Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Tomáš Kalas (2010-2019, 4 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 164
  • Pregledi 19 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobar izbor, navikao se tamo, igrat će stalno u solidnoj holandskoj ligi, ali i u Europa ligi, jer su se kvalificirali, tako da bit će dobrih tekmi za Tomasa..

Pa od sljedeće sezone ili ga ostavit u klubu ili nekome engleskom premierligašu ga na posudbu tutnut.
Računa, računa ;) Ovaj će da razvaljuje kasnije, 100% sam siguran.

Taman kad se John oprosti, ovaj nek uleti u njegove kopačke, imat će najveći mogući motiv da se dokaže. ;)
  • 1 mjesec kasnije...
I on i PVA danas protiv Feeyenorda odigrali svih 90 minuta. Kalas na desnom PVA na lijevom beku. Nažalost Kakuta nije igrao.
Što se tiče Kalasa, danas igrao na desnom beku i pružio solidnu partiju. Dobio je samo defanzivni zadatak i nikako se nije priključivao napadu.
U odbrani odličan kao i uvijek, malo je imao problema jer je Schaken bio brži ali je sve to nadomjestio borbenošću i klizećim startovima. I treba još napomenuti da je Vitesse trenutno 1. na tabeli, barem do popodneva kad Ajax i Twente igraju svoje tekme.
[quote name='Rikky Luiz' timestamp='1346592634' post='76638']
I on i PVA danas protiv Feeyenorda odigrali svih 90 minuta. Kalas na desnom PVA na lijevom beku. Nažalost Kakuta nije igrao.
Što se tiče Kalasa, danas igrao na desnom beku i pružio solidnu partiju. Dobio je samo defanzivni zadatak i nikako se nije priključivao napadu.
U odbrani odličan kao i uvijek, malo je imao problema jer je Schaken bio brži ali je sve to nadomjestio borbenošću i klizećim startovima. I treba još napomenuti da je Vitesse trenutno 1. na tabeli, barem do popodneva kad Ajax i Twente igraju svoje tekme.
[/quote]

Jos jedan univerzalac. Odlicno.
  • 2 sedmice kasnije...
Zabio danas gol za VItesse u 87. minuti.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=Zer_PRFOQD4"]http://www.youtube.com/watch?v=Zer_PRFOQD4[/url]
  • 4 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Jucer odigrao svih 90 minuta u pobjedi njegovog tima nad Ajaxom u gostima.Rezultat je bio 2:0.
Gael Kakuta je odigrao 70 minuta i asistirao kod prvog pogotka.
Jos jedan nas igrac je nastupio na ovoj utakmici.Rijec je o van Aanholtu koji je odigrao citav mec.
Kako sam ja upratio do sada Kalas odigrao sve utakmice u ligi i to vecinu na desnom beku, mozda samo jednu ili dvije kao stoper i postigao je jedan pogodak, dok je Aanholt mozda jos i bolji, do sada je propustio samo jednu utakmicu i postigao je jedan gol i ubiljezio dvije asistencije. Ali zato se Kakuta naigrao isto ko Marin kod nas do sada. #-o
Odkad tebe nije bilo na forumu... :D ma Kalas je slican Banetu, moze i desnog beka i stopera samo sto mu obije pozicije podjednako odgovaraju.
[quote name='Elao' timestamp='1352113831' post='87134']
Odkad tebe nije bilo na forumu... :D ma Kalas je slican Banetu, moze i desnog beka i stopera samo sto mu obije pozicije podjednako odgovaraju.
[/quote]
Vratio se i ja nakon godinu dana sa postanje, pratio sam ja vam samo nisam postao. A Kalas nekako me vise podsjeca na Luiza, a i brzi je od Baneta :D
[quote name='chelseathebest' timestamp='1352142195' post='87205']
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2228105/Fernando-Torres-dumped-Wilfried-Bony-says-Chelsea-loanee.html"]http://www.dailymail...sea-loanee.html[/url]
[/quote]

Nebi on bio lose pojacanje, ubjedljivo najbolji igrac Vitessea. Puno draze bi mi bilo da su on i Falcao dvojac u napadu neko sto su Torres i Sturidge.
Večeras upisao svoj debi za seniorsku reprezentaciju Češke Republike. U 74. minutu je zamijenio Limberskog. Konačan rezultat 3:0 za Češku :D
[quote name='Blues_95' timestamp='1352918102' post='88675']
Napreduje nas Tomas . Mogao bi on vec sljedece godine upasti u prvi sastav .
[/quote]

Kakvi su im stoperi trebao je vec na EP da debituje, al to je visa sila.
  • Autor
[quote name='Whisper#2' timestamp='1352923619' post='88702']
Kakvi su im stoperi trebao je vec na EP da debituje, al to je visa sila.
[/quote]

Upravo tako, ja sam radi toga i popizdio kad sam vidio da ga nisu zvali na EP.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.