Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31 - Aston Villa (A) 31.03.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 96
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Prema zadnjim napisima Bane ce bit spreman..vjerojatno ce igrati i Essien, Lampard, Didier i Cahill, odnosno oni koji su odmarali protiv Benfice
[quote name='Wisey' timestamp='1333115524' post='38775']
Svi spremni sem Raula koji je pretrpio udarac protiv Benfice i vjerovatno će preskočiti ovu tekmu.
[/quote]

Odlicno, sto vise zdravih to bolje naravno. Ih kad bi se ponovila 2009. g. pa da slavimo... :rolleyes:
[url="http://www.guardian.co.uk/football/2012/mar/30/aston-villa-stilian-petrov-leukaemia"]http://www.guardian.co.uk/football/2012/mar/30/aston-villa-stilian-petrov-leukaemia[/url]

Ne mogu da vjerujem. Užasne vijesti. Drži se Stan, uz tebe smo ! :(
Moguce da ce i Cole na klupu, Bertrand, Cahill, Terry, Ivanovic, Essien, Malouda, Lampard, Sturidge, Drogba Torres!
:)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1333139859' post='38816']
Još 12 sati do utakmice i još koji sat više ;) ja jedva čekam. Nećemo li procvjetati u Premiershipu pod RDM-om :P
[/quote]
oftoppic ima li na tv-u
on toppic nadam se da ce robi ovu utakmicu pokazat da zna igrat i napadacki nogomet u gostima
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1333142666' post='38835']
dok cete vi uzivati u unistavanju Aston Ville ja cu da blejim u skoli :huh:
[/quote]
Samo hrabro :D
oftoppic najbolje je da pobjegnes sa zadnjih casova i gledas utakmicu k'o covjek :D
ontoppic Treba Torres krenut od prve minute da pokusa svojim driblinzima razvuc odbranu Ville :D
Kad je Drogba u igri vise igramo 'po zraku' a tu je Villa jaka,treba spusti loptu i zabiti gol u prvom dijelu :D
citao sam jucer da kod vile nece igrati delph,bent,nzogbia,clark,dune i prognoziraju u novinama 2 na nas
Nzogbia i Delph skoro pa kljucni igraci kao i Bent i Dunne, ako njih ne bude onda je posao laksi za jedno 40%.
Pobjeda je neophodna to je sigurno. Ovo je možda zadnja nada za hvatanjem Tottenhama, ne dobiju li sad gotovo je.
Treba odmorit' igrače jer je nama raspored iduća 4 tjedna strašno težak tako da očekujem šaren sastav baš ko što je bio i protiv Benfice.
Vrlo teška utakmica ko i uvik protiv Ville ali pobjeda nije upitna.. :)
Ocekujem nesto ovako ali sa RDM se nikada ne zna :D

___________________Cech____________________

__Ivanovic/Ferreira___Cahill___Terry____A.Cole____

________________Mikel_____Lampard____________

____Ramires_________Mata___________Kalou____

__________________Torres____________________

Mozda i Luiz krene od prve ali treba i njemu malo odmora.
I bolje je da Sturridge krene od prve umjesto Kaloua :)
[font=arial,helvetica,sans-serif][size=4][color=#000000][left]‎-- Chelsea's starting XI vs Aston Villa: Cech, Ivanovic, Terry, Luiz, Cole, Lampard, Mikel, Mata, Sturridge, Torres, Kalou.[/left][/color]

[color=#000000][left]- Subs: Turnbull, Essien, Ramires, Malouda, Bosingwa, Cahill, Bertrand.[/left][/color][/size][/font]
Mata je pao u formi, nadam se da ce uspjeti odigrati nesto bolju tekmu za razliku od prijasnjih.
Matu obavezno izvući oko 60. minute. Krivo mi je što Lukakua nema na klupi sad kad je Drogba izostavljen. Također potajno sam se nadao da bi Ryan mogao dobiti priliku i Oriol da makar bude u sastavu. :) Sad sam pogledo Villin sastav i teško da ćemo imati bolju priliku za pobjedu na njihovom stadionu od ove. Zato COME ON YOU BLUES ! B)
Napad Aston Ville izuzetno slab, pa Bannan igra koji napada nije vidio a kamoli igrao, desni bek nula bodova, veza takodjer nije nesto, u glavi mi je rezultat 0-2
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.