Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Filip Jørgensen (Strasbourg)

Istaknuti odgovori

Nedovoljno ozbiljnih meceva ima da bismo mogli prosuditi je li poboljsanje u odnosu na Sancheza. Sigurno je zasluzio sansu.

Sanchez nikad nece biti vrhunski golman jer je kiksercina. Moze odbraniti nenormalno a onda te ukopati iduci napad. Svaki mec je lutrija s njim a golman bi trebao biti izvor sigurnosti za cijelu ekipu. Zato treba gurnuti Jørgensena u vatru.

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 80
  • Pregledi 3,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Dobro je, bar je viši od našeg Filipa. Mada sudeći po Adijevoj statistici što se tiče branjenja šuteva tu su negdje.

• Vjerujem da brani kao da je njegove visine, cim je statisticki tako nisko. Ja ne znam sta uprava misli sa hiljadu golmana u ekipi.

• Ja bi ovo odbranio. Ako ništa ne bi ispao ovako malouman i na kraju bi jeb'o badiju svo crno potomstvo

Objavljene slike

Da se vrati Ross Turnbull iz penzije i stavi rukavice na ruke bolje bi branio od ovog i u svakom normalnom klubu bi bio izbor ispred Sancheza. On sigurno ima eksplicitne slike članova porodica uprave i trenera, jer ne znam zašto bi ga neko ovoliko trpio. Da mu iko u klubu želi dobro, stavio bi ga na klupu i zaštitio bi ga od većih problema.

Ovdje je možda kao u američkim sportovima unaprijed odlučeno koliko će ko igrati i ne gleda se stanje na terenu.

• 2 sedmice kasnije...

Jebem ti matere mater retardiranu, umjesto da ugrabis sansu i spasis nas one smlate ti si haman jos gori od njega. Novi T-rex ili ti ga Kepa sa Temua.

Ma jebat ga, neću ga ni komentarisati kad za 90 minuta nismo ošutali u okvir gola. Eeee zamisli da nismo uspjeli uputiti niti jednu frljoku ako ništa. Kakva genijalna taktika jbte.

• 2 sedmice kasnije...
1 hour ago, diablo_bih said:

Ma suplja, jer je izasla vijest da trazimo novog golmana na ljeto. Uglavnom je istina da ulazu velike nade u Pendersa, ovu dvojicu diletanata ce vjerujem pokusati prodati.

Izaslo je i da se Petrovic vraca i da ce biti u "konkurenciji" za broj 1

• 2 mjeseca kasnije...

Samo da i ovom Kepi sa Temua jebem mamu. Nije branio puno al ono sto je branio sjebo je maksimalno. Protiv Ipswicha penal napravio nad Delapom u 2. minuti a tek protiv Ville kakav je smjesan gol primio u 90+ minuti i time sad imamo da je Villa direktan konkurent i bodovno izjednacena pred zadnje kolo.

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
11 hours ago, Adi said:

Doveli smo golmana koji je statistički bio 21. od mogućih 20 golmana u La Ligi, jedino u čemu se izdvajao je procenat uspješnih kratkih i srednjih dodavanja. Nismo očekivali ništa više.

Secam se Mareskinih reci da je Jorgensen odlican "in terms of distribution"

Koji cirkus..

• 5 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.