Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18: Fulham (H) 26.12 ~ 16:00

Istaknuti odgovori

Ima i do toga, Nkunku udje kad ovi ne mogu stajati a ne igrati fudbal. Ne znam zasto ne proba obrnuto, Nkunku od prve minute pa onda kasnije mijenjaj.

1. Da bi mu donijeli loptu naprijed potrebno ju je prvo osvojit, lopta se osvaja presingom, Nkunku ne igra presing, nego šetucka

2. Kad već nismo u stanju donijet loptu gore izgradnjom iz zadnje linije (jer je Fulham igrao vrlo visoki agresivan presing na koji nismo imali rješenja) onda bi logično bilo probat dugim loptama, duga lopta na Nkunkua nema smisla, duga lopta na Guia bi možda imala. 

6 hours ago, ja13 said:

1. Da bi mu donijeli loptu naprijed potrebno ju je prvo osvojit, lopta se osvaja presingom, Nkunku ne igra presing, nego šetucka

2. Kad već nismo u stanju donijet loptu gore izgradnjom iz zadnje linije (jer je Fulham igrao vrlo visoki agresivan presing na koji nismo imali rješenja) onda bi logično bilo probat dugim loptama, duga lopta na Nkunkua nema smisla, duga lopta na Guia bi možda imala. 

To je tačno.

Lopta se može osvojiti i na drugim dijelovima terena, posebno kada su igrači umorni. Osvajali smo mi lopte na svojoj polovini, ali je nismo znali najbolje iskoristiti.

Jer nam je usljed ozljeda klupa skraćena, sve mladići i Felix kojem očito ne vjeruje.

A zašto je klupa takva? Neće Chilwella i Chukwuemeku koji su Pochettinu bili starteri. Nije htio Gallaghera i Chalobu. Gdje su Madueke i Veiga? Kakve su to tehničke stvari? Ima na klupi Disasija i Dewsbury-Halla koji nisu mladići. Da su ovi što presjede svaku utakmicu redovno ulazili po 10-15 minuta kad su trebali danas bismo vidjeli na čemu smo. Ne priznajem argument da ih vidi na treningu. Na treningu Mudryk bude Ronaldo a na utakmici Avdija Vršajević. Teško bi George bio lošiji od umornih Sancha i Neta,

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.