4. mart4. mar Autor comment_371314 Dvije dobre odbrane ALI jednu stvar ne trebas raditi ako zelis da izbacis Sancheza sa gola, ta jedina stvar je poigravanje sa pasovima, svi imamo traumu od toga a boga mi Filip je danas volio da podjebe Prijavi
5. mart5. mar comment_371318 Prilično Sanchez partija, bilo je tu svega pomalo. Ako dobije još par utakmica onda se može donijeti zaključak. Neko vrijeme je bio povrijeđen i nije bio na klupi. Možda bi i ranije dobio priliku, posebno nakon prve utakmice sa Arsenalom u kupu. Prijavi
5. mart5. mar comment_371319 1 minute ago, Adi said: Prilično Sanchez partija, bilo je tu svega pomalo. Ako dobije još par utakmica onda se može donijeti zaključak. Neko vrijeme je bio povrijeđen i nije bio na klupi. Možda bi i ranije dobio priliku, posebno nakon prve utakmice sa Arsenalom u kupu. Ma bas tako, ni meni nista posebno partija. Sanchez je meni za klasu bolji golman. Prijavi
5. mart5. mar comment_371329 Kao i svaki igrac a pogotovo napadaci i golmani, zive od samopouzdanja. Kada to imaju onda su na mnogo vecem levelu. Nadam se da je kod Filipa samo to problem pa se nadam da ce pokazati da nesto zna. SKeptican sam i dalje povodom njega, ne uljeva mi sigurnosti ni u cemu osim u pasovima. Prijavi
5. mart5. mar comment_371332 Ispodprosjecan golman koji je spreman biti rezervista. Sanchez je prosjecan golman. Obojice bih se ja rijesio na ljeto. Prijavi
11. mart11. mar comment_371488 Jebo vam Guardiola mater i ovo drkanje lopte i ko vam to rece. Procice i 100 godina da imamo golmana kao sto je Cech. Prijavi
11. mart11. mar Autor comment_371492 Hvala ti sto si nas izbacio iz ovog takmicenja svojim sjajnim odlukama i pasovima, sto si ubio tim sa svojim greskama i sto nije bilo dovoljno pet puta da se provuces bez primljenog gola, ne moralo se ici do toga da se primi gol. Naravno nista odbranio bitno nisi, busan ko sir, jebem te usta, sjajno si iskoristio povjerenje trenera. Prijavi
11. mart11. mar comment_371493 Jeben ti mamu u picku. Odmah sam znao da ce usrat kad sam vidio da pocinje. Bog te mazo. Cijelu tekmu u egalu i zavrsis s porazom 3 razlike. Drugu nema potrebe ni igrat Prijavi
11. mart11. mar comment_371494 Jebo te onaj ko te postavi da braniš večeras. Sanchez je idiot ali ovaj je idiot na kvadrat i to je večeras pokazao. Marš Krivca za večerašnji poraz treba tražiti u njemu. Cijelo vrijeme se zajebaje, dodaje pasove igračima a protivniku malo fali da uzme loptu i naravno kad se zajebaješ onda se kora desiti i da ujebeš. Mater ti i onome ko te postavi. Prijavi
11. mart11. mar comment_371496 Ne krivim njega koliko onog što ga forsira da dodaje loptu pred svojim golom. Dok se to ne dokine, da je Donaruma lično na golu - primat ćemo ovako glupe golove. Prijavi
11. mart11. mar comment_371501 Just now, reLo said: Ne krivim njega koliko onog što ga forsira da dodaje loptu pred svojim golom. Dok se to ne dokine, da je Donaruma lično na golu - primat ćemo ovako glupe golove. Pa dodaju i drugi golmani, odluke kad i gdje i kome dodati su iskljucivo individualna odluka golmana. Nije mu sigurno zabranjeno izbiti vec da pokusa nasi rupu dodavanjem ako moze, ali naglasak je ako moze a ne da rizikuje nepotrebno a pogotovo ne dodavati izmedju 2 protivnicka igraca koji su ti 3m udaljeni. Prijavi
11. mart11. mar comment_371504 Nikad nismo igrali ovako s golmanima, kako je Guardiola poceo srati s tim sad svi pokusaju. Ispucaj loptu nemas sta petljati u kaznjenom prostoru. Prijavi
11. mart11. mar comment_371505 2 minutes ago, reLo said: Ne krivim njega koliko onog što ga forsira da dodaje loptu pred svojim golom. Dok se to ne dokine, da je Donaruma lično na golu - primat ćemo ovako glupe golove. Pa forsira se iznosenje lopte, al ne moze trener dzojstikom upravljati igracima na terenu. Valjda moras ko golman minimum osjecaja imati kad je neka opasnost i ne davati rizicne lopte u ovakvoj utakmici, jos nakon sto si se 2 puta rezultatski vratio. Ne kaze se dzaba glup ko golman, ovo su sve dokazi. Prijavi
11. mart11. mar comment_371514 Dobijes priliku po ko zna koji put i samo treba da malo manje budes losiji od suparnika i ti usres, pa jebem li ti mamu maloumnu Prijavi
11. mart11. mar comment_371538 Na stranu greska koje nas je preskupo kostala i okrenula utakmicu u drugom smjeru, ali frajer je po meni lose reagovao i kod 4 i 5 gola. Sut Kvare siguran sam da bi Sanchez odbranio jer ima duzine, a i 5 gol je Jorgensen bio na njoj ali nedovoljno cvrste ruke. Realno zbog nekih 5% bolje distribucije lopte zamjenio si golmane. A ironije radi i ta distribucija lopte je kulminirala greskom. Prijavi
12. mart12. mar comment_371543 Jeste pogrešio je.... ne moraš biti stručnjak da to uvidiš, ali po mom mišljenju daleko je veći problem taj što mi nemamo jasno situaciju oko golmana, kad tebi trener dan pred utakmicu izjavljuje "videće moj izbor" to nije bilo tako kad je bio Čeh, Kurota, znalo se prvi golman brani sve sem "kupova" i manjih utakmica u LŠ ti to je bila tapija mi smo sami sebe doveli su situaciju da nam golmani, kakvi god da su ne znaju ko pije ko plaća, ali tome treba da se bavi UPRAVA/trener Prijavi
12. mart12. mar comment_371545 8 hours ago, hamco said: Na stranu greska koje nas je preskupo kostala i okrenula utakmicu u drugom smjeru, ali frajer je po meni lose reagovao i kod 4 i 5 gola. Sut Kvare siguran sam da bi Sanchez odbranio jer ima duzine, a i 5 gol je Jorgensen bio na njoj ali nedovoljno cvrste ruke. Realno zbog nekih 5% bolje distribucije lopte zamjenio si golmane. A ironije radi i ta distribucija lopte je kulminirala greskom. Tacno ovo bi Snachez odbranio Prijavi
12. mart12. mar comment_371560 Ovo je golcina majstora. Ne bi je odbranio Imbecil, ali bi izvel ljepsu paradu za TV spice. Realno, bolji golman mozda skine 5. gol i bolje se snadje kod 3. Pravi golman sigurno ne bi dozvolio da ga se lagano lobuje, vec bi zatvorio ugao i primorao igraca na udarac. Prijavi
27. maj27. maj comment_372768 ja stvarno ne mogu da razumem poteze uprave koje smo povlacili po pitanju golmana...zadnje 3 godine i kusur ranije se nekako znao neki red, imas jaku jedinicu i imas zamenu pristojnu koja je u godinama i koja prihvata tu ulogu (Begovic bre gospodin) ispada sad da je Mendi bio kradja i cudo makar to bilo samo za jednu sezonu ovo sad je tragikomicno, napominjem da je jorgensen placen mislim preko 20m evra, a cini mi se da niko tamo u upravi zajedno sa trenerom i nema neki jasan plan oko golmana.... trpeli smo i patili se sa Sancezom, i sad smo dosli u situaciju da cemo mozda da prodamo ne jednog nego oba golmana u koje se ta ista uprava klela, a Mareska cak krivio navijace za kiks Sanceza ps: zamislite sadasnju garnituru da treba da resi rebus Cheh u prajmu i Kurtoa ja mislim da bi se medjusobno sudarali Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.