Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04 - QPR (A) 28.01.2012, 13:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 117
  • Pregledi 10,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ponekad se upitam da nisam pogrijesio utakmicu jer ovo nikako ne lici na Chelsea kakav smo svi navikli gledati.
SRAMOTA!!!
Nije vid'lo penala ali de, jedino smo tako mogli zabiti gol. Zasluženo vodimo, drugo poluvrijeme igramo puno bolje kao i obično. :)
Uh jebem ti život, evo Ramiz se povrijedi. Strah me da je neka teža povreda, a tako izgleda jer je koljeno otišlo. :( :(
Lose, ali najbitnije da se ide dalje, Mata opet se jedini istice, nadam se da ce sa Ramiresa sve bti u redu i da ga nisu izgubili na duze vremena
koje sivilo u pm, samo dodati da sam zaspao u 35 minuti utakmice i probudio se u 70-oj, toliko je bila zanimljiva :(
Uzasno lose prvo poluvrijeme, pocetkom drugog malo bolje ali opet posle gola igra opala.. sve u svemu poprilicno lose i strah me sta ce biti protiv Uniteda.. ii steta sto prvenstveno Lukaku nije dobio priliku pa i Bertrand, a mogao je i Cahill dobiti koji minut..
Nedisciplina u ekipi je uocljiva. David Luiz se konstantno zajebava nekim potezima gdje pravi pogreske..
Igramo po sredini terena uglavnom, a tu su nam stacionirani najgori igraci sa najgorom pas igrom.. Nema lopti po strani, ni ubacaja. Ne pravi se visak, kruzimo oko njihove odbrane ko budale..

Jos jedna sramotna igra gdje smo cak dobili penal kao sadaku iz koje smo zabili.. To je bio i jedini nacin da zabijemo, jer dragacije ovi igraci nisu sposobni...

Edit: izdvojit cu Matu kao i obicno i Torresa koji je za razliku od prosli put bolje igrao...
Sturridge je isto bio bolji nego proslu utakmicu ali nije ni blizu kao u prosloj godini...
Zao mi je Ramiza, da su bar na njegovom mjestu bili Meireles i Malouda (obojica)..
Tesko utakmica za gledanje, jedna od tezih. U veznom danas Meireles najboljI! Malouda ocaj... Mata i Torres se jedini isticali koliko su mogli. Nisu to pretjerano dobre partije, ali u ovom sivilu to je prolazna ocjena. Cech nas spasio, hvala mu!

Neka smo prosli i revansirali se na isti nacin QPR-u kao oni nama u ligi - iz nepostojeceg penala! To jos vise boli... Neka vide, kako je kada te neko osteti...

Onih prvih 15 inuta u 2. poluvremenu su dokaz da se moze i mora bolje. Cim smo mali jaci presing stavili odmah su i akcije i prilike dolazile same od sebe...
Vezni nam je ocaj! Ovdje treba pod hitno nekoga dovoditi...

Nadam se da ce se Ramires oporaviti, jer nam je igracki kadar u vezi ocaj, ne treba nam jos jedna povreda!
Gledao sam utakmicu od Ramiresove povrede, imao sam trening.
Zato ne mogu ništa komentarisati, ali po vašim komentarima vidim da je loše.
Jako jako lose,Obrana nam je odlicno igrala ali vezni red kao da je mrtav.
Meireles jako los danas kao i inace sto smo navikli gledati.Ramiresa mi je zao jer se je povrijedio ali danas je bio stvarno prelos.Malouda da ne govorim.
Mata klasican.Sturridge se malo razigrao na odnosu na prosle utakmice ali moze on i bolje.
Neznam sto hvalite Torres-a ali po meni dns je odigrao najlosiju utakmicu u zadnji 2 mjeseca.Kad i dobije loptu ili ju izgubi ili neke pete pokusala ili gura u prazno.
Igra nam je uzas.Nikako ne idemo napred,samo kruzimo ko strvinari i malo reci ma koliko god to boli da smo sa ovakom igrom jedna prosjecna ekipa.
Jako zalosno.Neznam sta taj AVB radi vise ali i sljep vidi da nam treba pojacanja.
[quote name='Marchelo' timestamp='1327762399' post='21027']
Jako jako lose,Obrana nam je odlicno igrala ali vezni red kao da je mrtav.
[b]Meireles jako los danas[/b] kao i inace sto smo navikli gledati.Ramiresa mi je zao jer se je povrijedio ali danas je bio stvarno prelos.Malouda da ne govorim.
Mata klasican.Sturridge se malo razigrao na odnosu na prosle utakmice ali moze on i bolje.
Neznam sto hvalite Torres-a ali po meni dns je odigrao najlosiju utakmicu u zadnji 2 mjeseca.Kad i dobije loptu ili ju izgubi ili neke pete pokusala ili gura u prazno.
Igra nam je uzas.Nikako ne idemo napred,samo kruzimo ko strvinari i malo reci ma koliko god to boli da smo sa ovakom igrom jedna prosjecna ekipa.
Jako zalosno.Neznam sta taj AVB radi vise ali i sljep vidi da nam treba pojacanja.
[/quote]

Nismo gledali istu utakmicu.
losa predstava , bezidejna igra, al eto nek smo im vratili za ono , pamti pa vrati , nadam se da nije nesto lose u vezi Ramiresa :P
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.