Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 09: Newcastle (H) 27.10 ~ 15:00

Istaknuti odgovori

Uh ogromna 3 boda, ličilo je opet sve na novo prosipanje bodova, na neki odbijanac za 2-2, jer smo opet imali one nase velike oscilacije u igri.

Na kraju krucijalna 3 boda jer je dosta ekipa iz vrha kiksalo a Arsenal i Pool igraju međusobno.

3 boda, veoma vazna u ovom jebenom rasporedu.

Sljedeca junsjted pa cini mi se arsenal

Junajted je u kurcu valjda nece okrecat sezonu na nasoj tekmi. Da je tu uzet 3 boda pa se pobiti sa arsenalom.

Igra nam nije losa, maresca to fino hendla. Svidja mi se kako bira igrace za prvih 11. Sancho bio rupa proslu, odmah neto unutra, sancho klupa.

Madueke danas suta ko da nije jeo, haj ti napolje. Vidi maresca ono sto i mi vidimo.

Problem je sto vjerujem da vidi i da su stoperi za kurac al nema sta bolje ni ubaciti.

Nkunku i felix su brat bratu visak.

Nkunku je igrac kojem treba sloboda. On moze samo zamjena biti palmeru a tako i felix.

Zato jackson igra napadaca sto pritisce, trci, bori se. Ovaj dvojac nije tog kalibra

Svaka čast igračima, svojim trudom su pobijedili i ničim drugim. Treneru jebem majku za onih posljednjih pola sata, baš me zanima statistika zadnjih pola sata utakmice. Sanchez sigurno 10 lopti ispucanih ni na koga, ko da smo igrali polufinale protiv Barcelone. 

1 hour ago, BT14 said:

Svaka čast igračima, svojim trudom su pobijedili i ničim drugim. Treneru jebem majku za onih posljednjih pola sata, baš me zanima statistika zadnjih pola sata utakmice. Sanchez sigurno 10 lopti ispucanih ni na koga, ko da smo igrali polufinale protiv Barcelone. 

Pretjerujes dosta. Ne znamo se dobro i timski braniti pa je svaki napad protivnika izgledalo kao da gol visi u zraku. A zapravo smo i mi imali 3-4 odlicne situacije pred njihovim golom, mogli smo i trebali makar jednu iskoristiti te zavrsiti pricu. Bilo je puno vecih povlacenja od ovog danas. 

Pohvalio bih Neta i Reecea danas. Palmer naravno ponovo sjajan. Dzakson, Lavia takodjer dobri.

Caicedo i Gusto prosjecni.

Najgori su bili Fofana i Madueke, te Kolvil.

Sve u svemu, izuzetno vazna 3 boda. Nek smo i mi jednom prelomili ovakav mec u nasu korist, te izdrzali do kraja.

Nisam gledao danasnju utakmicu, pogledao kasnije highlights na areni. Kako vidim opet se neke sanse nisu iskoristile koje su se trebale iskoristiti.

Ali hajde, bitna je pobjeda na kraju i da smo i dalje u igri za top 4.

Neto po onom sto sam vidio bio odlican, strasno je brz. A vjerovatno se malo i uzbudio jer je igrao od prve sa guznim haverom Reece Jamesom.

Sudija katastrofalan - već sam pisao na drugoj temi da se ne ponavljam. Sanchez me podjednako nervirao, osim ispucavanja nikom i zadržavanja vremena imao je situaciju kad je Fofana pao u duelu i on ostao u mjestu umjesto da istrči. Srećom se sve dobro završilo.

Statistika prvog poluvremena nije govorila koliko smo bolji bili. Bolji smo bili i u većem dijelu drugog poluvremena. Problem je što svaki put kad nam pređu centar počnem da drhtim. Prelako se dopuštaju šanse protivnicima. Mi ćemo odbranu u ovom sastavu moći popraviti jedino ako dignemo posjed na preko 70%, umrtvimo utakmicu, izbacimo svaki rizik i tako ne dopustimo protivniku puno. Ja ne bih da se to desi jer smo napadačka ekipa.

Sve u svemu zaslužena pobjeda i bitna pogotovo što su bodove gubili Arsenal, Liverpool, Tottenham, Brighton, Villa, Newcastle i Manchester United.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.