u mom postu ? :P
  • Odgovori 79
  • Pregledi 7,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Caeruleus' timestamp='1333473732' post='39388']
Evo šta je problem...Problem je naš sastav. Jeste li vi svjesni kakav će nam sastav biti, oslabljen.
[/quote]
Ma neće, večeras će svi trenirati. A i u Portugalu smo ih dobili sa Ferreirom, Kalouom, Meirelesom, Mikelom... Igračima koji nisu u prvom planu ipak. ;) Ne sekiram se ja za to, više me brine pristup igrača, tj. kako će ući u meč. Ko papagaj sam već, ali moramo ih napasti ko da mi ganjamo rezultat.
[b][font=arial,helvetica,sans-serif][size=3]NEWSFLASH: ALL TO TRAIN [/size][/font][/b]

Ahead of Tuesday evening's training session at Stamford Bridge, Roberto Di Matteo announced he expects to have a fully fit squad for the Benfica game.
Didier Drogba and Raul Meireles, who missed the win at Aston Villa on Saturday, and David Luiz who came off in the first half of that game will all take part in the training as a final check is made on their condition.
Di Matteo's preview of the game to follow.
Ne treba se previse zaletati, na gol protivnika. Ako budu dali gol, pa dobiju krila, moze svasta da bude... Bez obzira na nerezonske izjave, oni su mnogo iskusnija ekipa od Napolia i samim tim su opasniji.
Ovo je Liga Sampiona, ovde se igra za prolaz dalje, ne za lepotu fudbala i broj golova, tako da se u mec mora uci hladne glave i sa dozom opreza.

Samo copy - paste utakmice sa Valenciom, i sve ce da bude kako treba :)
Kvalitetom nismo ni blizu Farceloni, to je realna slika... Ako se budemo nadigravali s njima, rasturice nas ko Bugarin skupstinu :D

Koliko god to zvucalo neozbiljno i neljudski najveci adut Chelsea je zelja za osvetom. Ono sto je tim cele sezone gradio, oko cega se trudio, i sto je po svim pravima i propisima zasluzio, igrom, zalaganjem, zeljom, borbenoscu, oteli su za 90 minuta.
Farca je i tad igrala odlicno, i malo je timova, koji su mogli da se pohvale, da su bili bolji...Sta bolji, u tom revansu, Plavci su ih razmontirali, ko da ih nije bilo. Al jbg, tad je vazilo pravilo "Nije kom je sudjeno, vec kom je receno."
Igracki gledano, sada je Farcelona mnogo bolji tim nego tad a Chelsea mnogo slabiji. Sto se sudjenja tice, sve je ostalo isto, Chelseu se ne sudi nista, Farci sve...
I sada, kao i tada je sve protiv nas...
Zato je osveta sve sto imamo. To, i i neka kosmicka pravda koja ako uopste postoji, nikad nije bila okrenuta Chelsea-u...
Dao bi trofej LS, samo da njima vratimo milo za drago.
I sta god da bude, ostacu uvek veran Chelsea-u ! ! !

Just KTBFFH !!!
Prvo veceras valja odraditi posao sa Benficom, a nece biti nimalo lako. Oni ce nagrnuti od prve minute silovito, siguran sam. Mi trebamo ostati hladne glave i odigrati muski i dobiti ih jer to mozemo. O Barceloni ne treba ni razmisljati, jos je rano. Samo Benfica i njihove izjave trebaju biti u glavama nasih momaka.

A boli me kurac za tu Farcelonu na kraju krajeva. Ne bojim je se ni sekunde! Sta god da se desi, uvijek ponosno cu reci da je Chelsea u mom srcu. I uvijek ce i biti! Jednom kada izaberem, to je za sva vremena.
  • Autor
[quote name='zibel' timestamp='1333541505' post='39497']
nesmijemo samo rano primiti gol
[/quote]

Upravo to...u protivnom bi im uvaljali 3 xD
Nadam se kvalitetnom mecu sa puno zivosti i akcija preko krila sto smo radili veoma cesto ove sezone,nema vise boleta i ashleya ko nekad,sto nas je i izdvajalo od drugih......idemo BLUES!!!!! ;) ;) ;)
[img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/293881_10150712382437259_1017312862_n.jpg[/img]

Izgleda Torres zabio neki spektakularan gol sudeci po izrazu lica Drogbe. :D

[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/523013_10150712382297259_86037497258_9322147_1390457279_n.jpg[/img]

Mutual respect. B)
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1333545215' post='39547']
sudi nam damir skomina iz slovenije
[/quote]

Odličan sudac.

Samo zalaganja večeras treba, za ostalo se ne sikiram.
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Lineup: Cech, Ivanovic, Cole, David Luiz, Ramires, Lampard, Torres, Mata, Mikel, Kalou, Terry ©[/size][/font][/color]

[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Nepotvrđeno, ali izgleda samo dvije izmjene u odnosu na prvu tekmu (Lamps za Raula i Bane za PF-a)[/size][/font][/color]

Sad sam provjerio na UEFA-inom siteu, i to je ispravna postavka.
[quote name='Wisey' timestamp='1333561221' post='39591']
[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Lineup: Cech, Ivanovic, Cole, David Luiz, Ramires, Lampard, Torres, Mata, Mikel, Kalou, Terry ©[/size][/font][/color]

[color=#666666][font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]Nepotvrđeno, ali izgleda samo dvije izmjene u odnosu na prvu tekmu (Lamps za Raula i Bane za PF-a)[/size][/font][/color]

Sad sam provjerio na UEFA-inom siteu, i to je ispravna postavka.
[/quote]
Matteo maximalno forsira Kaloua :D

Manje vishe ovako se moglo i ocekivati, mada sam mislio da ce imap Danny ispred Kaloua !
Chelsea will line-up in the following 4-2-3-1 formation:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
4 David Luiz
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
7 Ramires
10 Juan Mata
21 Salomon Kalou
9 Fernando Torres

Subs: 22 Ross Turnbull, 19 Paulo Ferreira, 24 Gary Cahill, 5 Michael Essien, 16 Raul Meireles, 23 Daniel Sturridge, 11 Didier Drogba.

Benfica are expected to line up in the following 4-3-3 formation:
Artur; Pereira (c), Garcia, Emerson, Capdevila; Witsel, Matic, Bruno César; Aimar, Cardozo, Gaitán.

Subs: Eduardo, Almedia, Nolito, Djalo, Oliveira, Saviola, Rodrigo.

The referee is Domir Skomina from Slovenia.
Gledam pisete kako bi Sturiddge trebao biti pred Kaloua.
Ja se ne slazem, Sturiddge posle povrede je prveise sebican, i igra doista slabo, bez obzira na gol i asistenciju protiv Ville, Kalou ja bio covek odluke protiv Benfice, pa bice i sada zanimljivo kada ce mu posvetiti josh vise paznje igraci iz Benfice, i tu normalno se oslobada josh prostora za Matu, Torresa.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.