Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11 Chelsea - Arsenal (H) 17:30 Nedelja

Istaknuti odgovori

Vi niste normalni definitivno, pa niko ne očekuje da nakantaš nekoga (moliću te da citiraš post koji to tvrdi), ali može se koji meč i pobijediti, a da je protivnik iole ozbiljna ekipa koja ima tendencije za nešto više.

Očigledno da nema smisla ni pisati ništa, s obzirom na to da svako čita šta mu se sviđa.

• Odgovori 71
  • Pregledi 1,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nabija statistiku tako sto otvara teme protiv poluekipa iz Azije i kao 'nikad nismo izgubili kad sam otvorio temu'

• Ma ovo je sramotan pristup bio. Pogotovo drugo poluvrijeme. Taktika nikakva. Ko branis se nesto a ne znas se braniti. Trebali smo izgubiti i pukom srecom promasise ovo na kraju. Kad sam vidio u 9

• Bolje jednu pobijediti i jednu izgubiti, nego dvaput neriješeno. Samo što smo u obje utakmice bili malo bolji rival i nismo zaslužili poraze. Bili smo bolji. Skoro sve njihove šanse smo im sami n

Objavljene slike

Jeste osjetljivi...

Nije niko nervozan, nego diskutujemo, a treba da se držimo toga što neko napiše, ne da mijenjamo teze.

Ker ti si termin "kantanje" okarakterisao kao mijenjanje teze i to te podstaklo da dođeš u dilemu da li je neko normalan, termin "kantanje" se tu nasao sasvim spontano bez namjere da se nekome "stave riječi u usta", da sam umjesto "kantanje" upotrebio termin "pobjeđivati" smisao moje recenice bi ostala ista, a ti si u svojim postovima bio stava da bi mi trebali poceti ovakve utakmice pobjeđivati, ne znam gdje tu zamjena teza. 

Kada bi krenuli tim putem mogao bi neko reći da ti mijenjas teze kada u diskusiji sa forumasima kojima je bod protiv Arsenala ok rezultat kazes da je neko zadovoljan mrvicama, a ti forumasi mozda nisu zadovoljni mrvicama vec samo smatraju da između poraza od 5-0 protiv ovog istog Arsenala u Aprilu mjesecu i bilo kakve pobjede protiv tog istog Arsenala postoji par stepenica, podsjecanja radi mi tada nismo izgubili zbog loseg dana vec iz ciste nemoci.

Reći "pa pobjedio je ih ovaj ili onaj" isto ne pije vode, pobjedili smo i mi Bournemouth a oni pobjedili i City i Arsenal pa sta sad to znaci da ce Bournemouth zavrsiti drugi na kraju.

Meni bar bod protiv Arsenala trenutno je daleko od mrvice, pobjeda bi mi bila senzacija iskreno, ali ne smatram da ti nisi normalan ako si ocekivao vise i juris po 3 boda.

Pa mi ne da se ne mozemo osloniti na nasu neku sposobnost da se odbranimo od jacih ekipa pa da na osnovu toga gradimo neke juriše na tri boda vec i prije utakmice trazimo ko bi nas mogao zaviti u crno, strah od greske je veliki, nevjerujemo sami sebi a kao trebali bi ganjati 3 boda protiv Arsenala u zadnjih 15 minuta, nije to ljudi realno.

@King Chelsea

Razumijem vas nacin gledanja. Traume od onih 5-0 su velikog traga ostavile. Tako da smo sad sretni i s ovakvim pristupom. 

Al da se tako razmislja u fudbalu, nikad se nijedno iznenadjenje ne bi desilo. Kad smo mi 2016. zavrsili 10. na tabeli samo je jedan pravi covjek trebao da vec iduce godine skoro isti igraci osvoje titu1lu i to sa 90ak bodova. Zamisli da smo tad isli s ovakvim pristupom i smisljali sami sebi izgovore. Koliko smo stepenica preskocili odjednom? Ovo je samo jedan primjer koji mi na prvu pada napamet.

Ovdje su nasi rivali bili itekako ranjive ekipe, u slaboj formi ili krizi, igraci sa malo samopouzdanja. Moglo se i trebalo vise pokusati na pocetku prvenstva. 

U pravu si da bi pobjeda protiv Arsenala bila senzacija, ali ne zbog nedostatka kvalitete ili slicno vec bas sto su nasi igraci istog tog misljenja kad izlaze na teren. Imaju mentalnu kocnicu. To ih sprecava da misle da mogu pobijediti ovakav mec. I bas ovo je definicija luzerskog mentaliteta. Mozemo nazalost konstatovati da smo izgradili takav mentalitet. Predugo traje da bi bilo slucajnost.

Da Wisey ali pogledaj kakve su glave igrale tada za nas, imao si hrpu pobjednickog mentaliteta, hrpu liderstva, hrpu igraca koji su znali sta znaci pobjeđivati iz sedmice u sedmicu i osvajati velike trofeje, hrpu fudbalskog kvaliteta, hrpu iskustva i na kraju kao šlag na tortu ludaka Contea koji je "osjetio krv" to jest osjetio da ima vojsku koja ima sve u sebi od kvaliteta preko inata do neke sportske prgavosti. 

Preskocili smo tada par stepenica sigurno, ali poenta je da je imao ko preskocit, a cime sada da preskocis? Sa Marescom kojem je najveci uspjeh u trenerskoj karijeri to sto lici na Guardiolu, da preskocis sa doskorasnjim igracima Brightona, Wolverhamptona, Southamptona itd da ne nabrajam sada, pa Pedro iz te ekipe je osvojio vise trofeja nego ovi sada momci na fifi.

Najbolja usporedba tog Chelseaja i ovog Chelseaja je golman, Courtois i Sanchez, ne trebamo dalje pricati.

Posljednjih par godina tonemo u prosjek sa gomilom pogresnih odluka, gomilom preplacenih mladih igraca bez dvije dobre sezone u nogama, mislim da nam je i cistacica sada prosjek, i onda da ocekujemo da proslu nedelju napadnemo Arsenal posljednjih 15 minuta na 1-1, nerealno, bukvalno nerealno zvuci.

Ekipa Chelsea iz 2016/2017:

Courtois, Azpi, Cahil, Fabregas, Matic, Kante, Willian, Pedro, Costa, Hazard, Terry

Ekipa Chelsea iz 2024/2025:

Sanchez, James, Fofana, Colwill, Cucurella, Caicedo, Lavia, Palmer, Jackson, Madueke, Mudryk

zajko-zajko-saletovic.gif

Ekipa Chelsea iz 2016/2017:

Courtois, Azpi, Cahil, Fabregas, Matic, Kante, Willian, Pedro, Costa, Hazard, Terry

Ekipa Chelsea iz 2024/2025:

Sanchez, James, Fofana, Colwill, Cucurella, Caicedo, Lavia, Palmer, Jackson, Madueke, Mudryk

Conteova sezona je apsolutno ne usporediva, pa ta vrlo slična ekipa je osvojila dvije sezone prije, 10. su bili zbog Mourinhove famozne 3 sezone a ne zato jer su tamo realno. U krajnjem slučaju tad si u ekipi imao jednog Hazarda, Costu, Kante... Terry je još bio tu kao lider i kapetan... A i PL je tad bio drugčije mjesto, te sezone je Tottenham bio drugi, to dovoljno govori o tadašnjoj konkurenciji... Vidjeli smo što se dogodilo kad su se top ekipe konsolidirale sezonu iza i koliko dobrog nam je donijela ta titula dugoračno... Amo ovaj put rađe ne preskakati korake. Prvi korak je pronać konstantu i iz kola u kolo uspješno nadigravat slabije od sebe, za derbije ćemo lako...

Btw, kad smo kod derbija, malo sam gledao rezultate te Conteove sezone, Arsenal nad je pobijedio 3-0 (drugu smo mi njih 3-1),  United također svak po jednu, Liverpoola nismo dobili ni jednu. Čak smo jednu izgubili i od redovnog pacijenta Tottenham. Conte je osvojio jer je bezgrešno skupljao bodove tamo gdje treba, a ne jer je briljirao u derbijima

Ispade da smo mi bili u rangu Citya citavo vrijeme i da nam se omaklo te sezone kad smo zavrsili 10. na tabeli.

Jesmo mi sezonu prije te osvojili sa Murinjom ligu, ali i prije te sezone smo mogli osvojiti samo da Murinjo nije furao gubitnicki mentalitet nazivajuci Chelsea malim konjem za utrku. Da smo tad malo vise zapeli i te sezone bi uzeli ligu. Zato je Wisey u pravu kad govori koliko je bitan mentalitet jedne osobe.

Ja ne znam kako neko moze voditi ekipu i zadovoljavati se bodom. Fudbal je valjda prije svega muska igra, i prirodno je da se nameces i dokazujes kao bolji. Inace na isto nas dodje kao da gledamo i zenski nogomet.

Ali sto svi mislite da nismo zeljeli pobjedu? Mozda nismo mogli, jestel se to zapitali? Pa nije da smo se branili 90 minuta i igrali bunker, spasavali zivu glavu. Ne svatam otkud vam to da smo igrali na bod. 
Doslovno detalji su odlucivali i protiv Liverpula, Newcastle, Uniteda i Arsenala. Sve 4 utakmice smo mogli pobjedit ali i izgubiti, da cak i od Newcastle smo mogli izgubiti. 
Nemojte gledati samo kroz rezultat vec kroz igru. Mi smo sve 4 te utakmice bili ako nista za nijansu bolji. Ni od jedne ekipe nismo bili losiji.

Niko ne govori da se time trebamo zadovoljiti ali pravite od muhe slona. Ova ekipa evidentno napreduje i samo joj treba jos par igraca i malo iskustva i pocet ce redovno dobijati sve te utakmice.

Ja ne znam kako se došlo do zaključka da je kao Arsenal išao na pobjedu a mi na remi. Možda zbog toga što su oni imali šansu na kraju a ljudi pamte ono zadnje i zaboravljaju sve prije toga. Pa mi njih napadali, šansa u zadnjoj minuti je nastala tako što smo mi izašli igrati pressing. Da smo ga primili svejedno bi mi bilo, bio bih zadovoljan kako je odigrana utakmica do kraja. 1 ili 0 bodova u ovom trenutku mi je manje-više isto, a pobjeda na takav način bi vrijedila puno.

Otišla je priča predaleko, uopšte nije stvar crno-bijela. I sam sam napisao da vidim napredak, ali to ne znači da mi neke stvari ne smetaju. Neću da se poredim sa porazima od 5:0 jer je to izuzetak, a nekad je pravilo bilo da je odnijeti bodove sa Bridgea svjetsko čudo. I da ne krene opet u pravcu ekstrema, ne kažem da treba pobijediti (ne to nije isto što i nakantati, jer nakantati znači nekog pobijediti velikom razlikom koliko mene vokabular služI) svaki meč, ali treba da pobjeđivanje bude cilj i nešto što je ako ništa učestalo.

Tačno je da igramo bolje u derbijima, ali to mi je apslutno nedovoljno za zadovoljstvo, bez pobjeda neka se to okači mačku o rep. Ova utakmica sa Arsenalom je možda i najgori primjer jer tu je lako moglo otići na obe strane, više je ovo generalni stav da u zadnje vrijeme nikako ne možemo da pobjeđujemo u derbijima i taj kontinuitet nastavljamo. Zadnji koji je pobjeđivao te mečeve je ziheraš Tuchel, namjerno kažem ziheraš jer ako je on ziheraš šta su onda ovi poslije njega?

Neću više pisati na ovu temu, bukvalno 3 puta isto pišem. Trebalo je da pobijede bilo koji od ova 4 meča, ako mene pitate i to je to.

I još nešto, ako vodimo 2:0, onda ćemo nekog nabušiti i ubiti boga, ali to nije nikakav reper. Svaki put kad su ovi mečevi gdje je klimavo postavimo se sami u inferioran položaj, a kako reče jedan veliki crnogorski fudbalski trener iz 19. vijeka "U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci".

Ma nisu nasi rezultati u derbijima ove sezone toliko stvar nedostatka mentaliteta koliko sto imamo par glupaka u odbrani i jos jednog medju stativama. Gotovo na svakom mecu jedan od te trojice napravi kardinalnu gresku koja nas uglavnom kosta primljenog gola. Dodaj na to i besmislene ofsajd zamke u visini kaznenog i dobija se recept za katastrofu. Od svih timova koji su kandidati za top4 imamo ubedljivo najlosijeg golmana i stoperski par, ko god da igra. 

Ako na kraju sezone ipak zavrsimo medju 4 najbolje ekipe ovom timu trebaju ozbiljne korekcije. 

Mi generalno nismo značajni iskorak napravili u odnosu na prošlu sezonu, sem eto bodovno, ali i to blijedi u posljednjih par kola. Nije stvar samo neriješenih rezultata, nego generalno i igre.Želje ima i kod igrača i kod trenera, ali generalno njegova taktika, možda samo trenutno, ne dovodi nas u dobre prilike. Istina na drugoj strani, u defanzivi, krivi su pojedinci i njihove individualne greške. Evo uzmite kao primjer derbije, golove smo primili zbog penala kojeg je Colwill napravio protiv Liverpoola, protiv Uniteda Sanchez, sad je zasrao i Sanchez, i Colwill, a i Lavia, ali ja stvarno, kada bi se vodili nekim uobičajnim slijedom događaja, ne mislim da bi mi i jedan taj susret pobijedili i da nisu usrali ovi pojedinci. Šta mislim pod tim, evo gol protiv Liverpoola koji smo postigli mi je bio najnormalniji, i u uobičajnim okolnostima očekivao bi gol, ali golove protiv Uniteda i Arsenala, obojica strijelaca ne bi mogli ponoviti u 9 od 10 slučajeva. Sad ćete reći lijepi golovi nisu tolika rijetkost, da nisu tolika rijetkost, ali nije nešto na što se možeš osloniti i prepisati zasluge treneru. 

Opet kažem, nadam se da će to vremenom popraviti Maresca, ali nema stvarno potrebe da se lažemo o nekom, značajnijem, napretku trenutno.

20 minutes ago, BT14 said:

Mi generalno nismo značajni iskorak napravili u odnosu na prošlu sezonu, sem eto bodovno, ali i to blijedi u posljednjih par kola. Nije stvar samo neriješenih rezultata, nego generalno i igre.Želje ima i kod igrača i kod trenera, ali generalno njegova taktika, možda samo trenutno, ne dovodi nas u dobre prilike. Istina na drugoj strani, u defanzivi, krivi su pojedinci i njihove individualne greške. Evo uzmite kao primjer derbije, golove smo primili zbog penala kojeg je Colwill napravio protiv Liverpoola, protiv Uniteda Sanchez, sad je zasrao i Sanchez, i Colwill, a i Lavia, ali ja stvarno, kada bi se vodili nekim uobičajnim slijedom događaja, ne mislim da bi mi i jedan taj susret pobijedili i da nisu usrali ovi pojedinci. Šta mislim pod tim, evo gol protiv Liverpoola koji smo postigli mi je bio najnormalniji, i u uobičajnim okolnostima očekivao bi gol, ali golove protiv Uniteda i Arsenala, obojica strijelaca ne bi mogli ponoviti u 9 od 10 slučajeva. Sad ćete reći lijepi golovi nisu tolika rijetkost, da nisu tolika rijetkost, ali nije nešto na što se možeš osloniti i prepisati zasluge treneru. 

Opet kažem, nadam se da će to vremenom popraviti Maresca, ali nema stvarno potrebe da se lažemo o nekom, značajnijem, napretku trenutno.

Kako mozes reci da nema napretka ako uzmemo u obzir proslogodisnje utakmice od strane Liverpula, Uniteda i Arsenala? Ok sa Cityem smo igrali 4:4 a ove sezone izgubili ali i to nam je bio prvi mec sa novim trenerom.

Liverpul nas je na Enfildu razvalio, doslovno. Ponavljam se vec nekoliko puta ali pored 4:1 promasili su penal i pogodili okvir gola 4 puta.

United na Old Trafordu nas je pobjedio 2:1 a uputili skoro 30 suteva, igrali nam presing nismo mogli lopte iznjeti.

Protiv Arsenala na Bridzu 2:2 od cega gol iz penala i gol Mudryka iz ubacaja. Druge sanse skoro da nismo imali.

Nije ovdje poenta na rezultatima vec na igri. Mi smo prosle godine bili inferiorni u skoro svakom mecu u derbijima. 

Ne treba zaboraviti finale liga kupa protiv Liverpulove djece i anonimusa. Ne znam jel me vise sramota te utakmice ili poraza protiv Arsenala 5:0.

Gubili smo i od Newcastle 4:1, od Wolvesa  4 primili na po Bridza, poraz od Aston Ville, Brendforda, Evertona, WHU, Foresta,  nerjeseno sa Shefildom, Burnleyem sa igracem vise, Luton nas satro iako smo pobjedili.

Ima jos da se igra ove sezone, svakako cemo vidjeti. 

Ali prebrzo zaboravljamo koliki smo kurac bili prosle godine.

17 minutes ago, hamco said:

Kako mozes reci da nema napretka ako uzmemo u obzir proslogodisnje utakmice od strane Liverpula, Uniteda i Arsenala? Ok sa Cityem smo igrali 4:4 a ove sezone izgubili ali i to nam je bio prvi mec sa novim trenerom.

Liverpul nas je na Enfildu razvalio, doslovno. Ponavljam se vec nekoliko puta ali pored 4:1 promasili su penal i pogodili okvir gola 4 puta.

United na Old Trafordu nas je pobjedio 2:1 a uputili skoro 30 suteva, igrali nam presing nismo mogli lopte iznjeti.

Protiv Arsenala na Bridzu 2:2 od cega gol iz penala i gol Mudryka iz ubacaja. Druge sanse skoro da nismo imali.

Nije ovdje poenta na rezultatima vec na igri. Mi smo prosle godine bili inferiorni u skoro svakom mecu u derbijima. 

Ne treba zaboraviti finale liga kupa protiv Liverpulove djece i anonimusa. Ne znam jel me vise sramota te utakmice ili poraza protiv Arsenala 5:0.

Gubili smo i od Newcastle 4:1, od Wolvesa  4 primili na po Bridza, poraz od Aston Ville, Brendforda, Evertona, WHU, Foresta,  nerjeseno sa Shefildom, Burnleyem sa igracem vise, Luton nas satro iako smo pobjedili.

Ima jos da se igra ove sezone, svakako cemo vidjeti. 

Ali prebrzo zaboravljamo koliki smo kurac bili prosle godine.

Liverpool ne možeš porediti zato što više nije Klopp, nego je ovaj Ćelavi Mourinho. United je u puno gorem stanju ove sezone, puno je lošija atmosfera u klubu i pogubljeno su izgledali totalno ovih nekoliko kola prije nego što će Ten Hag dobiti otkaz. Utakmica sa Arsenalom preslikana, čak ako me pamćenje dobro služi imali smo izglednijih prilika u prošlosezonskoj utakmici. 

Manje rizikuje Maresca od Pochettina i to je ta razlika. Imao je i Maresca loših utakmica, ne toliko rezultatski, ali poprilično frustrirajuće za gledati tipa Servette u gostima, Newcastle u gostima koji također u lošoj formi bio, pa i Bournemouth nas je mogao vrlo lahko pobijediti i vrlo vjerovatno i zaslužio. Tako da i ako ima napretka, neznatan je. 

Ajd zivo me zanima nakon makar polusezone a to je krajem godine kakvi cemo biti. Mozda sam fakat ja slijep pa ne vidim neke stvari.

Ja Maresci ne zamjerim uopste igru u polju. Ja njemu vise zamjerim rotaciju i selekciju igraca. Nikako mi se ne svidja ovo dijeljenje ekipe u dva sastava, jedni sto igraju ligu a drugi konferenciju i kupove. Ja bih to maksimalno mikso. Prvo sto bi se igraci jos vise trudili jer svi zele igrati Premierligu, budimo realni liga konferencije je amatersko takmicenje. Drugo je sto ni protivnici ne bi znali kakav cemo sastav izvesti za razliku ovog sad. 

Ako je vjerovati medijima a lEquipe je poprilicno pouzdan izvor, Nkunku je vec nezadovoljan i mogao bi potraziti odlazak iz kluba a spominje se United kao kandidat. Evo to je samo jedan od dokaza koliko je zapravo ova podjela losa.

Da ne pricam o tome sto je prekrizio neke igrace i nikako im ne daje sanse.

Prekrizio bi njega Roman do polovine decembra, kod njega Bozic rijetko koji trener doceka. Tako olahko nije otpisivo igrace ni Kloop koji je imao odrijesene ruke.

On 11/12/2024 at 11:12 PM, BT14 said:

Liverpool ne možeš porediti zato što više nije Klopp, nego je ovaj Ćelavi Mourinho.

Ne razumijem kako ne mozes porediti 

Taj Celavi Mourinho ima najbolji start sezone za nekog novajliju u historiji Premiershipa. Liverpool pod Slotom igra puno ljepsi fudbal sa puno vise kontrol. Kloppov Liverpool je nerijetko bio u podredjenom polozaju na terenu ali je ubijao protivnike iz tranzicija, i najmanju priliku su koristili. 

Pricam iskljucivo o igri, taj Kloppov Liverpool koji nije bio poznat po kontroli je nas izdominirao, dok smo s ovim novim bili egal. Takodjer i za mene je to napredak, ne veliki ali napredak svakako. Sustina je da nece biti nekog veceg napretka sve dok ne pocnemo dobijati derbi utakmice, ovo sve je alibi.

7 hours ago, Bari said:

Ne razumijem kako ne mozes porediti 

Taj Celavi Mourinho ima najbolji start sezone za nekog novajliju u historiji Premiershipa. Liverpool pod Slotom igra puno ljepsi fudbal sa puno vise kontrol. Kloppov Liverpool je nerijetko bio u podredjenom polozaju na terenu ali je ubijao protivnike iz tranzicija, i najmanju priliku su koristili. 

Pricam iskljucivo o igri, taj Kloppov Liverpool koji nije bio poznat po kontroli je nas izdominirao, dok smo s ovim novim bili egal. Takodjer i za mene je to napredak, ne veliki ali napredak svakako. Sustina je da nece biti nekog veceg napretka sve dok ne pocnemo dobijati derbi utakmice, ovo sve je alibi.

Kakav druže ljepši fudbal, po svim napadačkim parametrima su gori u odnosu na prošlu sezonu, igraju s manje rizika i efikasniji su, ali takve su i Mourinhove ekipe.

Prošle sezone Liverpool prvi po udarcima na gol, ove sezone osmi; broj kontri koje su završile udarcem na gol prošle sezone 43 u 38 utakmica, ove sezone u 11 utakmica 19 takvih kontri.Pričate o Slotu kao da je neki Mesija, kao da Sarri i Tuchel(u prvoj punoj sezoni) nisu imali odličan start. Klop 7 godina gradio svoju ekipu, na svojoj filozofiji i došao protiv trenera koji je tu pola godine bio. Nismo se mi daleko od svog mjesta makli. 

11 hours ago, BT14 said:

Kakav druže ljepši fudbal, po svim napadačkim parametrima su gori u odnosu na prošlu sezonu, igraju s manje rizika i efikasniji su, ali takve su i Mourinhove ekipe.

Prošle sezone Liverpool prvi po udarcima na gol, ove sezone osmi; broj kontri koje su završile udarcem na gol prošle sezone 43 u 38 utakmica, ove sezone u 11 utakmica 19 takvih kontri.Pričate o Slotu kao da je neki Mesija, kao da Sarri i Tuchel(u prvoj punoj sezoni) nisu imali odličan start. Klop 7 godina gradio svoju ekipu, na svojoj filozofiji i došao protiv trenera koji je tu pola godine bio. Nismo se mi daleko od svog mjesta makli. 

Ne treba mi statistika, znam sta gledam, nijedna me statistika ne moze ubijediti pored mojih zdravih ociju.

2 hours ago, Bari said:

Ne treba mi statistika, znam sta gledam, nijedna me statistika ne moze ubijediti pored mojih zdravih ociju.

Može tebi druže lijep fudbal biti šta ti hoćeš, ali generalni konsenzus oko toga šta je atraktivan fudbal jeste fudbal u kojem se stvara što više prilika i što više udaraca uputi prema protivničkom golu. I činjenice govore da je Klopov Liverpool bio više napadački orijentisan od Slotovog. Upravo zbog toga smatram da smo više bili izdominirani u prošlosezonskoj utakmici sa Liverpoolom nego ovosezonskoj, a ne zbog nekog našeg napretka.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.