Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06 - Leicester City (H) 18.03.2012, 15:05h

Istaknuti odgovori

[quote name='Kalouda' timestamp='1332091143' post='36367']
Šta koji kurac ?!!
[/quote]

?
Pa nije ovo one man momčad.
Ovakav nema kaj radit tu. Nadam se da sljedeću utakmicu neće počet u prvih jedanaest.
  • Odgovori 115
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

odlicna igra tores je bio najbolji igrac dosta je trco moga je dat u prvom poluvremenu da mu je dodao staridz,a sto se tice staridza on jedan vrlo bezobrazan fudbaler koji gleda svoj interes da da gol i oni sutevi iz nemoguci pozicija trevba njeg malo na klupu pa da dode pameti,cestitam cahilu na prvijencu u dresu chelsea i raulu meirelesu koji je odigrao najbolju utakmicu kako je dosao u chelsea
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1332088994' post='36355'] City ga je 'proizveo'[/quote]
Kod City-a proradio i zabio 11 golova u nepunoj sezoni ? :blink:
Zaboravio sam pohvaliti onaj gest igraca i navijaca nakon prvog gola Torresa, svi ga grle pojedinacno, navijaci skandiraju a vidi se da je i njemu lahnulo, najezio sam se kad sam ono vidio i cuo.
Svakako prija vidjeti da smo utrpali 5 komada. Veoma dobra partija dosta kombinovanog sastava. Opustanja je bilo, ali kao sto sam vec rekao to je neki sindrom koji nas prati ove sezone svaki put kada vodimo. Generalno gledajuci, zadovoljan sam danasnjom predstavom. Najvaznije je da smo prosli u 1/2 finale i da smo jos uvijek u igri za ovaj trofej. Torres konacno zabio,ali ne treba se sada zanositi time. I zadnji put je zabio 2 gola pa znamo sta se onda desilo. Nadam se da sada nece biti takva situacija. Opet se ispostavilo da nam ovaformacija odlicno prija i ja tu ne bih nista pipkao. 4 pobjeda zaredom u svim takmicenjima i to je sjajno. Nadam se da ce se niz neporazenosti nastaviti vec u narednom kolu PL.
Torres konačno zabio (2 komada), te asistirao (2x), ali ni malo me nije iznenadio igrom. U velikom broju tekmi je igrao ovako dobro kao danas, borio se asistirao, igrao za tim, samo što nije bilo golova. Zato su i bile onakve priče. Danas je pročepio, samo da ne ostane na tome.
Danas je bukvalno razvalio, te iskreno Robbie treba se dobro zapitat da li ga na klupi ostavit protiv Citya. Vjerujem da on sad jedva čeka sljedeću tekmu da odigra.

Ostali dobri, nebih pojedinačno nikoga osim Sturridge izdvojio. S njim treba dobro popričati, ne ide to više tako.
Uredu vidili smo da znaš dobro ošutati, da imaš dobar dribling, ali ne moraš to radit kad god dobiješ loptu. Danas je samo dobro odradio ono, kad je poslao pas Meirelesu, a ovaj asistirao Torresu za onaj njogov prvi gol. Dakle vidi se da može i da je bolje po ekipu tako.
Isto tako drago mi je što Torres kod 5. gola nije njemu dao loptu već Raulu. To je bilo krivo Sturridgeu, ali neka zaslužio je da ga se ignoriše.

Dobar je igrač, ali treba da skonta da je ekipa na prvom mjestu i da treba biti timski igrač. Kao što je Torres (opet on :P ) pokazao, kada je imao veliku šansu da hat-trick zabije, ali ne, on je nesebično dao loptu Meirelesu. To mi je iskreno bilo draže nego oba njegova gola, jer se vidi da igra za tim.

Ništa, sad na City, napravit seljake od njih i kući u London sa nova 3 boda ;)
  • Autor
Zadovoljan današnjom utakmicom, samo se igrači trebaju još malo uozbiljiti u nekim situacijama, jer smo bez razloga primili dva zgoditka. Torres proradio, svi dobro odigrali. Čak i Malouda. I najlošiji Kalou koji griješi puno dao gol. Tri slova - [b]RDM[/b] !!!

[img]http://www.mirror.co.uk/incoming/article760574.ece/ALTERNATES/s615/di-matteo.jpg[/img]
Ma nije Robbie nikakav trenerski genije, jednostavno igrači su puno opušteniji, nekako lakše igraju. Psihološki efekt uglavnom. Slično kao i kad je otišao Scolari, a došao Hiddink. :) Vidjećemo kako to fercera do kraja sezone, valjda ćemo i u prvenstvu proigrati ovako.

Kakva golčina Marshalla za Leicester inače, al ga je zavalio momački. B)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1332100504' post='36431']
Zadovoljan današnjom utakmicom, samo se igrači trebaju još malo uozbiljiti u nekim situacijama, jer smo bez razloga primili dva zgoditka. Torres proradio, svi dobro odigrali. Čak i Malouda. I najlošiji Kalou koji griješi puno dao gol. Tri slova - [b]RDM[/b] !!!

[/quote]
A sta su molim te mogli kod drugog gola ??? :D

Lik je opalio iz ocaja pa sta bude bude . Cech nije ocekivao sut , ali ko ce ocekivati sut sa 25 metara od jednog Marshall-a ? :D
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1332097425' post='36405'] Kod Cityja prošao sve mlade uzraste.[/quote]
Al' nije zadovoljio i dosao je kod nas.Mi smo to sjajno iskoristili :D
Kako god nije bio igrac kad je odlazio iz City-a,u Boltonu(posudba) je proigrao i danas igra odlicno,samo ta sebicnost ga jebe.
Popravice to on. :D
Ma kakav City odgojio Studga, kakve su to nebuloze. :blink: :rolleyes: Pa više ga je Bolton stesao kao igrača nego oni. Kad je došao kod nas bio je obični balvan koji nije znao šutnuti lopte a imao je brzinu.
Sjajno. Konačno jedna petarda, konačno Torres!!! Bilo je i vrijeme za Torresa, dva gola i dvije asistencije samo se nadam da će ovako i nastaviti. A Sturridge me užasno nervira, nevjerovatno je koliko je samo sebičan ja bih njega na klupu dok se malo ne opameti i umjesto njega treba malo više prilike dati Lukakuu.
4 uzastopne pobjede, bravo RDM idemo dalje ovako nastaviti :)!!
[quote name='torresinho_9' timestamp='1332447538' post='37335']
nema se sta pricati ovo je nase.
[/quote]
5:2 brate moj vec zavrseno ! :*
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.