8. februar 2012.14 god. comment_24565 [quote name='Wisey' timestamp='1328739112' post='24563']Ma ja, zato bi nekima igrao u Chelseaju.. [/quote]a dobro tek je dosao mozda nas iznenadi kao Danny Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24567 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328739311' post='24565'] a dobro tek je dosao mozda nas iznenadi kao Danny [/quote] Lukaku je razvaljivo po belgijskoj ligi, a gdje je sad. Kad ga vidim u nekoj premierligaškoj ekipi da jede malu djecu ko što je Danny radio onda bujrum da te vidimo. Dotad ove posudbice nisu loše. Prijavi
12. februar 2012.14 god. Autor comment_25684 Za uru vremena, u 12:30, igra ADO u gostima s Utrechtom, daj bože da se naÄ‘e u momÄadi.. Prijavi
12. februar 2012.14 god. Autor comment_25698 Klupa za njega, valjda će uć, evo stream koga zanima: http://www.firstrowsports.eu/watch/107262/1/watch-fc-utrecht-vs-ado-den-haag.html Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25744 Dobro, ali dve izmene su bile zbog povreda. Da nisu morali golmana da menjaju, sigurno bi dobio Milan malo vremena. Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26428 Ajd valjda će bit nešto u narednim utakmicama... Nadam se.. Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26430 Mnogo sam ocekivao od njega , ocekujem i sada , ali MORA dobiti priliku !!! Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26639 [quote name='Wisey' timestamp='1328739112' post='24563']Ma ja, zato bi nekima igrao u Chelseaju.. [/quote] SA krilima koji imamo sada, cak bi i on bio bolji. Ali realno. Pazi, tako su ljudi i gledali ovog Tore-a, pa vidi sta uradi decko cim mu se dala sansa. Ali ozbiljno, jel bi mogao biti losiji od trenutnih krila koji imamo? Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26645 ÄŒekaj, Tore je druga priÄa. Evo Lalko se nije uspio probiti u prvu ekipu tamo neke osrednje holandske lige, zašto misliš da bi mogao zaigrati za nas odjednom ? Jedno je gledati njega u ligi rezerve koja je bezveze, a potpuno drugo u nekoj kompetitivnoj ekipi gdje se ljudi bore za nešto. Slažem se da smo trenutno u jako lošoj situaciji, ali izlaz iz nje može biti jedino ako se svi igraÄi ujedine, a pogotovo ovi stariji i poÄnu igrati onako kako znaju i mogu. Sad je najgore trpati tako mlade igraÄe u vatru. Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26649 Upravo to.. Ako igraci ne mogu da se izbore za mjesto u prvoj postavi u osrednjim ekipama i ligama kako ce onda igrati za Chelsea ?? Po meni da bi ovi igraci, koje vi hocete da igraju za nas prvi tim, dobili priliku, prvo moraju da se pokazu na tim posudbama.. ali ne da se pokazu tako sto ce samo igrati u prvoj postavi, nego da postanu jedni od glavnih igraca u tim ekipama.. kao sto je to uradio Sturridge, pa tek onda mozemo pricati o tome da igraju u Chelseau.. Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26696 [quote name='Wisey' timestamp='1329314021' post='26645']ÄŒekaj, Tore je druga priÄa. Evo Lalko se nije uspio probiti u prvu ekipu tamo neke osrednje holandske lige, zaÅ¡to misliÅ¡ da bi mogao zaigrati za nas odjednom ? Jedno je gledati njega u ligi rezerve koja je bezveze, a potpuno drugo u nekoj kompetitivnoj ekipi gdje se ljudi bore za neÅ¡to. Slažem se da smo trenutno u jako loÅ¡oj situaciji, ali izlaz iz nje može biti jedino ako se svi igraÄi ujedine, a pogotovo ovi stariji i poÄnu igrati onako kako znaju i mogu. Sad je najgore trpati tako mlade igraÄe u vatru. [/quote] Ne slazem se... Kakuta je pravi talenat - a nije dobio sansu ni u Fulhamu, niti u Boltonu. Sto? Mozda sto su mislili da je premali za Englesku Ligu pa nece moci da se izbori (a to su ljudi pricali i za Matu, za Zolu, za puno jos igraca koji su na kraju postali slavi u Engleskoj) sa ljudima u protivnicke ekipe. Sad kad je dobio tri sanse (prvi start - gol, onda dobio 20ak minuta onda drugi start i opet gol). To sto se mozda neki igrac ne probija nije samo do tog igraca nego i kako se klub postavi prema pozajmici. Da li Chelsea trazi pravi klub za naseg igraca ili ne. A kao drugo - i pazite ovo dobro... on je tamo na klupi. Glasine su bile da ce dobiti nesto vremena ali to nije bilo moguce zbog dve izmene koji su bili zbog povreda (a jedan je bio golman). Kako mozes dve utakmice u pozajmicu da kazes da se nije probio? Aman! Kao trece - ne kazem da on moze da celu utakmicu, ili da mora sada da zablista. Ali brate mili... mogao je da dobije sansu barem. Nije on defenzivac pa da ima neke konkurencije. Nije on vezni red pa da mora da sedi iza Lamparda, Meirelesa i koje kakve igrace. On je KRILO! Imamo Maloudu, Kalou-a, Sturridge-a i Matu na tim pozicijama i sta su oni doprineli? Aj Sturridge je i nesto uradio - a Mata je pokazao da je za centralni deo terena stvoren. Sta bi falilo da dobije dva/tri poluvremena da barem pokaze sta nudi umesto sto idu stare opcije koje nista novo ne nude i za koje znamo sta ce se desiti? EDIT: Nisam ni ja pristalica da se ubacuju klinci u vatru - ali kad ti vec ne ide, nista se ne gudi da ih PROBAS - barem dva-tri puta. Nek Lukaku ceka, dobice on sansu. Nek ceka Romeu, pokazao se i za da ce dobiti vremena. Mislim, o cemu pricamo kad nikad ne dobiju sansu? Jebem mu mater, pa ni Ashley Cole nije bio savrsen kad je debitovao - pravio je greske. Niko nije stvoren prvotimac, nego nauci dobije sansu i pokaze da ima potencijala. Ovo sto se desava sada je bruka. Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26707 [quote name='zulu' timestamp='1329324200' post='26696'] Ne slazem se... Kakuta je pravi talenat - a nije dobio sansu ni u Fulhamu, niti u Boltonu. Sto? Mozda sto su mislili da je premali za Englesku Ligu pa nece moci da se izbori (a to su ljudi pricali i za Matu, za Zolu, za puno jos igraca koji su na kraju postali slavi u Engleskoj) sa ljudima u protivnicke ekipe. Sad kad je dobio tri sanse (prvi start - gol, onda dobio 20ak minuta onda drugi start i opet gol). To sto se mozda neki igrac ne probija nije samo do tog igraca nego i kako se klub postavi prema pozajmici. Da li Chelsea trazi pravi klub za naseg igraca ili ne. A kao drugo - i pazite ovo dobro... on je tamo na klupi. Glasine su bile da ce dobiti nesto vremena ali to nije bilo moguce zbog dve izmene koji su bili zbog povreda (a jedan je bio golman). Kako mozes dve utakmice u pozajmicu da kazes da se nije probio? Aman! Kao trece - ne kazem da on moze da celu utakmicu, ili da mora sada da zablista. Ali brate mili... mogao je da dobije sansu barem. Nije on defenzivac pa da ima neke konkurencije. Nije on vezni red pa da mora da sedi iza Lamparda, Meirelesa i koje kakve igrace. On je KRILO! Imamo Maloudu, Kalou-a, Sturridge-a i Matu na tim pozicijama i sta su oni doprineli? Aj Sturridge je i nesto uradio - a Mata je pokazao da je za centralni deo terena stvoren. Sta bi falilo da dobije dva/tri poluvremena da barem pokaze sta nudi umesto sto idu stare opcije koje nista novo ne nude i za koje znamo sta ce se desiti? EDIT: Nisam ni ja pristalica da se ubacuju klinci u vatru - ali kad ti vec ne ide, nista se ne gudi da ih PROBAS - barem dva-tri puta. Nek Lukaku ceka, dobice on sansu. Nek ceka Romeu, pokazao se i za da ce dobiti vremena. Mislim, o cemu pricamo kad nikad ne dobiju sansu? Jebem mu mater, pa ni Ashley Cole nije bio savrsen kad je debitovao - pravio je greske. Niko nije stvoren prvotimac, nego nauci dobije sansu i pokaze da ima potencijala. Ovo sto se desava sada je bruka. [/quote] slažem se sve osim za Matu iako je puno bolji u sredini, i na krilu nam je ove sezone strašno puno doprinjeo Prijavi
15. februar 2012.14 god. comment_26714 [quote name='zulu' timestamp='1329324200' post='26696'] Ne slazem se... Kakuta je pravi talenat - a nije dobio sansu ni u Fulhamu, niti u Boltonu. Sto? Mozda sto su mislili da je premali za Englesku Ligu pa nece moci da se izbori (a to su ljudi pricali i za Matu, za Zolu, za puno jos igraca koji su na kraju postali slavi u Engleskoj) sa ljudima u protivnicke ekipe. Sad kad je dobio tri sanse (prvi start - gol, onda dobio 20ak minuta onda drugi start i opet gol). To sto se mozda neki igrac ne probija nije samo do tog igraca nego i kako se klub postavi prema pozajmici. Da li Chelsea trazi pravi klub za naseg igraca ili ne. A kao drugo - i pazite ovo dobro... on je tamo na klupi. Glasine su bile da ce dobiti nesto vremena ali to nije bilo moguce zbog dve izmene koji su bili zbog povreda (a jedan je bio golman). Kako mozes dve utakmice u pozajmicu da kazes da se nije probio? Aman! Kao trece - ne kazem da on moze da celu utakmicu, ili da mora sada da zablista. Ali brate mili... mogao je da dobije sansu barem. Nije on defenzivac pa da ima neke konkurencije. Nije on vezni red pa da mora da sedi iza Lamparda, Meirelesa i koje kakve igrace. On je KRILO! Imamo Maloudu, Kalou-a, Sturridge-a i Matu na tim pozicijama i sta su oni doprineli? Aj Sturridge je i nesto uradio - a Mata je pokazao da je za centralni deo terena stvoren. Sta bi falilo da dobije dva/tri poluvremena da barem pokaze sta nudi umesto sto idu stare opcije koje nista novo ne nude i za koje znamo sta ce se desiti? EDIT: Nisam ni ja pristalica da se ubacuju klinci u vatru - ali kad ti vec ne ide, nista se ne gudi da ih PROBAS - barem dva-tri puta. Nek Lukaku ceka, dobice on sansu. Nek ceka Romeu, pokazao se i za da ce dobiti vremena. Mislim, o cemu pricamo kad nikad ne dobiju sansu? Jebem mu mater, pa ni Ashley Cole nije bio savrsen kad je debitovao - pravio je greske. Niko nije stvoren prvotimac, nego nauci dobije sansu i pokaze da ima potencijala. Ovo sto se desava sada je bruka. [/quote] Nema to veze da li Chelsea traži pravi klub ili ne. Na kraju, sve je na igraÄu. Hoće li se dokazati, probiti u prvi tim ili neće. Ovo za fiziÄke predispozicije ne znam baš kakve veze ima, priÄamo o mladim igraÄima iz akademije a ne o 'malim' igraÄima. Nisam ja rekao da on nije dovoljno dobar, da mu ne ide tamo. Nego po priÄama nekih na ovom forumu on je toliko dobar da treba ići u prvi sastav odmah. A znaÄi ako je toliko dobar onda je tamo trebao uletit u ekipu bez ikakvih problema. Jel se to desilo ? Nije, naravno da nije. Što ne znaÄi da se u budućnosti možda neće dogoditi. Trebaće vremena da stasa u pravo krilo, da se nauÄi igrati sa velikim momcima i jakim odbranama. Tek onda možemo priÄati o nekim šansama. Ovako, ti njega baciš u igru a on se ne sastavi s loptom, raznesu ga protivnici i šta si onda dobio. Govno, eto šta. Ode samopouzdanje, ode vjera u sebe. A ovako talent brusiš i onda kad imaš gotov proizvod samo ga prilagodiš za dobrobit tima (naredni korak u edukaciji Sturridgea). Situacija je takva kakva jest, opet kažem za izlazak iz nje potrebno nam je jedinstvo u ekipi i borbenost svih igraÄa, a pogotovo starijih. Samo da se doÄepamo 4. mjesta. A onda dogodine kud koji mili moji.. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27380 Danas igra ADO protiv Excelsiora. Nadam se da ce zaigrati malo Milan. Da vidimo sta moze da uradi Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27679 Us'o! 65' Nisam mogao da gledam, stream bio toliko los da me zabolele oci. @ChelseaYouth: FT, ADO 1-1 Excelsior. Good to see@LalkovicMilan17 make a debut and not look out of place. Upwards from here.<p>Nisam mogao da gledam, stream bio toliko los da me zabolele oci.</p> <p> </p> <p>@ChelseaYouth: <span style="color: rgb(153, 153, 153); font-family: Georgia, 'Times New Roman', serif; font-size: 18px; line-height: 24px; background-color: rgb(50, 50, 50); ">FT, ADO 1-1 Excelsior. Good to see</span><a href="http://twitter.com/LalkovicMilan17" rel="user" style="outline-style: none; outline-width: initial; outline-color: initial; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; font-size: 18px; vertical-align: baseline; background-image: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background Uređeno 18. februar 2012.14 god., autor izmjene: zulu Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27701 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329598526' post='27697'] sjajan post [/quote] Ti ne zajebaji. Hvala na updateu, nadamo se svi da će naredni put zabilježiti prvi start. Prijavi
18. februar 2012.14 god. comment_27704 [quote name='Wisey' timestamp='1329598805' post='27701'] [b]Ti ne zajebaji.[/b] Hvala na updateu, nadamo se svi da će naredni put zabilježiti prvi start. [/quote]ko je ono mene zajebavao za citiranje Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30792 Nažalost, Milan se povrijedio i prema prvim informacijama neće a biti oko mjesec dana :/ Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30794 [quote name='Rikky Luiz' timestamp='1330418293' post='30792'] Nažalost, Milan se povrijedio i prema prvim informacijama neće a biti oko mjesec dana :/ [/quote] a jebiga, dobar je to igraÄ, a šta mu bilo? povreda tijekom utakmice ili trening? Prijavi
28. februar 2012.14 god. comment_30810 Ja sam Äuo da se povredio na treningu, ali nisam siguran. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.