27. april 2014.12 god. comment_173141 Solidna partija, ali izgleda da je atmosfera Anfielda utjecala na njega... Vjerovatno mu je ovo prva velika utakmica u karijeri. Može se za njega osloniti kad nema ko drugi igrati. Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173142 s obziron da igra prvu tekmu u shipu i to na anfieldu prejako je odigra i skoro im ga je moga zabit Prijavi
27. april 2014.12 god. comment_173143 Bravo za momčiluku, a inače i puška je ekstra klasa. :D Prijavi
28. april 2014.12 god. comment_173217 Ne mozete svi govorit kako je covek odigrao odlicno ,puno je puta pogrijesio ,ali za prvi veliki mec ovo je solidno.Ne mojte ga odma u zvezde . :D Prijavi
29. april 2014.12 god. comment_173331 Barem smo na stoperskim pozicijama kompletni i imamo dobre zamjene. Za Kalasa ne mogu još ništa tvrditi ali ako ga je Mourinho stavio na tu poziciju u ovako važnoj utakmici i dao mu važnu zadaću onda to valjda nešto govori. Odradio je svoj zadatak prilično dobro i nismo primili pogodak. Mislim da je ovom utakmicom dao Mourinhu jasan znak da na njega može računati i u jakim utakmicama. Opet, Mourinho najbolje zna kakav je Kalas igrač, mi ga nismo previše gledali da bi donijeli neki relevantan zaključak. http://www.youtube.com/watch?v=eCRkez_EGzg&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww Prijavi
29. april 2014.12 god. comment_173357 Odigrao je jako dobro, jebi ga ipak je ovo debi imao je dosta dobrih intervencija mada se zavuklo i par greškica zbog treme, zbog želje da se dokaže ali ja sam opet prezadovoljan. Bravo AK-47 Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177290 Ne znam za vas,ali ja sam ocekivao jacu pozajmicu imam osecaj kao da je ovo korak u nazad.Zasto ga nismo pozajmili nekom klubu iz Premier Lige ili barem nekom drugom sa jacim ciljevima. Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177292 U odnosu na sezonu u kojoj je odigrao jednu utakmicu, ovo je korak napred. :D Ok je Nemačka, imaće posla tamo, tamo većina ekipa igra ofanzivan fudbal. Taman Riberija, Obamejanga i Robena da strpa u džep. :D Srećno Tomaše. Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177293 Ne znam za vas,ali ja sam ocekivao jacu pozajmicu imam osecaj kao da je ovo korak u nazad.Zasto ga nismo pozajmili nekom klubu iz Premier Lige ili barem nekom drugom sa jacim ciljevima. Nije to tolko jednostavno,da je sam igrač imao dobru sezonu pa i ajde,ovako i ovo je super na drugu stranu imas Torgana Azara,pokupio kolko nagrada,ovacija,priznanja,bar 5 top klubova čeka u red za njega a šta je Kalas radio prošle sezone,ništa,jedva da je i klupu video,imao tu jednu utakmicu protiv liverpula i tolko Omereu je imao tu sreću što su ga dali Midlzbrou gde je navodno pružao dobre partije,njega i ajde,mogu ponovo na ostrvu nekom da ga pozajme dobio je sad nov ugovor,il treba da dobije,očekujem takav razvoj situacije Prijavi
11. juni 2014.12 god. comment_177336 Bravo za momčiluku, a inače i puška je ekstra klasa. :D Nije neki kalibar. Prijavi
30. decembar 2014.11 god. comment_196626 Što nas naguzi Koln mame im se najebem. Nevjerovatno zvuči podatak da ni minutu nije odigrao u Kolnu, ali tako je. Evo, sada je prekinuo posudbu i vjerovatno će u QPR do kraja sezone. Prijavi
31. decembar 2014.11 god. comment_196745 Evo kako nije tacna informacija kako se mladi igraci nemogu da izbore da dodju do prvog tima u klubu. Kalas je samo jedan od takvih igraca za kojeg sam ocekivao da ce doci do prvog tima ali on i svi ostali kao Kakuta, Mcechran, Delac i ostali nemaju kvalitet to je realnost. Nemozes da se izboris da igras za Koln a ocekujes da igras za klub koji se bori sa najboljim evropskim klubovima. Jedini igrac koji je na posudbi za kojeg vjerujem da ce uspjeti je Piazon jer ima kvalitet koji treba iskoristiti. Prijavi
31. decembar 2014.11 god. comment_196754 Evo kako nije tacna informacija kako se mladi igraci nemogu da izbore da dodju do prvog tima u klubu. Kalas je samo jedan od takvih igraca za kojeg sam ocekivao da ce doci do prvog tima ali on i svi ostali kao Kakuta, Mcechran, Delac i ostali nemaju kvalitet to je realnost. Nemozes da se izboris da igras za Koln a ocekujes da igras za klub koji se bori sa najboljim evropskim klubovima. Jedini igrac koji je na posudbi za kojeg vjerujem da ce uspjeti je Piazon jer ima kvalitet koji treba iskoristiti. Ma i nije to bas tako jednostavno Zemo. Kalas sasvim sigurno ima kvalitet da odigra vise od 0 minuta za jedan Köln. Medjutim, i ovu klubovi kad dobiju dobrog igraca na posudbu znaju da nije njihov i ako ga budu forsirali ispred svojih igraca i mladih talenata, ovaj odigra dobro i ode za godinu-dvije, a oni su ponovo u problemu. Ovako imaju kvalitetnu zamjenu koju nisu morali placati. Ovako je nesto Rodgers napravio sa McEachranom jos prije nekoliko godina dok je vodio Swansea. Nije sve bas crno-bijelo. Politka posudbi je dobra jer se uzme koji milion kad ih prodamo kasnije, ali da cemo na taj nacin proizvesti sebi igraca, vrlo rijetko. Prijavi
31. decembar 2014.11 god. comment_196760 Ma i nije to bas tako jednostavno Zemo. Kalas sasvim sigurno ima kvalitet da odigra vise od 0 minuta za jedan Köln. Medjutim, i ovu klubovi kad dobiju dobrog igraca na posudbu znaju da nije njihov i ako ga budu forsirali ispred svojih igraca i mladih talenata, ovaj odigra dobro i ode za godinu-dvije, a oni su ponovo u problemu. Ovako imaju kvalitetnu zamjenu koju nisu morali placati. Ovako je nesto Rodgers napravio sa McEachranom jos prije nekoliko godina dok je vodio Swansea. Nije sve bas crno-bijelo. Politka posudbi je dobra jer se uzme koji milion kad ih prodamo kasnije, ali da cemo na taj nacin proizvesti sebi igraca, vrlo rijetko. Ima igraca i koji nemaju kvalitet to se mora priznati, evo ti primjer Delac koji se u Sarajevu nije mogao izboriti za mjesto prvog golmana, branio je jedno vrijeme dok je trener bio Jarni a imo je i gresaka, kad je dosao novi trener nije ga bilo ni na klupi. Od ostalih igraca na posudbi moze se nesto ocekivati od Piazona, Thorgan Hazarda, Van Ginkela i mozda Bamforda, igraca koji koliko toliko dobivaju sansu za igru a ovo ostalo Moses, Marin i ostale sve treba prodati u druge klubove jer nisu oni igraci na koje se moze racunati da ce doci do prvog tima. Prijavi
10. januar 2015.11 god. comment_198006 Eto danas 90 minuta, drago mi je.. Dobar je ovo igrač,nadam se da ćemo opet gledat u Chelseaju.. Prijavi
11. januar 2015.11 god. comment_198048 Pokazao da može biti nešto od njega u tekmi protiv Liverpoola pred kraj prošle sezone. A evo i u prvoj tekmi za Boro je oduševio sve. Prijavi
23. maj 2015.11 god. comment_218209 http://www.youtube.com/watch?v=dgDGHp8qsHU zgotivili ga ovi iz bora izgleda sad kako su ti naši igrači pod Karankom,iz prve ruke možemo sve da saznamo,tj, Murinjo dobro je što su ga bar poslali na pozajmicu i ako nema nemaru da ga koristi trebalo bi da sklopimo dogovor sa njim kao i sa Bertrandom,pozajmica sa pravom otkupa ali ne ispod 5 m funti on sam kao pojedinac nije i verovatno nikad neće biti top igrač ali uz dobre saigrače u zadnjoj linije može biti itekako zahvalan i siguran sam da će se dokazati samo da mu neko pruži priliku Prijavi
23. maj 2015.11 god. comment_218224 On ove sezone moze da zakrpi cetvrtog stopera, bez ikakvih problema. Dovoljno je zreo za to. Ima vec dosta igrackog iskustva, Drzao je najbolju odbranu CHampionchipa, a tamo bar golova ne nedostaje. Cak i kada je igrao s prvotimcima, pokazao je dovoljnu dozu smirenosti i koncentracije ba bude aktivnije ukljucen u minutazu u PL. S razlogom je Mou njega dao Karanki, ovaj je njegov covek od poverenja, od njega ce najbolje cuti o kvalitetima nekog igraca. Ako vec sef ne planira da ih koristi, a Boro udje u PL; i Bamford i Kalas trebaju ostati tu gde su. Vec su deo jednog sistema, i brze ce sazrevati ako ga ne budu menjali. Prijavi
23. maj 2015.11 god. comment_218225 al samo jednog možemo da pozajmimo u tom je problem u okviru prema,tj izmedju dva kluba u premu,moguća je samo jedna pozajmica Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.