Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday : Newcastle (A) 30.10 ~ 20:45

Istaknuti odgovori

Link: https://rojadirecta.io/football/event/12928319

Dodatni link: https://the.streameast.app/soccer/newcastle-united-chelsea/40413033

Nova utakmica, protivnik isti kao juce. 

Liga Kup, Miki Maus kup ili kako god ga zvali je potecijalan trofej i treba ga igrati ozbiljno posebno jer imamo sasvim dovoljno igraca da nam nista drugo ne remeti.

Jorgensen

Gusto - Tosa - Badi - Kuku

Enzo - KDH

Sancho - Felix - Misha

Nkunku

JUce smo i sa jacom ekipom na misice dobili, ali to ne mora da znaci nista, mada ocekujem da protivnik bude motivisan da nam uzvrati uslugu.

Ovo cu se potruditi da gledam i radujem se novom mecu za 3 dana. Sigurno zanimljivije ce biti nego bezvezna Konferencijska liga. Ovdje ce se vidjeti pravo stanje i forma "rezervne" ekipe. Gostovanje Newcastleu je uvijek gadno, nebitno o kojem takmicenju se radi. Samo hrabro odigrati na sredini a naprijed vjerujem da cemo nesto kreirati. Svaka pobjeda ovom mladom timu mnogo znaci, pa se nadam prolasku.

Svaka cast @Whisper na otvaranju tema, nadam se da ce nas sreca pratiti nakon tvojih otvaranja pa da do kraja sezone to radis, Amin.

Sad bukvalno svo ono ismijavanje Chelsea i uprave od strane medija i samoprozvanih pundita i strucnjaka ne izgleda odjednom tako smijesno kada u drugom takmicenju trener izvede totalno drugih 11 igraca na teren a to i dalje bude veoma jaka ekipa. Nadam se da cemo pobjediti i da ce Newcastle takodjer dosta rotirati jer igraju za vikend sa Arsenalom. Nece biti lako, pogotovo sto nam kao matchup ne gode. Htjeti ce se revansirati zbog poraza u ligi, htjet ce navijace svoje obradovati jer nisu vec 5 utakmica pobjedili, ukratko bice nafurani max i dace 200% da pobjede. Protiv takvih ekipa je najteze igrati i ponavljam, dzabe talenat i tehnika ako im ne pariras u trcanju, borbi i zelji, najebat ces i vjv izgubiti. Dobra stvar je sto bi nasi 'rezervni igraci' trebal takodjer dati maksimum kako bi se nametnuli treneru i pokazali da zasluzuju igrati u prvih 11 i u ligi.

Postava koju je Whisper postavio je izuzetno jaka na papiru, jedino ocekujem Disasi umjesto Gusta u prvoj, ostalo vjerujem da ce biti kao sto je napisao. I dalje smatram da je ta postava dovoljno dobra da pobjedi bilo koga pa tako i Newcastle. To cemo tek da vidimo i jedva cekam utakmicu, ponovo se radujem utakmicama Chelsea.

Na ovaj dan prije 3 godine smo na istom stadionu pobijedili rezultatom 0-3 zahvaljujući bravurama Reecea Jamesa. Sličan ishod očekujem i ovaj put. Nosimo ulogu favorita prije utakmice. Dovoljno je pogledati klupu Newcastlea na prošloj utakmici i uporediti je sa našom. Ako bi Newcastle slučajno rizikovao i izveo nešto nalik na najjači sastav, tada bi naša prednost bila u tom što smo odmorniji. U intenzivnom fudbalu kakav oni igraju, to je još veća prednost za naše. Utakmica se neće sama dobiti, ali sam siguran da će momci odraditi posao kako treba. Osim što se bore za klub, bore se i za sebe da igraju više utakmica.

🚨CONFIRMED: Chris Kavanagh will referee Newcastle vs Chelsea in the Carabao Cup Tomorrow 

No VAR available ❌

Veceras bez VARa. Ne svidja mi se to, ovisimo o sudijama. Treba sve uciniti da ne dodjemo u takvu situaciju.

9 minutes ago, Wisey said:

🚨CONFIRMED: Chris Kavanagh will referee Newcastle vs Chelsea in the Carabao Cup Tomorrow 

No VAR available ❌

Veceras bez VARa. Ne svidja mi se to, ovisimo o sudijama. Treba sve uciniti da ne dodjemo u takvu situaciju.

Jos igramo u gostima gdje su navijaci jedni od bucnijih. Znaci ocekujem penal za Newcastle a mozda i crveni za nas jer ce sudijs vjerovatno suditi pod uticajem publike. 

Evo ovaj post nek bude podsjetnik ali bez VAR ocekujem neko sranje na nasu stetu.

• Autor

Protiv Uniteda imamo var pa ce nas opet sudije ujebati, nema to veze 😁 

Otkad znam za ovaj klub nikad nismo bili miljenjci tamo u FA. A Roman je mnogo toga dao zajednici, posebno u vreme korone. 

Mogli bi ovi ameri malo da okrenu stvari u nasu korist.

Hamco odbijam prihvatiti podatak da ce sudija na ovom nivou, na susretu dva premierligasa biti pod uticajem buke navijaca😁

Sudije u Engleskoj trenutno jesu u kanalu ali pobjeđivalo se i igralo se i dok nije bilo VAR, sjetite se sta nam je Webb radio protiv Uniteda uglavnom pa smo uspjevali u nekim utakmicama izaci na kraj sa tim, kao sto kaze Whisp protiv Uniteda ce biti VAR pa ce nas Taylor opet ukanalit😁

Širinu imamo sigurno i da dobijemo ovo a da u isto vrijeme i odmorimo neke igrace, eh sad vidjet cemo u kakvom ce Newcastle uopste sastavu izaci.

Jorgensen; Disasi, Tosin, Badiashile, Cucurella; Veiga, Fernandez; Dewsbury-Hall, Joao Felix, Mudryk; Nkunku

Nema Sancha sto je veoma cudno jer nakon 2 utakmice koje nije uopste igrao nema ga ni veceras a ne moze ni protiv Uniteda igrati.

Cudno.

Uređeno , autor izmjene: hamco
Ipak Sancho bolestan potvrdili iz kluba.

Ovo me iznenadjuje da je malo promijenio formaciju i izisao nesto defanzivnije. Cini mi se da ce biti 4-3-3 mada se s ovim igracima namece 4-4-2 sa dijamantom u sredini.

• Autor
4 minutes ago, Wisey said:

Ovo me iznenadjuje da je malo promijenio formaciju i izisao nesto defanzivnije. Cini mi se da ce biti 4-3-3 mada se s ovim igracima namece 4-4-2 sa dijamantom u sredini.

Bila su to dobra vremena don Carlovog dijananta. 

Ovo je cirkus kakvi se golovi primaju. Odbrana s Badiashilom, Disasijem, Cucurellom pa onda Veiga na zadnjem veznom - uzas zivi. Golman usran, a odbrana to jos pogorsava.

Ovi gore su nesto i kreirali ali nije bilo zavrsnice. S ovom ekipom ne vidim kako mozemo stici 2-0 na gostovanju. Realnije je da ce zavrsiti nekih 4-0 ili 4-1.

Bar se nadam da je Maresca vidio neke stvari i da zna na koga se ne moze ozbiljno racunati.

Dno dna sto je priredila odbrana i golman!

Možda smo konkurentni sa 'B' ekipom u CL protiv Genta ili Panathinaikosa, ali Newcastle je ipak teža kategorija.

Ova ekipa nece ni smijesnu Konferencijsku ligu osvojiti. Eto, zivi bili pa vidjeli. Ako trener ne potegne za nekima iz prvih 11, ovi ce se raspasti.

Skupina losih igraca i igraca koji su sebi umislili da zasluzuju prvu postavu i da su ovi kupovi ispod njihovog nivoa. Drugo poluvrijeme drkadzijski fudbal, ljudi nas izrutinirali ko na terminu. 

Velika zamjerka treneru ide za sljedece: ako svakako nisi mislio uvoditi nikog iz prvih 11, koji kurac ih onda vodis na putovanje ? Daj ljudima odmor i stavi 10 akademaca na klupu pa bar nek im se upise debi.

Cijelo vrijeme pricam kako jednog trebamo se rijesit misleci na felixa i nkunkua al nakon ove partije mislim da trebamo obojicu 'kutarisat'

Enzo, Felix, Nkunku sve neki majstori kurac palac a ne mogu napad jedan normalan napravit

Mudryk je mozda jedini vrijedan klupe celsia od ovih idiota.

Stopere ne trebs komentarisat, to treba na nekom ostrvu ostavit

Ovo je veceras Marescin poraz. Da li se prepao Uniteda pa je izignorisao ovu utakmicu protiv Newcastela, ne znam. Ovo veceras je promasaj od postave pa do taktike, i na kraju ni izmjene nije koristio kako treba.

Necu puno pricati o taktici jer ovo sto su igraci odigrali individualno ne pomaze ni jedna taktika kad bi se udruzili Pep, Klopp, Flick.

Jorgensen, Disasi, Badiashile, Hall, Veiga su se trudili ali ne znaju. Brate mili oni su definitivno klasa ispod i treba ih sve otjerati. Jorgensen i Veiga doduse jos im dati par sansi, ostalo jednostavno nije to to.

Sto se tice ostalih, Enzo i Felix su danas pokusavali ali su grijesili uzasno, Enzo u pasovima a Felix u gol sansama. Prelose pogotovo Felix je morao znaci morao dati makar jedan gol.

Pohvalio bih Mudryka i Cucurellu, jedini kojima bih dao prolaznu ocjenu, sve nase sanse su dosli preko njih. Na sve to trudili su se, nudili, sve. Pohvale pogotovo za Mudryka koji u zadnje vrijeme igra stvarno dobro.

I sad za kraj namjerno sam ostavio Nkunkua. Majku ti jebem umisljenu, lijenu, svega mi zakovo bih za klupu u konferencijskoj ligi da shvati gdje je dosao i u kakav klub. Koliko kurcobolje, stojanja u mjesti, mahanja rukama po izgubljenoj lopti, ja da sam bio trener izveo bih ga u 30. minuti. Nestvarno zaista nestvarno. Ovakve stvari se moraju na neki nacin kazniti.

Ako pobjedimo United ovo ce se brzo zaboraviti ali utisak je da smo ispali prerano.

Nisam gledao utakmicu, ali da li je istina ili mene fata morgana da smo samo jednu izmjenu imali????

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.