Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06 - Leicester City (H) 18.03.2012, 15:05h

Istaknuti odgovori

134298hp2.jpg

CHELSEA FOOTBALL CLUB versus LEICHESTER CITY FOOTBALL CLUB

STAMFORD BRIDGE STADIUM, WEST LONDON

18.03.2012, SUNDAY

14:05h (15:05h CET)

PREVIEW MAKER: Po dogovoru (tko želi raditi uvod neka se javi reLi privatnom porukom)

• Odgovori 115
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Iako smo svi još pod sinoćnjim dojmom, slijedi nam diskusija i meč sa Leiceserom u okviru četvrtfinala FA kupa. Igramo na SB-u tako da se očekuje prolaz dalje naravno.

Zanimljivo da nam tri dana poslije ovog meča ide City u gostima. Nadam se da možemo iskoristiti taj pozitivan naboj i napraviti jednu pravu pobjedničku seriju. Ipak, ne treba se iznenaditi ako to i ne bude, jer smo ove godine već imali tri fantastične pobjede (Newcastle, Valencia, City) pa smo onda u 9 tekmi dobili samo 2, koliko se sjećam statistike. ;)
RDM će odmarat neke ključne igrače za City vjerojatno, tako da bi ovo mogla biti čisto zanimljiva utakmica.
Samo se nadam da nam se neće dogodit ono što nam se znalo ove sezone, a to je da ne znamo što bi s loptom, i da se borimo s njima, te na kraju jedva jedvice izvučemo jedan gol.
U ovoj utakmici ce se vrlo vjerojatno odmarat glavni akteri utakmice protiv Napolija, tako da protiv Citya izletimo u punom sastavu..
Ocekujem nesto slicno ovome:
ÄŒech - Bertrand, Luiz, Cahill, Bosingwa - Mikel, Meireles, Mata - Sturridge, Torres, Kalou

Mozda i Lampard u sredinu umjesto Kaloua u napadu, a Sturridge i Mata kao krila te 4-2-3-1 formacija koju RDM preferira...
Moja zelja je da zaigra Lukaku, al nisam bas optimistican ^_^

Ovdje je bitno odigrat pametno, igramo na svom terenu, trebamo osigurati lijepu prednost uoči uzvrata, u što ne sumnjam jer se dižemo u formi..
Preuzet inicijativu na sredini terena odmah od početka, objektivno kvalitetnija smo momčad i trebali bi ovo dobiti bez velikih komplikacija..ne kažem da će biti lako, al neće bit većih problema ;)
[quote name='bbj26' timestamp='1331838326' post='35836']
U ovoj utakmici ce se vrlo vjerojatno odmarat glavni akteri utakmice protiv Napolija, tako da protiv Citya izletimo u punom sastavu..
Ocekujem nesto slicno ovome:
ÄŒech - Bertrand, Luiz, Cahill, Bosingwa - Mikel, Meireles, Mata - Sturridge, Torres, Kalou

Mozda i Lampard u sredinu umjesto Kaloua u napadu, a Sturridge i Mata kao krila te 4-2-3-1 formacija koju RDM preferira...
Moja zelja je da zaigra Lukaku, al nisam bas optimistican ^_^

[u][b]Ovdje je bitno odigrat pametno, igramo na svom terenu, trebamo osigurati lijepu prednost uoči uzvrata, u što ne sumnjam jer se dižemo u formi..[/b][/u]
Preuzet inicijativu na sredini terena odmah od početka, objektivno kvalitetnija smo momčad i trebali bi ovo dobiti bez velikih komplikacija..ne kažem da će biti lako, al neće bit većih problema ;)
[/quote]
Druze,nema revansa,ako pobjedimo idemo u polufinale.Tek u slucaju remija igra se revans.
dali zna neko dali se polufinale igra na wembleyu posto smo prije dvije godine kad je bio anceloti osvojili fa cup i polufinale smo igrali sa aston vilom na wembleyu pobijedili smo 3:0
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1331844887' post='35857']
dali zna neko dali se polufinale igra na wembleyu posto smo prije dvije godine kad je bio anceloti osvojili fa cup i polufinale smo igrali sa aston vilom na wembleyu pobijedili smo 3:0
[/quote]
Jeste, polufinale se igra na Wembleyu. ;)
drogba ce vjerovatno odmarat sto znaci tores ima priliku da ga ubode , ne vjerujem da ce lamps igrat i on bi mogao odmorit , bice ovo laganica siguran sam u pobjedu sa 3-4 komada razlike :)
mislim da je ova utakmica u pravom trenutku, i da je pravi protivnik, sad smo ušli u pozitivan niz rezultata a i psihički smo jako narasli pogotovo nkon predstave od jučer, misim da se treba odmorit neke igrače probat možda neka akcija ili nešto za Citiy iskoristit malo i kao trening meč , makar netreba ni njih otpisat, al ipak mislim da bi trebali tu lakše proć al netreba se zajebavat i hvata boga za muda, krenut 100% u utakmicu i probat je rješit što prije. Netreba bit neka pobjeda sa neznam kolko komada u mreži , treba samo pobjedit za još veću sigurnost i veće samopouzdanje prije Citiya.
Odmoriti ovdje malo igrače i mentalno i fizički. Ja bih to ovako nekako posložio:

_______________Cech______________
Bozzy_____Cahill_______Luiz_____Ryan
_________Meireles___Obi___________
___Danny_______Mata_______Kalou___
______________Torrke_____________

I ako se situacija bude razvijala prema zamišljenom dati odreÄ‘enu minutažu Lukakuu i Oriolu, te izvući Matu. ;)
Ovdje ce u anketi biti 100% za pobjedu sto i ne cudi naravno :) Bertrand i Romeu od prve da pocnu, volio bih i Lukakua ali to se nece desiti jbg pobjeda sa 2-3 gola razlike ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1331850119' post='35905']
Odmoriti ovdje malo igrače i mentalno i fizički. Ja bih to ovako nekako posložio:

_______________Cech______________
Bozzy_____Cahill_______Luiz_____Ryan
_________Meireles___Obi___________
___Danny_______Mata_______Kalou___
______________Torrke_____________

I ako se situacija bude razvijala prema zamišljenom dati odreÄ‘enu minutažu Lukakuu i Oriolu, te izvući Matu. ;)
[/quote]

dobr sastav smao što bi ja tu ipak i Danniya odmorio i dao šansu Maloudi, te bi pozvao još kojeg klinca da možemo mjenjat u slučaju da povedemo , da se igrači bezveze ne troše ,i da nebi bilo slućajno nekih ozljeda važnijih igrača + mladi bi dobili priliku, ako bi trebalo rješavat tekmu i ić na gol mislim da imamo jako dobrih rješenja, i htio bi Lukakua u cjelom drugom poluvremenu ako ne cjelu tekmu.
Danny je odigro tek 60 minuta protiv Napolitanaca, bit će relativno svjež za ovu tekmu. Malouda je jednostavno preloš da bi počeo (a još zajedno sa Salom), ni Kalou nije nešto puno bolji ali on se da durati. Ne smijemo se previše kockati ovdje, treba sve riješiti u prvom dijelu ako je moguće. Isto tako ne smijemo ni potcijenit Leicester, pa nisu džaba došli u ovu fazu. ;)
znam ja to ,al ipak nisu Kalou i Malouda takve rupe da nemogu protiv drugoligaša, ja bi im dao šansu , a ako 30 minuta prije kraja nebi imali najmanje 2 gola razlike onda bi počeo uvodit, jer klupa bi u tom slućaju bila dosta jaka i mogli bi je iskoristit a i odmorit ako bi sve išlo glatko,
Hutcha bi trebalo na klupu za ovu tekmu, pa ako budemo vodili sa 2 i više razlike dati mu koji minut. To bi bilo prelijepo. B)
Najvaznije je da se zaboravi Napoli i LS i da se u potpunosti okrenemo ovom mecu. Ne smijemo ih podcijeniti i treba biti maksimalno oprezan. Leicester je ekipa koja nema ama bas nista izgubiti i upravo su takve ekipe najnezgodnije, samo iz razloga sto se favorit cesto previse opusti. Vec ste rekli da ce sastav biti dosta izmjesan sto je poptuno razumljivo.

Slazem se da da bi Lukaku trebao dobiti sansu. Ja bih volio da igra od prve minute, jer je to zasluzio. Torres nece ni u ovoj utakmici proraditi, a vaznije je da mladi Lukaku skupi koji minut na terenu. Mada znam da ce Torres, nazalost od prve minute zaigrati...

Ocekujem rutinsku pobjedu 2:0.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.