Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Milan Lalkovič (2010-2014, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 192
  • Pregledi 20,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Propustio je i utakmicu ovoga vikenda ali prema informacijama koje sam pročitao kada sam pisao loan report Lalkovič bi trebao početi sa treninzima ove sedmice i trebao bi biti u konkrenciji za naredni meč. :D
ajde Whisper sad stavi link za svakog igrača na pozajmici.. xD

Ima li neko informaciju da li se vratio da trenira?
Naši momci u ADO Den Haagu sve više dobijaju šanse i sve veću minutažu. Kenneth Omerou dobio radnu dozvolu i posljednje 2 utakmice je odigrao na poziciji desnog beka i prema izvještajima iz Holandije u oba meča je fantastično odradio svoje zadatke.

Milan Lalkovič se oporavio od ozljede i u subotu je ušao u 90. minuti. Nadam se sve većoj minutaži do kraja sezone. U Holandiji za sada dobro ide osim Davile. Kalas, van Aanholt standardni, Omerou se ustalio u startnih 11, Milan bi trebao dobijati šanse. Samo problem sa Davilom :/
Kazu da je Omeruo zver na desnoj strani. Setite se da je i Micah Richards poceo kao stoper (sto je inace uobicajena pozicija Omeruo-a).

Kalas bas ekstra igra kao stoper vec od pocetka tako da ako nastave ovako i sledece godine... imacemo hebeno dobre klince taman na vreme.
Jako tuzna prica...

@chelseayouth :Feruz is really dogged up front. When you lack size as he does, you have to make life hard for defenders in other ways. He's doing so.
@lalkovicmilan17 : @chelseayouth 2 years now small number 9 works :)
@chelseayouth : @LalkovicMilan17 Most definitely. You both do so much running!
@chelseayouth : @LalkovicMilan17 Think that Arsenal defender still has nightmares about your pace.
@lalkovicmilan17 : @chelseayouth his playin 1st team tho haha

:unsure:
Gledao sam tekmu Ajaxa i ADO-a. Milan nije bio ni na klupi, dok Kenneth je igrao na desnom beku.

Iako je to prva i jedina utakmica u kojoj sam gledao Omeuroa, nije me oduševio. Jedino što je pokazao u toj tekmi je, da nije za bočnu poziciju.
Trom, spor, bez tehnike. Mislim da to dovoljno govori. Dobar je nazad, ali ne možeš biti bek, ako nisi u stanju preći na polovicu protivnika.

Da li će napredovati ne znam, ali kako sada stvari stoje, ovaj momak može biti stoper i ništa više.
Pa pazi, mozda protiv Ajaxa nije bio nesto dobar, ali pre toga su pricali mnogo o njemu kako je dobro odigrao. Jebiga, zato postoje pozajmice... da se nauce igraci. Neka samo nastavi da dobija minutazu i sve ce biti dobro.
[quote name='Elao' timestamp='1332255688' post='36834']
Pa bio je povrijeden do prosle utakmice kada je usao u 90. min, a zasto ga sada nije bilo ni na klupi to nezz :ph34r:
[/quote]
Prve 3-4 utakmice ga nij nigdje bilo .
Tek se kasnije povrijedio ;)
[quote name='zulu' timestamp='1332242230' post='36796']
Pa pazi, mozda protiv Ajaxa nije bio nesto dobar, ali pre toga su pricali mnogo o njemu kako je dobro odigrao. Jebiga, zato postoje pozajmice... da se nauce igraci. Neka samo nastavi da dobija minutazu i sve ce biti dobro.
[/quote]

Samo sam i pričao o otj tekmi. Tu je bio vrlo loš za jednog beka, a kakav je prije i kakav će tek biti, vidjet ćemo. ;)

Lalković, bolje nek se vrati majci u London.
Jok, nije propala uopste. On je trebai da dobije sansu pre povrede, ni Kalas nije usao odmah u prvi tim pa ni Gael. Zamisli da je Kakuta bio povredjen pa onda zbog opravdanih razloga ga nisu igrali...

Jebiga, laksu mu tamo da se bori za mesto nego u Chelsea-u. Ja verujem da cim dobije sansu uzeti sa obe ruke i pokazati sta zna.
  • 3 sedmice kasnije...
Status na FB-u :

[size=4][font=arial,helvetica,sans-serif][color=#000000][left]"Opat som naspat v Chelsea"[/left][/color]

[color=#000000][left]"Papers make me laugh and some people"[/left][/color][/font][/size]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.