Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Manchester City (H) 18.08. ~ 17:30

Gdje vidite chelsea na kraju sezone? 14 člana su glasala

1. 1. Gdje vidite Chelsea na kraju sezone?

• Top4
      35%
      5
    • Mjesta koja vode u EL/Konferenciju
      50%
      7
    • Mjesto koje ne vodi u evropu
      14%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pobjeda ovdje bi dala nevjerovatan podstrek i moral za nastavak Premiershipa. Do jucer sam mislio da ce nas razbiti tj sigurna pobjeda Citya. Od jutros mislim da imamo sansu i da bi bismo mogli iznenaditi. 

• Odgovori 63
  • Pregledi 1,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pa jebo te, moze li nas i u jednom derbiju ovaj celavi idiot zaobici?  Inace zelim samo da napadnemo i odigramo hrabro. Odbrana nam je slaba, golman je tanak i golove cemo primati svakako. Tako d

• Otkako je svijeta i vijeka svaka sezona se sa nestrpljenjem očekuje. Slaže se na papiru nezaustavljiv tim i kakav god da je ambicije su uvijek visoke. Čak i kad su zvijezde prelaznih rokova bili Bakay

• Navijam protiv nas da Maresca dobije otkaz 🙃

• Popularna objava
1 hour ago, Bari said:

Do jucer sam mislio da ce nas razbiti tj sigurna pobjeda Citya. Od jutros mislim da imamo sansu i da bi bismo mogli iznenaditi. 

Ne treba od ranog jutra hvatati se alokohola

@Baridrago mi je da ima tako optimisticnih. Steta da je prva utakmica protiv Citya, bojim se da ce nam uvaliti 2-3 komada zbog lose odbrane i naseg kiksera na golu a onda ce se rutinski dodavati do kraja. 

Mogli bismo i trebali biti u stanju da iskoristimo nedostatak motivacije i umor kod njih ali defanzivno smo pretanki.

Sve dolazi u obzir, pa i poraz od vise golova razlike, ali skidanje gaca, jos u prvoj utakmici sezone nikako. 

Ako izgubimo nek to bude jer smo probali da dobijemo. 

A za skidanje gaca eventualno, svima skinuti po mesecnu platu.

Najvece razocarenje i sramotu kao navijac Chelsea sam dozivio protiv Citya. Probajte pogoditi koji je to mec?

17 minutes ago, hamco said:

Najvece razocarenje i sramotu kao navijac Chelsea sam dozivio protiv Citya. Probajte pogoditi koji je to mec?

Dobar si ako mozes izdvojiti samo jedan mec.

Ja bih mogao bar 10 utakmica navesti gdje smo dozivljavali bas sramotu.

Ne znas jel gori pod Conteom kad zabranio ekipi da prelaze centar na 1-0 ili pod Sarrijem kad su nas obrukali do 20. minute i mogli nam 10 komada uvaliti. Bilo je brukanja dosta i na Stamford Bridgeu. 

Uvijek iste priče prije derbija, "samo igrat hrabro pa makar izgubili s više golova razlike", onda kad Sarri to stvarno i napravi onda je to najveća sramota ikad.

Moja preporuka Maresci je da ne sluša navijače.

Wisey je spomenuo taj mec a nije 6:0 pod Sarrijem.

Conteovo odbijanje da igra na Bridzu kad smo izgubili 1:0 a igraci doslovno hodali, dodju do igraca Citya i gledaju kako se dodaju.

Toliku sam nemoc tad osjetio da nisam mogo sebi doci danima.

Ja sam najveću nemoć osjetio protiv Arsenala prije 2 sezone. Isto samo 1-0 poraz, ali prejadna igra.

Sastavi su izašli, od ove sezone se objavljuju malo ranije.

Sanchez, Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella, Caicedo, Lavia, Enzo, Nkunku, Jackson, Palmer.

Pogodio sam 10 od 11 igrača. Nisam očekivao povratak Jacksona i to odmah u prvih 11.

Za City Ederson, Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol, Kovačić, Silva, De Bruyne, Doku, Savio, Haaland.

Bez pravog zadnjeg veznog i sa 2 krila koja igraju stalno 1 na 1. Nema razloga za strah.

Ajdeeeeee plavci u kost odmah da znaju ovi iz Citya da ne mogu peglati loptu i glumiti zvijezde. Takav pristup i pobjeda zagarantovana.

Polivrijeme katastrofa. City nista specijalno go dali slucajno zahvaljujuci speetnosti Halanda 

Ovo je takvo rutiniranje i lakoca da je to zalosno. Ono kao da igraju neki mec u pola sezone u kupu pa nece da se umaraju. Ni oznojili se nisu. Gol zabili, jedva i da slave, nabace jedan drugom i to je to. Ovaj City je tolike komplekse nabio nasem klubu da ce trebati godine i godine dok se to ne izbije.

Necu puno zamjerati treneru kojem je prvi mec, ali brate dragi kod kuce igras, otvaranje sezone i ekipa ti tako beskrvno i bezvoljno djeluje da je to sramota. 

Trener je podbacio prije svega pristupom pa onda taktikom i na kraju odabirom igraca.

Ono sto me najvise iznerviralo je pristup, nema zustrosti i agresivnosti kao da igramo revijalni susret. Nema sprinteva i borbe, pogotovo to mislim na Jacksona i Nkunkua. 
Sve ono sto smo igrali u pripremama nismo probali i sada igramo nesto novo bas kada je sezona pocela.

I kao takvi City nam nije puno prilika stvorio ali dojam je da smo mi mogli i morali vise iz onog sto smo mi imali.

Jackson mora izaci, Nkunku mora igrati blize golu a ne na krilu jer on nema eksplozivnost i brzinu.

Ja sam siguran da samo uz malo vecu hrabrost i odlucnost, vise trcanja i rizika ova ekipa moze cak i preokrenuti i pobjediti ovaj mec.

Razocaro sam se prvo poluvrijeme pa da vidimo sta ce nam pokazati u drugom.

Drugo poluvrijeme jos gore, trener nece dugo ako ovako nastavi. Izveo je formaciju 4141 i ekipa bez krila, lopta skrpz u sredu, nemas krila, nemas napadaca tj imas al promasi nemoguce. Mislim da ce realizacija biti problem i ove sezone, zalosno je za polivrijeme ne napraviti sansu.

Ma ide sad ustaljena prica.."mi smo miljama daleko od Citya, Arsenala, Liverpula" , treba nam 7-8 godina dok se mi uigramo pa mozda se mozemo nadmetati.

Fuj smetljari raspali sta napraviste od kluba, cast pojedinim igracima na borbenosti.

City je za nas institucija u svakom smislu i nabio nam je komplekse koje necemo rijesiti jos decenijama.

Hteli su da krenemo ispocetka i eto nas na pocetku i igrali smo kao svaka druga ekipa koja se nelazi na pocetku. Nista nismo katastrofalno radili al nije se videlo i neceg dobrog. 

Ovakav citi u prvih 10 kola bi mogao da izgubi lako blizu 10 ak bodova. Sad da li su znali da ce nas sa pola snage odrati ne znam. 

Tipujem da cemo mi u prvih 10 kola primiti 15 20 golova lagano. Takticki smo nezreli. 

Nismo uopće toliko loše odigrali, jednostavno City je u svakom pogledu jači od nas u ovom trenutku, to smo znali. Pa ovdje su svi predviđali poraz, tako da... Protiv Wolvesa će bit pravi test gdje smo u ovom trenutku.

• Autor

Ma lose smo odigrali brat bratu. Ko nuha bez glave sto kazu. City los, bez motivacije i rutinski nas rijesi.

Nije problem poraz, problem je sto nismo vidjeli nista kod nasih, da se gine, trudi, bori, pokusava pa nek i izgube.

Prosle godine prvu tekmu smo odigrali odlicno, svi smo pomislili evo ga, nema kraja. Enzo odigro tekmu karijere protiv poola. Kad ono sezona za zaborav.

Nadam se ipak da ce ove sezone ipak biti obratno, uc u sezonu ko kurac pa kasnije pocet redat pobjede.

Enzo caicedo i lavia ne mogu igrat zajedno, jedan mora na klupu

7 golmana kupili da bi opet bili u situaciji da nemamo golmana kako treba

24 minutes ago, hamco said:

Nije da nisu mogli i trebali vise iz ovih sansi...

To sto nekom malo fali to devojci srecu kvari. Izmedju ostalog ovo ti lakmus, uvezbano donekle, al izvedba do kraja nije dobra. To se vezba vezba i vezba i za ove situacije treba bolji finiser.

1 hour ago, hamco said:

Nije da nisu mogli i trebali vise iz ovih sansi...

Obrati paznju na Enzine reakcije. Lika jednostavno boli kurac. Prvo katastrofalni primanje lopte, zatim sut koji je tek onako osutao.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.