Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kiernan Dewsbury-Hall (2024-2025, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 64
  • Pregledi 3,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sve sto je odigrao dosad za Celzi pokazuje da je drugoligaski igrac. Bas ono nedostatak kvalitete u svakom smislu, posebno fizikalije nema.  Vidjecemo dalje, mali je uzorak ali ne obecava zasad. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma pravi onaj seoski fuzbaler, dao nekad na opštinskom turniru 3 gola, od tad se priča da mu je rođak iz Austrije nasao klub u drugoj ligi Austrije ali nesto zapelo oko papira, u međuvremenu cijelo se

• KDH primjer pravog profesionalca. Postigao je par finih golova u konferenciji, cak se i u CWC upisal u strijelce. Hvala i sretno dalje!

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Ja mislim da je ovaj doveden samo jer su naši nešto zajebali u pregovorima sa Mareskom, tipa kontaktirali maresku bez znanja Lestera. Jer 30 miliona za ovog majmuna, jer se ni po čemu ne uklapa u ekipu, niti Mareska ima toliko kredita i toliko važnosti da bi on mogao da natjera upravu da mu dovedu Halla.

Yossi Benayoun je za ovog igrača izmišljen.

Nikad ovako loš igrač nije igrao za Chelsea od Romanove ere. On dodirne loptu jedino ako ga neko slučajno pogodi u onu glupu brkatu glavu.

Totalni amater. Kao da su nekog usput pokupili na cesti i rekli mu hajde, daćemo ti dres i igraj a on ne zna je li pošao ili došao. Ne zna ni šta igra niti šta treba da radi na terenu. Ko bez glave.

• 1 mjesec kasnije...

Ne znam zašto mu uopšte daje šansu. Bolje nekom omladincu dati šansu, ovaj je svakako sve prilike prokockao. Ne znam kakva to panj ekipa treba da bude da ovaj pokaže barem nešto.

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Evo još uvijek mi nije jasan ovaj transfer. Ovo što je on odigrao ove sezone je mogao i neko od mlađih igrača sa posudbi, kraja klupe ili rezervnog tima. Trebalo mi je više od pola sezone da skontam da je ljevak, toliko je upečatljiv trag ostavio. Prodao bih ga sutra jer ne vidim da ima kvalitete za Chelsea.

Nije se snašao, a više nije ni klinac od 18 godina da ga treba čekati.

Hvala na ničemu i sretan put, ima dosta drugih kojima treba dati šansu.

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Nikad se nije zalio na minutazu, nikad nij govorio protiv kluba lose, naprotiv. Pricao je kako nije znao koliko je Chelsea veci nivo, na kojem nivou su igraci bla bla . Osim toga digao je formu u drugom dijelu sezone. Meni ne smeta on u rosteru, daleko od prvotimca ali za neke rotacije itekako solidan. Svejedno ne mozes izvuci 30mil za njega a Bgm ne mozes ni boljeg dovesti za 30tak miliona. Danas svako kosta 50+ miliona.

16 minutes ago, Bari said:

Nikad se nije zalio na minutazu, nikad nij govorio protiv kluba lose, naprotiv. Pricao je kako nije znao koliko je Chelsea veci nivo, na kojem nivou su igraci bla bla . Osim toga digao je formu u drugom dijelu sezone. Meni ne smeta on u rosteru, daleko od prvotimca ali za neke rotacije itekako solidan. Svejedno ne mozes izvuci 30mil za njega a Bgm ne mozes ni boljeg dovesti za 30tak miliona. Danas svako kosta 50+ miliona.

Ali mozes njegove minute dati nekom omladincu recimo.

Njegova minutaza je zavrsena kad je Konferencija zavrsila. U Ligi Sampiona nema sta traziti, a u Premiershipu svakako prilike nije ni dobio. Ostaju kupovi a mora se i mali Santos gurati ove godine. Jedino ako je zadovoljan ostati da mase peskirima s klupe i uleti ponekad, onda ok. 

34 minutes ago, Whisper said:

Ali mozes njegove minute dati nekom omladincu recimo.

A kojem omladincu a da je bas perspektivan? Ko prati mladje kategorije, ima li kakav vrijedan pomena?

George je dobio priliku, Josh Acheampong je dobio priliku, jos neka dvojica su dobila priliku… mislim da bi i taj veznjak dobio da postoji dovoljno dobar , ko prati malo bolje nek nas prosvjetli.

Ne znam, meni KDH ne smeta u rosteru.

9 minutes ago, Bari said:

A kojem omladincu a da je bas perspektivan? Ko prati mladje kategorije, ima li kakav vrijedan pomena?

George je dobio priliku, Josh Acheampong je dobio priliku, jos neka dvojica su dobila priliku… mislim da bi i taj veznjak dobio da postoji dovoljno dobar , ko prati malo bolje nek nas prosvjetli.

Ne znam, meni KDH ne smeta u rosteru.

Kyano Dyer je zalsuzio vise minuta nego sto je dobio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.