Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06 - Leicester City (H) 18.03.2012, 15:05h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 115
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Wisey' timestamp='1332078368' post='36288']
GDJE JE NESTAO ORIOL ? :o :blink: :blink:
[/quote]

Odrekli ga se, cim je rekao da se zeli vratit u Barcu.. :P :P
Dobro je za sada. Torres odličan. Mata vrlo-dobar. Cahill dobar. Bosingwa dovoljan. Kalou nedovoljan.
Današnji dan klub treba praznik proglasit
Torres dva komada, Meireles uvalio, Kalou isto, ajd i Cahill.
Nevjerojatan dan za nogomet

Al Sturidge i dalje škrt. Nadam se da leti iz kluba ovo ljeto
fino odraÄ‘en posao, jako dobra i zanimljiva utakmica, u nijednom trenutku se nisam bojao za prolaz, svaka čast dečkima, odmorili smo neke igrače i samo mi je žao što nije bilo Lukakua ili nekog drugog klinca da sudjeluje, jer je bilo stvarno mjesta za ugurat ih. Torres bez sumnje igrač utakmice uz Baneta koji je jedini dobro obranuo odigrao, obranu treba poprait i to je to, sve otalo 5. I lestitke Mrshallu kakva golčina boli glava
Veoma lijepa pobjeda, neki igrači dobili zaslužen odmor i dolazimo na Etihad potpuno spremni da napravimo još jedno čudo.
Igra (2. poluvreme sto sam gledao) odlicna , iako smo primila dva gola . Drugi go prava majstorija , Cech nije nista mogao .
Napad nebi smjeo propustati onakve prilike protiv City-a jer ce to protivnik kao City znati kazniti .

Torres - postavlja se pitanje da li je ovo samo jedan blijesak (kao protiv Genka) ili se Torres vraca ? :D

Danas svakako najbolji pojedinac na utakmici . 2 gola i 2 asistencije bravo Fernadno !
Npokon se sve slaze onako kako zelimo, pobjedjujemo, igra je kolko toliko dobra, mislim z amene zadovoljavajuca, Torres zabija, dajemo puno golova po utakmici. Ali ima tu jos puno rada da budemo opet oni stari, nenadjebivi.Jos samo da odbrana igra kako treba, i da Sturridge shvati da na terenu se igra 11 protiv 11, a ne jedan na jedan i mi idemo dalje, Jest da je to bila drugorazredna ekipa, ali nasa igra je bila bolja neg sa Boasom na klupi,Igrao Bretnard,ali nije bilo Lukakua, i bi bila najveca greska Di Matea, bar su te kup utakmice da se probaju mladi igraci. Al hajd, nismo smjeli primit ta dva gola, a bice to ok. I nadamo se jos boljim rezultatima, i da Torres trese i dalje, po 2-3 puta na tekmi. :D Come on Chelsea
[url="http://www.dailymotion.com/video/xpizr4_chelsea-5-2-leicester-all-goals-highlights_sport"]http://www.dailymotion.com/video/xpizr4_chelsea-5-2-leicester-all-goals-highlights_sport[/url]
Danasnji golovi ako neko nije vidio !
Odlicna partija , prije svega Torresa svaka cast 2 gola 2 asistencije , + prvijenac Cahilla :D

Bravo za citavu ekipu i glupo je traziti da Sturridge odlazi na ljeto on je strasan igrac samo sto je previse sebican ;)
Sturridge da ide na ljeto,vecu glupost nisam cuo odavno :D
Mislim kada bi se na ljeto pojacala konkurencija na krilu da bi vidjeli sve najbolje od Sturridge-a.
Malo da poradi na sebicnosti i bice sjajan. :D
Konacno smo 'proizveli' igraca i sad zelite da ode :blink:
[quote name='VahaCFC' timestamp='1332088400' post='36350']
Sturridge da ide na ljeto,vecu glupost nisam cuo odavno :D
Mislim kada bi se na ljeto pojacala konkurencija na krilu da bi vidjeli sve najbolje od Sturridge-a.
Malo da poradi na sebicnosti i bice sjajan. :D
Konacno smo 'proizveli' igraca i sad zelite da ode :blink:
[/quote]

Ukoliko nastavi bit sebican ovako, da ja u tom slucaju zelim da ode. Treba mu dobro zavrnut usi jer je stvarno najsebicniji igrac kog sa vidio.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1332088400' post='36350']Sturridge da ide na ljeto,vecu glupost nisam cuo odavno :D Mislim kada bi se na ljeto pojacala konkurencija na krilu da bi vidjeli sve najbolje od Sturridge-a. Malo da poradi na sebicnosti i bice sjajan. :D Konacno smo 'proizveli' igraca i sad zelite da ode :blink:[/quote]

City ga je 'proizveo'
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1332088994' post='36355']

City ga je 'proizveo'
[/quote]
Bolton ga iskalio , igra kod nas !
[quote name='stifmeister' timestamp='1332086633' post='36305']

Al Sturidge i dalje škrt. Nadam se da leti iz kluba ovo ljeto
[/quote]

Šta koji kurac ?!!
Pobjeda velika i ocekivana, u prvom poluvremenu je sve bilo jasno, drugo nisam gledao ali vjerovatno isto odlicno, Torres 2 gola i 2 asistencije sve govore, sve super, ko je jos ostao u igri od mogucih protivnika?
[quote name='Elao' timestamp='1332091856' post='36369']Pobjeda velika i ocekivana, u prvom poluvremenu je sve bilo jasno, drugo nisam gledao ali vjerovatno isto odlicno, Torres 2 gola i 2 asistencije sve govore, sve super, ko je jos ostao u igri od mogucih protivnika?[/quote]

Svih 6 koji su bili u četvrtfinalu, mada Liverpool privodi Stokea kraju laganini.
Zadovoljan sam prikazanom partijom, drago mi je da je Torres dao 2 gola i asistenciju, samo neka nastavi, nadam se da je razbio blokadu.
Ostali igrači na svom nivou, a i prijatno me je iznenadio Mireles koji je odigrao iznad njegovog proseka. Sturr jest' sebičan, ali ne mogu mu toliko zameriti da ga odmah pljujem naveliko. Svim silama sada na City, da nastavimo dominaciju!
Malo mi je zao sto smo 2 gola primili al to mogu pripisati što je FA Cup, nadam se da će se ovo ponovo svesti na minimum, kao u prethodnim utakmicama.. Bili smo bolji na papiru, potvrdili to na terenu, Torres proradio, u polufinalu smo, dobro smo igrali ( bar ono sto sam gleda, internet me zahebavao ), Sturridge me iznervirao kao niko u zivotu, nadam se samo da nece dobit priliku od prve minute protiv Citya, treba gurnut Nanda i Tita da napastuju Richardsa i co. :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.