Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04 - QPR (A) 28.01.2012, 13:00h

Istaknuti odgovori

losta igra, bezidejnost na oko 20 metara od protivničkog gola ..

nadajmo se da je sve ok sa ramiresom
  • Odgovori 117
  • Pregledi 10,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Vidim da pisete da smo lose igrali, nisam mogao gledat tekmu imo sam u to vrijeme ispit, pa ako ko je gledao tekmu mozel da mi kaze jel uso Lukaku u igru i ako jest kakav je bio, i kako je Torres igra? Vecinu sam tekme procito po vasim komentarima i isto ko da sam je i gledao..;)
Nebi nama ni Xavi ni Iniesta pomogli kad nemožemo stvorit šansu za gol ili otvorit nešto prostora.Nebi komentirao igrače jer mi je stream bio u drugom dijelu ekranu, samo da u slučaju da nekim čudom damo gol, i vise nisam mogo gledat tu našu igru.
nekako mi je smješan penal, vidio sam ovu snimku na sajtu samo, i po njoj mi se čini da ono nije za jedanesterac... :( :(
Ali smo pobijedili. I ne zaboravite to. Završit će jednom i ova glupa sezona, ići ćemo dalje sa novim igračima, boljom igrom... Samo strpljenja. B)

PS. Raul je danas bio, za promjenu, među boljim na terenu
PS.2 Nadam se da će se sad Bane konačno zacementirati na desnom beku, ne želim više Bosingwu gledati tamo
[quote name='Wisey' timestamp='1327770459' post='21089']
Ali smo pobijedili. I ne zaboravite to. Završit će jednom i ova glupa sezona, ići ćemo dalje sa novim igračima, boljom igrom... Samo strpljenja. B)

PS. Raul je danas bio, za promjenu, među boljim na terenu
PS.2 Nadam se da će se sad Bane konačno zacementirati na desnom beku, ne želim više Bosingwu gledati tamo
[/quote]

Tako je.

Mene nervira sada sto svi pricaju: "jao tuga i jad". Da se ne lazemo, to je bilo ocigledno. A sjecam se komentara od prije, tipa: "Pa United pobjedjuje i kad igra ocajno...". Pa evo, mi to sada cinimo...
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1327773413' post='21106']
kad je ždrijeb
[/quote]
Sutra poslijepodne. Čini mi se oko 5 sati, da sam tako negdje vidio. :mellow:
The draw will be made live on [url="http://en.wikipedia.org/wiki/ITV1"]ITV1[/url] at 15:30 GMT on 29 January 2012, with the ties scheduled to be played on the weekend of 17 February, 18 February, 19 February 2012.
[quote name='Semir' timestamp='1327765774' post='21062']
Vidim da pisete da smo lose igrali, nisam mogao gledat tekmu imo sam u to vrijeme ispit, pa ako ko je gledao tekmu mozel da mi kaze jel uso Lukaku u igru i ako jest kakav je bio, i kako je Torres igra? Vecinu sam tekme procito po vasim komentarima i isto ko da sam je i gledao.. ;)
[/quote]

Kakav ispit danas??

@jakovf

Veliš nebi nam pomogli ni Xavi ni Iniesta jer ne stvaramo šanse. Pa valjda bi oni (kao veznjaci) ih trebali stvorit (no bezze priiča)...

Najgore je i danas i kroz cijelu ovu, a i prošlu sezonu, to što nam je vezni red statičan. Bog im dao zdravlje, pa Luiz i Terry se dodaju 5 minuta i niko ne priđe da im pomogne da iznese loptu. Nakon tih 5 minuta priđe Meireles, al ostale dvojice iz veznog nigdje. Otišli su gore u šesnesterac, tako da se Torres mora vratiti nazad da pokupi loptu, da proba šta naparaviti.
Onda ne znam kako je moguće da je Ramires odigrao dobru tekmu, meni je bio malo bolji od Maloude, a puno slabiji od Raula. Dakle slabo skroz.

Gibanje im treba, gibanje. Bez toga ništa. I očekujte opet lošu partiju protiv Swansealone, oni će nas trkom ubit, a uz to znaju i igrati.
Ovaj vezni red s Maloudom ne funkcionira... vezni red odsad mora biti Romeu, Essien i Meireles jer nema Ramiresa. Samo ta veza nešto može napraviti. I eventualno da Lampard nekad uleti
  • Autor
Jao ljudi, pa nama trebaju igrači kako Bog zapovijeda, a ne ovi Meirelesi, Malouda pitzchke materine...pa nije ni čudo što igramo ovako. I staviti Lukakua u napad, nama treba na toj poziciji igrač, a ne skupocjeni ukras (Torres). Pod hitno kupovati igrače!
[quote name='how yes no' timestamp='1327779225' post='21137']

Kakav ispit danas??

@jakovf

Veliš nebi nam pomogli ni Xavi ni Iniesta jer ne stvaramo šanse. Pa valjda bi oni (kao veznjaci) ih trebali stvorit (no bezze priiča)...

Najgore je i danas i kroz cijelu ovu, a i prošlu sezonu, to što nam je vezni red statičan. Bog im dao zdravlje, pa Luiz i Terry se dodaju 5 minuta i niko ne priđe da im pomogne da iznese loptu. Nakon tih 5 minuta priđe Meireles, al ostale dvojice iz veznog nigdje. Otišli su gore u šesnesterac, tako da se Torres mora vratiti nazad da pokupi loptu, da proba šta naparaviti.
Onda ne znam kako je moguće da je Ramires odigrao dobru tekmu, meni je bio malo bolji od Maloude, a puno slabiji od Raula. Dakle slabo skroz.

Gibanje im treba, gibanje. Bez toga ništa. I očekujte opet lošu partiju protiv Swansealone, oni će nas trkom ubit, a uz to znaju i igrati.
[/quote]

Ma faxovi u ovoj BiH su ziva propast, pa kad profesori ne mogu od svojih privatnih poslova, firmi, benzinski i sveg drugog sranja stave da imas na slobodan dan ispit, pa tako..jbga,.
  • Autor
[b]U ponoć je kao što sam rekao počela repriza ove utakmice na SportKlubu+ i ovo što vidim je i više nego ZABRINJAVAJUĆE. Šta se desilo? Ne znam jesmo li u povijesti ovako loše i dosadno igrali. Ma fuckin Siena i Regina iz druge lige Italije su za nas samba&flamengo. [/b]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.