7. septembar 2011.15 god. comment_124 http://www.miroslavstoch.com/foto_lalkovic/vysmiaty_copy1.jpg 18-godiÅ¡njak iz SlovaÄkih KoÅ¡ica, oduvijek mu je san bio nastupati za klub kao Å¡to je Chelsea. Vrlo brzo krilo, takozvani elektriÄni zec s tehnikom. Mnogo zabija i zasigurno će vrijediti u budućnosti. Trenutno igra u Doncaster Roversima u sklopu posudbe. http://www.youtube.com/watch?v=OrToY6t0gH8 Prijavi
7. septembar 2011.15 god. Autor comment_182 ponovno pružio dobru predstavu u dresu SlovaÄke u21 repke Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_188 I od njega ocekujem od iduce sezone da dobija priliku u prvom timu jer u prethodnim sezonama za u18 i u rezervama je briljirao Prijavi
11. septembar 2011.15 god. comment_719 ovakvi igraÄi nam trebaju koji srcem vole Chelsea, zaista odliÄan igraÄ..... jedno pitanje nevezano za LalkoviÄa.. - šta je sa Gaelom Etockom koji je stigao iz Barcelone ovog ljeta???? Prijavi
11. septembar 2011.15 god. comment_724 jeli se to meni cini ili mi imamo odlicne mlade igrace :D :D Prijavi
11. septembar 2011.15 god. Autor comment_726 jeli se to meni cini ili mi imamo odlicne mlade igrace :D ne Äini ti se, imamo na svakoj poziciji po dvojicu vrhunskih talenata :D Prijavi
11. septembar 2011.15 god. comment_727 ne Äini ti se, imamo na svakoj poziciji po dvojicu vrhunskih talenata jedina zelja mi je da ne postanemo kao arsenal da tlentirane igrace prodajemo kad navrsu 21 god, a da i mi dalje kupujemo staro željezo :rolleyes: Prijavi
11. septembar 2011.15 god. Autor comment_731 jedina zelja mi je da ne postanemo kao arsenal da tlentirane igrace prodajemo kad navrsu 21 god, a da i mi dalje kupujemo staro željezo haha da nisi malo pomiješo klubove? arsenal i staro ne idu skupa u reÄenicu :D Prijavi
11. septembar 2011.15 god. comment_735 haha da nisi malo pomiješo klubove? arsenal i staro ne idu skupa u reÄenicu prvi dio je za arsenal, a drugi se odnosi na chelsea u proslosti do ove sezone Prijavi
11. septembar 2011.15 god. Autor comment_737 prvi dio je za arsenal, a drugi se odnosi na chelsea u proslosti do ove sezone aha, aha moj bed Prijavi
12. septembar 2011.15 god. comment_772 jedina zelja mi je da ne postanemo kao arsenal da tlentirane igrace prodajemo kad navrsu 21 god, a da i mi dalje kupujemo staro željezo politika Arsena Wenger sigurno nije da prodaje mlade zvijezde kada napune 21, upravo suprotno, Wenger pokušava da zadrži skoro svakoga igraÄa. Ovog ljeta je on dao dio sebe takoreći da zadrži Nasrija i Fabregasa, ali jednostavno oni ne žele da igraju jer godinama ne osvajaju nista.... Nije politika Arsenala da prodaju kada napune 21, nego nedostatak trofeja i to su igraÄke želje da napuste tada klub..... Prijavi
12. septembar 2011.15 god. comment_776 politika Arsena Wenger sigurno nije da prodaje mlade zvijezde kada napune 21, upravo suprotno, Wenger pokušava da zadrži skoro svakoga igraÄa. Ovog ljeta je on dao dio sebe takoreći da zadrži Nasrija i Fabregasa, ali jednostavno oni ne žele da igraju jer godinama ne osvajaju nista.... Nije politika Arsenala da prodaju kada napune 21, nego nedostatak trofeja i to su igraÄke želje da napuste tada klub..... da malo vise kupuju postenih igraca ne bi mladi igraci isli ca Prijavi
12. septembar 2011.15 god. comment_778 da malo vise kupuju postenih igraca ne bi mladi igraci isli ca u pravu si :D Prijavi
12. septembar 2011.15 god. comment_808 ovakvi igraÄi nam trebaju koji srcem vole Chelsea, zaista odliÄan igraÄ..... jedno pitanje nevezano za LalkoviÄa.. - šta je sa Gaelom Etockom koji je stigao iz Barcelone ovog ljeta???? Bilo je priÄe, kao da je otišao na posudbu u sporting, ali nisam siguran.. Prijavi
19. septembar 2011.15 god. comment_1627 ovakvi igraÄi nam trebaju koji srcem vole Chelsea, zaista odliÄan igraÄ..... jedno pitanje nevezano za LalkoviÄa.. - šta je sa Gaelom Etockom koji je stigao iz Barcelone ovog ljeta???? Prema transfermarketu, koji jeste merodavan sajt, Ne pise nista, sem da je pod ugovorom sa Sportingom..... http://m.transfermarkt.co.uk/en/gael-etock/profil/spieler_65235.html Prijavi
25. septembar 2011.15 god. comment_2194 Lalković dobio 30minuta i za to vrijeme zabio gol za pobjedu :) Prijavi
25. septembar 2011.15 god. Autor comment_2196 Lalković dobio 30minuta i za to vrijeme zabio gol za pobjedu :) ako nades clip gdje, okaci ga tu ;) Prijavi
25. septembar 2011.15 god. comment_2199 Odigrao je vec 4 utakmice, nadam se da ce mu produziti posudbu barem do januara Prijavi
25. septembar 2011.15 god. comment_2201 Ja otišo na stranicu Doncastera, a tamo piše u izvještaju da gol nije postigao Lalković nego neki drugi igraÄ. Al istina je da je odigrao zadnjih pola sata. :huh: Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2231 A krivo sam protumaÄio, bio je MOM i pobjeda od 1:0 pa mislio da gol dao, ali ipak nije, moj bed ;) Prijavi
22. oktobar 2011.14 god. comment_4056 Tek sto je stigao sa posudbe i nastavlja tamo gdje je stao, zabio je gol i ubijao igrace wolvesa na lijevoj strani Prijavi
22. oktobar 2011.14 god. comment_4058 I ja sam gledao to, odliÄan je bio. Talenat ogroman ima, to stoji, a da li će moći se probit vidjet ćemo. Ja bih volio, na lijevoj strani ubija. Prijavi
23. oktobar 2011.14 god. comment_4204 NA cemu drugovi gledate :) ovo svakako veseli i da hoce biti bolji od Messija xD :) Prijavi
24. oktobar 2011.14 god. comment_4296 http://www.firstrowsports.tv/watch/81229/1/watch-chesea-tv.html?id=81229&link=1&game=watch-chesea-tv ja sam gledao ovde LIVE tu tekmu, momak kida! :) + imam ga na fb (njegov pravi profil) :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.