Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31 - Aston Villa (A) 31.03.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 96
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

i kazee komentator : FERNANDOOOO TORRESS GOOD FINISHHH :D .bravo majstoreeeeee ono ni dva golmana nebi odbranila tako se to radiii ,,i bravo qpr jbt mozemo mi i na drugu poziciju :D sve je moguceee ,,bravo momci

hahahah upssss sta na drugu.. 3 sam mislio hahaah :D toliko sam se uzbudio da neznam ni sta pisem :D
Svaka čast na pobjedi.

Pad koncentracije u obrani doveo je do primanja 2 glupa gola.
Iako je zabilježio gol i asistenciju, nemam puno riječi hvale za Sturridga.
Hvala Bogu da je Torres konačno zabio u Premierligi, dugo smo ga čekali.
Ivanović car!!! :)
Svaka cast momcima na pobjedi, nek smo i Aston Villu nabečili, iznimno mi drago zbog Torresa, zasluzio je to.. ja umjesto da gledam utakmicu morao krečit kuću, zna li netko ima li negdje za skinit il pogledat online? pls people!
Evo i golova http://www.goalsarena.org/video/england-barclays-premier-league/31-03-2012-aston-villa-chelsea_en.html
Nismo smjeli sebi dopustiti onakav luksuz i preležernu igru poslije drugog gola. Robbie će morati upozoriti ekipu ubuduće. Tu prvenstveno mislim na Colea i Lamparda koji su konstatno vraćali lopte nazad. :rolleyes: Ipak, vrijedna 3 boda na Villu parku jer smo prišli Arsenalu, a nadamo se sutrašnjem kiksu Spudsa iako lično smatram da će nabiti Swansea jedno 3-4 razlike. -_- Torres krunisao odličnu igru pod Di Matteom svojim trećim golom u kratkom razdoblju. Kao što sam rekao prije tekme, bilo je krajnje vrijeme da Danny proradi ponovo a to se i desilo. Odlično. Naravno moramo spomenuti i Baneta, ponovo sa golovima od krucijalne važnosti. Ovaj momak bi mogao ići u legende ako nastavi ovako. Jednostavno, ima to nešto. Samo se nadam da je sa Luizom sve ok, te da će biti spreman za Benficu.
Idemo dalje. :)
[quote name='diablo_bih' timestamp='1333213796' post='38941']
Kakva je sada tabela?
[/quote]
[img]http://teletekst1.hrt.hr/images/530-02.gif[/img]
Prema goal.com Torres je bio igrac utakmice s ocjenom 8.5, Mata 8, Cech 7.5, Ivanovic 7, Lampard 6.5 ostali 6 i manje ;)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1333216004' post='38955']
Ljudi evo vam 1-st half,ako budem tu postavicu i drugi

[url="https://hotfile.com/dl/151199857/428b74c/Aston_Villa_vs._Chelsea_3-31-2012_1st_Half_FULLMATCHES.NET.avi.html"]https://hotfile.com/...ES.NET.avi.html[/url]
[/quote]

Hvala care, means a lot ;)
Luda utakmica. Tacno sam pizdio 15 minuta prije kraja tekme.

U 1. poluvremenu smo potpuno kontrolisali mec. Luiz sjajno namjesti Torresu priliku, pa kasnije Mata pogodi stativu. U 2. poluvremenu smo krenuli opustenije. Mislim da je Benfica bila svima u glavi. Onda Bane zabije iz kornera i bas kada je Robbie izvadio Matu i Kaloua da ih odmori, mi u 2 minuta primimo 2 gola. Pa malo je reci da sam psovao cega god sam se sjetio, mislio sam da cemo opet ispustiti 3 boda kao mnogo puta ove sezone. Ali hvala Banetu! Opet majstor iz kornera zabi i na kraju slag na tortu - Torres. Nek je i on zabio. Pohvalio bih i Dannyja koji nije odigrao nista specijalno, ali se nasao na pravom mjestu kada je trebalo i dodao je kada je trebalo. Evo, konacno je pala Villa na Villa Parku.

Igra je mogla biti bolja (mislim na 2. poluvrijeme), ali treba uzeti u obzir i ovaj zgusnuti raspored koji ce sve vise uzimati maha kod nasih. Rezultat je najbitniji. Potrebne su nam pobjede u ligi do samoga kraja. Sada se okrenuti revansu na Bridgeu i to maksimalno ozbiljno shvatiti. I nadam se da Luiz nije ozbiljnije povrijedjen.

Sematski ucinak Torresa:

23.04.2011 - goal vs. West Ham
23.04.2011 - assist vs. West Ham
12.07.2011 - goal vs. Wycombe Wanderers
30.07.2011 - goal vs. Aston Villa
13.09.2011 - assist vs. Bayer Leverkusen
13.09.2011 - assist vs. Bayer Levekusen
18.09.2011 - goal vs. Manchester United
24.09.2011 - goal vs. Swansea City
19.10.2011 - goal vs. KRC Genk
01.11.2011 - assist vs. KRC Genk
03.12.2011 - assist vs. Newcastle United
26.12.2011 - assist vs. Fulham
08.01.2012 - assist vs. Portsmouth
14.01.2012 - assist vs. Sunderland
18.03.2012 - assist vs. Leicester City
18.03.2012 - goal vs. Leicester City
27.03.2012 - assist vs. Benfica
31.03.2012 - assist vs. Aston Villa
31.03.2012 - goal vs. Aston Villa

Koliko asistencija Sunce ti, pomislio bi covjek da je neki kreator u pitanju. Jos kad bi uduplao golove bio bi vrh. :D
  • Autor
Utakmicu sam gledao i bio sam oduševljen. Pokazali smo kada smo pali kod 2-2 da se možemo i dići i opet preokrenuti na 2-4. Sumnjam da bi to bili u mogućnosti sa AVB-om. Ajde da učinim nešto što nitko nije, a to je da pohvalim John Obi Mikela. Taj igrač nije napravio niti jednu grešku otkako ga RDM forsira i ovo su mu možda najbolji dani u Chelseaju. Standardno ću pohvaliti BRANISLAVA IVANOVIĆA našeg najboljeg igrača zadnjih mjeseci i nadam se budućeg kapetana. Pohvalit ću i Torresa, jer je danas bio solidan, a i gol je bio šlag na tortu. Roberto Di Matteo je pravi čovjek za nas. Uz prava pojačanja od RDM-a se mogu očekivati čuda.

[img]http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Branislav+Ivanovic+Aston+Villa+v+Chelsea+Premier+18Yaqaxo5kgl.jpg[/img]
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1333217077' post='38961']
Luda utakmica. Tacno sam pizdio 15 minuta prije kraja tekme.

U 1. poluvremenu smo potpuno kontrolisali mec. Luiz sjajno namjesti Torresu priliku, pa kasnije Mata pogodi stativu. U 2. poluvremenu smo krenuli opustenije. Mislim da je Benfica bila svima u glavi. Onda Bane zabije iz kornera i bas kada je Robbie izvadio Matu i Kaloua da ih odmori, mi u 2 minuta primimo 2 gola. Pa malo je reci da sam psovao cega god sam se sjetio, mislio sam da cemo opet ispustiti 3 boda kao mnogo puta ove sezone. Ali hvala Banetu! Opet majstor iz kornera zabi i na kraju slag na tortu - Torres. Nek je i on zabio. Pohvalio bih i Dannyja koji nije odigrao nista specijalno, ali se nasao na pravom mjestu kada je trebalo i dodao je kada je trebalo. Evo, konacno je pala Villa na Villa Parku.

Igra je mogla biti bolja (mislim na 2. poluvrijeme), ali treba uzeti u obzir i ovaj zgusnuti raspored koji ce sve vise uzimati maha kod nasih. Rezultat je najbitniji. Potrebne su nam pobjede u ligi do samoga kraja. Sada se okrenuti revansu na Bridgeu i to maksimalno ozbiljno shvatiti. I nadam se da Luiz nije ozbiljnije povrijedjen.

Sematski ucinak Torresa:

23.04.2011 - goal vs. West Ham
23.04.2011 - assist vs. West Ham
12.07.2011 - goal vs. Wycombe Wanderers
30.07.2011 - goal vs. Aston Villa
13.09.2011 - assist vs. Bayer Leverkusen
13.09.2011 - assist vs. Bayer Levekusen
18.09.2011 - goal vs. Manchester United
24.09.2011 - goal vs. Swansea City
01.11.2011 - assist vs. KRC Genk
03.12.2011 - assist vs. Newcastle United
26.12.2011 - assist vs. Fulham
14.01.2012 - assist vs. Sunderland
27.03.2012 - assist vs. Benfica
31.03.2012 - assist vs. Aston Villa
31.03.2012 - goal vs. Aston Villa

Koliko asistencija Sunce ti, pomislio bi covjek da je neki kreator u pitanju. Jos kad bi uduplao golove bio bi vrh. :D
[/quote]

Jesi taj komentar kopiro sa one grupe 'Nogometni transferi' ? taj sam ja komentar ostavio :D Inače stalno sam zapisivao njegove golove i asistencije po datumima i onda prekopiro na taj komentar :D
Svi mi kojima je nakon 2-3 Ivana kroz glavu prošao flashback prošlosezonske tekme na Bridgeu. :D Srećom, nije se tako završilo.
neznam sta mi je vise bilo cudno, to sto je torres zabio ili sto je surridge asistiro :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.