Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kada otvarate temu o nekom igraču, cijenu izražavajte u eurima (te podatke možete naći na transfermarkt.de) na ovom principu. A što se same teme tiče moj komentar je DA....Očajničko DA za bilo kojeg napadača, samo da se počne zabijati.

Postavljena anketa ;)
  • Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Još koji gol da zabije Papiss , pa će BA da padne u zaborav. E onda će nastat priče o Papissu kako je dobar, te treba njega...

Hajmo Jovo na novo...
  • 3 sedmice kasnije...
  • Autor
[quote name='how yes no' timestamp='1332713933' post='38019']
Još koji gol da zabije Papiss , pa će BA da padne u zaborav. E onda će nastat priče o Papissu kako je dobar, te treba njega...

Hajmo Jovo na novo...
[/quote]

Tako i bi, Dembu više niko i ne spominje. :(
Rekao baba. I nije on jedini kojeg će uzdisat nakon nekoliko utakmica.

Ja sam to govorio jer znam ga dobro iz vremena dok je u Hoffenhaimu igrao. Uvijek je bio daleko iza Vede, iako je ovaj naš bio duže vrijeme povrijeđen, te nakon toga opet ista priča.

Da se razumijemo, imao je fenomenalnu polusezonu u Njukašu, al evo dokazuje se da on nije za većih klubova. Čim dobi malo konkurencije, nestade ga.
  • 3 mjeseca kasnije...
http://www.footballfriendsonline.com/short-stories/2012/7/14/chelsea-to-move-for-newcastle-man.html

Mediji obnovili spekulacije, hoce li i klub interesovanja....
Navodno je Fenerbahce zainteresovan za njega,u ugovoru mu stoji da moze ici ako neki klub ponudi 7 miliona.
Kako sam procitao da stavka vrijedi do 1.8
  • 2 mjeseca kasnije...
Pored Torresa i Dannya pa i Mosesa koji može uskočiti na centarforsku poziciju nije nam Demba Ba potreban iako je to jedan sasvim dobar napadač koji se može relativno jeftinko kupiti.
On se meni ne svida jer je on jednu sezonu zabljesnuo i to je to, ne pokazuje zasad nešto previše, a priča se i da Danny odlazi, a ima odličan napadač u Anzhiu zove se Lacina Traore, 22 godine, visok, snažan i često zabija golove, naravno nije Ruska mjerilo za Premier ligu, ali opet sa 22 godine zabijati iz utakmice u utakmicu i jucer je zabio Udineseu, ali on nije povezivan s nama tako da ne bi reko da ce on doc, ali bi ga volio vidjeti prije Dembe.
[quote name='El_Nino' timestamp='1348237679' post='79493']
On se meni ne svida jer je on jednu sezonu zabljesnuo i to je to, ne pokazuje zasad nešto previše, a priča se i da Danny odlazi, a ima odličan napadač u Anzhiu zove se Lacina Traore, 22 godine, visok, snažan i često zabija golove, naravno nije Ruska mjerilo za Premier ligu, ali opet sa 22 godine zabijati iz utakmice u utakmicu i jucer je zabio Udineseu, ali on nije povezivan s nama tako da ne bi reko da ce on doc, ali bi ga volio vidjeti prije Dembe.
[/quote]
Ako cemo nekog dovoditi , a ne vjerujem da hocemo jer ce se i Lukako vratiti s posudbe , zasto niko nikad ne spominje Domba-iu ?
24 godine , jak , prosle sezone dao 39 golova u Ruskoj ligi , ne vjerujem da bi bio skuplji od 20 mil € .
Doduse jest povrijedjen ( prije par kola se povrijedio) osustvovat ce 6 mjeseci . Eh da li je sada pametno dovesti ga ne znam :-/
  • 4 sedmice kasnije...
Teško da će njega pustiti Svrake, sad i igraju loše, nije im krenulo kao prošle sezone, tako da ne vjerujem bas da će taj transfer biti ostvaren.
  • 2 mjeseca kasnije...
http://www.caughtoffside.com/2012/12/25/arsenal-agree-7-5m-deal-to-sign-newcastle-united-striker-demba-ba-in-first-week-of-january/

Izgleda da ide u Arsenal.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.