Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04 - QPR (A) 28.01.2012, 13:00h

Istaknuti odgovori

Ma treba dati sansu i ostalima da pokazu znanje.. Igrali smo protiv Norwicha u najjacem sastavu pa nismo mogli nista...
Ne mislim cijelu postavu mijenjat ali treba dati sansu onima koji manje igraju...
  • Odgovori 117
  • Pregledi 10,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja bih izostavio Luiza iz sastava u ovoj tekmi. Nekako mi je on tip koji može poluditi odjednom i početi praviti gluposti bez ikakve potrebe. Cahill mi se čini mnogo smirenijim i koncetriranijim u tom pogledu (sličnost sa JT-em) i uz kapitena koji je odigrao mali milion ovakvih utakmica moramo zaustaviti sve pokušaje domaćina. Naprijed sam siguran da ćemo uvaliti koji gol. ;)

Biće prijenosa. :D
Ocekujem kao i u svakoj Cup utakmici barem Bertranda i Lukakua. Ali sumljam, po meni vjerovatni sastav :

cech
bane, cahill, terry, cole
ramires, essien, meireles
sturridge, torres, mata
Samo da ih poderemo! Gledajte ovo, poslije Barce, najveća krađa.
http://www.youtube.com/watch?v=xnHzP7GiOMc&feature=related
[quote name='diablo_bih' timestamp='1327667859' post='20723']
Ali ne toliko vazna kradja ;)
[/quote]
... što ne znači da je treba prešutiti kao da se nije ni desila.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1327667859' post='20723']
Ali ne toliko vazna kradja ;)
[/quote]

Kako nije vazna? Ko ti garantuje da bismo mi zapali u krizu koja je uslijedila nakon tog skandaloznog meca?

Da te podsjetim, evo kakvu smo formu imali prije te utakmice:

H Swansea City 4:1
A Valencia (LS) 1:1
A Bolton 1:5
H Everton 3:1
H Genk (LS) 5:0

Ovo je dovoljno da se vidi koliko je ta kradja uticala na psihu igraca i formu tima u nastavku sezone...
Ja se izvinjavam za dupli post, ali ovo moram okaciti...

Moguci sastavi:

[img]http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2012/1/27/1327680033823/Queens-Park-Rangers-v-Che-001.jpg[/img]

Nas ce vjerovatno biti ovakav, mozda se desi jedna promjena i to je to. Joj de skontajte nam veznog, pa meni se place kad ovo vidim. Rijec "kreativac" nije poznata u nasem timu! Nema Lamparda, nema Meirelesa ali tu je Malouda. Puca mi se od muke!
[quote name='Wisey' timestamp='1327683440' post='20811']
Bolje igrati Oriol-Ramiz-Essien nego ovako. ;)
[/quote]

Vjeruj da je isto brate. Kako god okrenes, nema kreativca ni za lijeka... Ma nas ce Napoli razbiti u LS! I onda neko kaze kako nema mjesta za De Bruynea, Williana... Sve doktori fudbala u odnosu na ovu klosarsku bandu!

Tacno se ne radujem sutrasnjoj utakmici...
[quote name='Adis988' timestamp='1327684007' post='20818']
ako igraci mogu tako lahko pasti iz forme,nakon jednog meca, psihicki i fizicki, onda jbš te igrace...
edit: ovo je bila replika za Twelfth Man
[/quote]

Brze bi se opravili da smo izgubili 3:0 posteno od QPR-a. Nepravda dugo ostaje u glavama...
[quote name='Wisey' timestamp='1327684621' post='20823']
Joj ako Malouda zaigra od prve pojest ću se, majke mi. :D
[/quote]

Najlakse bi mi bilo da je tekma oko 11h pa da je prespavam. :D
[quote name='Wisey' timestamp='1327684621' post='20823']
Joj ako Malouda zaigra od prve pojest ću se, majke mi. :D
[/quote]

Šta je bilo @wisey

Pa ja kad sam bio protiv Maloude, većina me napadala. Govorili kako je on bio naš najbolji igrač prošle sezone i tako slične priče.
Joj kako mi je sad drago što ste uvidjeli isto, što je baba davno.. :P

Sutra ćemo ih pojest, ma nestat će ih. Kako su mi jadni, pogotovo oni njihovi navijači. Kad se sjetim prošle tekme i onog divljanja, žalosni su.

Zato sutra kad se pojavi plava ekspedicija, ima da ih sravni sa zemljom, jedva čekam.
Nisam ja bio među tim što su podržavali FloMoa. Naprotiv, ja sam se zalagao da ga se riješimo još prošle godine u ovo doba. ;)

Sutra jednostavno pokazati ko je gazda, ne dozvoliti im ni milimetar prostora, pritisnuti visoko i zabiti 2-3 komada. Mada čisto sumnjam da će naši ovako odigrati, ali nada umire zadnja. B)
[quote name='Wisey' timestamp='1327688273' post='20852']
Nisam ja bio među tim što su podržavali FloMoa. Naprotiv, ja sam se zalagao da ga se riješimo još prošle godine u ovo doba. ;)

Sutra jednostavno pokazati ko je gazda, ne dozvoliti im ni milimetar prostora, pritisnuti visoko i zabiti 2-3 komada. Mada čisto sumnjam da će naši ovako odigrati, ali nada umire zadnja. B)
[/quote]

Ma mora se popraviti presing!

Mi ne igramo presing protiv ekipa kao sto su QPR, Wigan, Norwich itd... Treba ih stisnuti, da sto prije izgube loptu. A ne pustati ih da oni neometano dodju na 30m do naseg gola, pa tek onda da se pocne trckarati... Jedini recept da se dobije Barcelona je da se nagrne od pocetka, sa jakim presingom, a ove nase kornjace ne mogu odigrati presing protiv ispodprosjecnih ili prosjecnih ekipa...
Lijepo je vidjeti Essiena od prve, steta sto makar Bertrand nece dobiti priliku od prve, a Malouda ce sutra biti kljucni igrac 100% :)
[quote name='Elao' timestamp='1327690459' post='20859']
Lijepo je vidjeti Essiena od prve, steta sto makar Bertrand nece dobiti priliku od prve, a [b]Malouda ce sutra biti kljucni igrac[/b] 100% :)
[/quote]

Kidanja mojih zivaca. :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.