Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31 - Aston Villa (A) 31.03.2012. 16:00h

Istaknuti odgovori

0,,10268~7206361,00.jpg

ASTON VILLA FOOTBALL CLUB versus CHELSEA FOOTBALL CLUB

VILLA PARK STADIUM, BIRMINGHAM

31.03.2012, SATURDAY

15:00h (16:00h CET)

PREVIEW MAKER: Po dogovoru (tko želi raditi uvod neka se javi reLi privatnom porukom)

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 96
  • Pregledi 8,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Još jedna u nizu utakmica od iznimne važnosti za nas, ove sezone čini mi se da su sve takve..
Ako se želimo boriti za to 4. mjesto ovdje je onda pobjeda neophodna. Simple as that! :)
Pobjeda potrebnija nego ikad.
Villa igra lose u zadnje vrijeme ali oni nam ne leze kao ekipa.
Vjerujem u momke i RDM. :D
[quote name='Kalouda' timestamp='1332959013' post='38499']Ma pobjeđujemo 100% Ko je glasao za poraz ??? :D[/quote]
Pa ko drugi nego ti :D
Jel' opet rekreativno? :lol:
ja očekujem pobedu i još jednu dobru partiju Torresa. ÄŒekam RDMovu novu taktiku, neku formaciju koju nismo odavno igrali :;D
utakmica ce bit jako teska za nas jer nam ne lezi Aston Vila kao protivnik,igrali smo tesku utakmicu u utorak sa benfikom pa ocekujem one igrace sa klupe esien,staridz,drogba,ivanovic u sastavu i ako vjerovatno opet niko nece ni blizu bit pogodit sastav jer nas uvijek iznenadi
Bice tesko, ali statistke su tu da se ruse. Pa jbg ako se moze protiv Napolija i Benfice odigrati disciplinovano i pozrtvovano, moze i protiv Ville.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1333004598' post='38546']
[b]Necu moci gledati utakmicu zbog skole[/b] :(,ali svakako ocekujem pobjedu protiv Ville i nadam se kiksu spudsa protiv Swansea u ned. makar da 1 bod odnese Swansea :)
[/quote]
hahahahahhha
a sta se mene tice nek di matteo postavi sturridga i torresa kao dva spic napadaca
[quote name='Wisey' timestamp='1332975587' post='38541']Ovako nešto ? :D http://www.youtube.com/watch?v=XjjMtPMFMQo[/quote]sjecam se ove utakmice gledo sam prenos na RTL televiziji i zavrsilo je ovim rezultatom
Sinoć sam negdje naletio na podtak (nisam siguran da li je tačan), da smo u zadnjih 12 tekmi na njhovom stadionu dobili samo jednu.
Nismo ih mogli dobit, kad smo bili najjači, a kako sad??

Zatim. Matu mora odmoriti, Ramiresa takoÄ‘er, zašto ne i Colea, a Bertrandu dati šansu. U Srijedu je nova tekma protiv Benfice.

Torres ili Drogba, odvisno od tog koga planira protiv Bnefice. Ako bude ponovo Torresa, onda nek ga odmori protiv Ville.

Ima tu raznih kombinacija...
Ma Villa je pod McLeishom sranje žešÄ‡e, ali oni i kad su najgori protiv nas uvijek igraju strašno. Pogotovo onaj stoper Collins, upratio sam ga zadnjih nekoliko tekmi. Tekma će biti teška da ne može biti teža. Vrijeme za Dannya da konačno pokaže staru formu, nema ga nigdje u zadnje vrijeme. :)
[quote name='diablo_bih' timestamp='1333028265' post='38600']
Je li to imate i subotom sad skolu :D
[/quote]
Druzee ja zavrsio skolu davno lol
Da se i ja :D javim i ukljucim u pricu,nadam se cvrstoj pozrtvovanoj igri,od Torresa neku lijepu rolu,asistenciju,ili koji gol.......banetu brz oporavak i samo gazi...... :) KTBFFH :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.