Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23: Man City - Chelsea 25.01. 18:30 Subota

Istaknuti odgovori

Mentalitet pobednika je nesto sto nikada necemo izgraditi na ovaj nacin.

Igraci mogu napredovati u takticko/tehnickom pogledu ali u glavama ce ostati luzeri jer nema ko da im pokaze drugacije.

Mene ne boli poraz kao poraz, vec taj mentalitet koji se kod nas vuce vec gotovo 10 godina.

Onaj Husanov se sasro ko grlica u samom startu meca, i umjesto da su svi krenuli u apsolutni napad na njegovu stranu oni su stali prepustili utakmicu Cityu. Da se ista stvar desila na nasoj strani da jedan igrac tako udje nesiguran u mec, ovi Cityevi bi ko ose napadali preko tog igraca.

Tako sam razocaran sa stanjem u klubu, nema smisla ovo vise ni pratiti. Nek se jebu vise. Covjek ne zna sta ima dok ne izgubi. Nije Roman bezveze davao otkaze tek tako, jednostavno se vidi kad nesto ne ide, ne ide.

Jos jedna propala sezona.

Jos komentator iznosi neku statistiku kao ovo je bio prvi duel izmedju Chelsea i Man Citya u zadnjih 9-10 godina a da se Chelsea nasao na tabeli iznad Citya.

Fascinantno mi je da ocekujem poraz 1/1, ali da me opet uspiju razocarat, kakav otpad od mentaliteta, kakve kanturine.

Kada je onih TOP6 u pitanju, jedini veci mentalni patuljci od nas su kolege iz Tottenhama, jedino njih mozemo u međusobnom duelu, protiv svih ostalih iz TOP6 mi nemamo sanse, jer se svake sanse za bodove u derbi utakmicama doslovno prepadnemo.

Evo United, raspad sistema na svim poljima, ali ce u pojedinacnim slucajevima ako im se ukaze sansa, pobjedit na Etihadu, uzet bod na Anfieldu, izbacit Arsenal iz kupa, mi o tome mozemo samo sanjati. Mozemo mi pricati da smo jaci na papiru od ovog ili onog, ali nema ovdje ekipe, i Maresca i igraci mogu u isti koš prosjecnosti, prosjecnosti kojoj je vrh reakcije da uspiju izvuci pobjedu nakon 1-1 u prvih 45 minuta protiv Wolvesa. Sustina, za bolje nismo, za vise nismo, nema ovdje žara, nema ljepote borbe, ljepote takmicenja, oni ne dozvoljavaju da se covjek raduje utakmicama.

U situaciji kada nas je islo, kada smo bili u naletu, trener je gasio euforiju izjavama da smo mi haman peta ili sesta ekipa u ligi, a nase igracine su se rasule bez borbe za mjesec dana, kao da su jedva docekali da se vratimo u kanal, valjda navikli. Kada covjek malo razmisli, evo sve i da se nekako docepamo te Lige Prvaka, ta Liga Prvaka bi nam bila samo jos jedan dokaz nase prosjecnosti, nervirali bi dva puta sedmicno umjesto jednom, mi nismo takmicarska ekipa.

Sistem u kojem Sanchez i Jackson imaju sigurnu minutazu, to jeste cine glavu i rep jedne ekipe, ne zasluzuje paznju, ne zasluzuje nista.

Nakon 23 kola, 6 mjesto, bod manje od TOP4, apsolutna senzacija je da smo u tako dobroj situaciji kada se pogleda nasa "krvna slika". Žudili smo za ulogom da vise ne jure nas nego da mi jurimo druge, takav nam karakter, osjecamo se nelagodno cim nas ide, tu smo da budemo jadni, na kraju krajeva ove sezone nije ni cilj TOP4, tako kaze nas vođa. Zakljucak, ispunjavamo ciljeve, šesti smo, tako se i osjecamo.

15 utakmica do kraja, hajde da vidimo sta jos ima da kaze plava mašina.

Sa Sanchezom, Maduekeom i Jacksonom i ne zasluzujemo ligu prvaka da nam se ljudi smiju.

Nema teorije da cemo mi izboriti Ligu Sampiona. Ekipa se raspada. Cak igraci i koji igraju dobro gube vjeru u tim, najvise zbog trenera.

Jucer je utakmica vecinom bila u nekom egalu. Mozda su oni malo vise pokazali  drugom poluvremenu ali smo se dobro drzali sve do te polusanse Haalanda koju nas idiot na golu pretvara u zicer. 5 cistih golova je poklonio ove sezone, neki golmani nisu toliko za citavu karijeru od 20ak godina. Jednostavno idiot. Svi koji su gledali Brighton znali su da je on malouman, pa u Brightonu su ljudi to znali i maknuli ga na klupu. I njih je kostao barem 10ak bodova. 

Petrovica da smo izdurali jos jednu sezonu mozda bi bilo nesto od njega. Za ovog se zna da je kretencina. Greske koje on radi ne mogu se ispraviti nikad, jer je frajer jednostavno glup. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.