Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21: Bournemouth (H) 14.01. @ 20:30

Istaknuti odgovori

Pa niko osim Enza ne moze dobiti prolaznu ocjenu, svi igraju za kurac, gdje su Sancho, Madueke pa i Palmer osim gola nista. Jackson je posebna prica, lik nema konkurenciju i boli ga kurac, masa ciste sanse jos ga trener hvali na konferenciji. 

57 minutes ago, hamco said:

Svi smo vec sve rekli kada je trener u pitanju i njegova tvrdoglavost sa izmjenama, mentalitetom i slicno. Ali najveci krivac za nase kikseve u zadnje vrijeme je Jackson. Doslovno najveci krivac. Ovakve utakmice se dobijaju bez po muke samo da napadac pospremi barem 1 zicer koji ima na utakmici a Jackson ih ima barem 2x po mecu ako ne i vise. Kostao nas je protiv Evertona, Fulhama, Palaca i Bournemoutha.

Ja osim izmjena s takticke strane ne zamjerim Maresci nista ovaj put. Zamjerim mu izmjene koje kasne po ko zna koji put i zamjerim mu vadjenje malog Acheamponga.

Ne mogu da vjerujem da smo ovakav mec kiksali a bili smo za klasu bolji.

Zato ja od pocetka govorim, da mi moramo vise ulagati u napad, sve ostalo imamo, a moze se pretpiti i kiks odbrane, jer mi pravimo dobre šanse u napadu samo ih ne iskoristavamo kako treba.

1 hour ago, ker said:

Igramo dobro prvo poluvrijeme i onda stajemo. Mogao bi se neki posao zavrsiti i u prvom dijelu i za to su jedini krivac igraci. Moze Jackson biti koristan u 1000 drugih situacija, ali toliko puta je bio tragicar kad se lomi mec da vise ni ne ocekujem nista vise. Danas smo morali dati jos minimalno 1-2 gola u prvom poluvremenu.

Ako se prisjetimo starta sezone primijetit ćemo da smo većinu utakmica dobili tako što smo otišli na +3 i protivnik je odustao od utakmice.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.