21. januar 2025.1 god. comment_361901 Dobra asistencija Pravi prosjecni igrac, a kao takav barem nije prelos kao neki u ekipi. Prijavi
6. mart 2025.1 god. comment_363053 Ja mislim da je ovaj doveden samo jer su naši nešto zajebali u pregovorima sa Mareskom, tipa kontaktirali maresku bez znanja Lestera. Jer 30 miliona za ovog majmuna, jer se ni po čemu ne uklapa u ekipu, niti Mareska ima toliko kredita i toliko važnosti da bi on mogao da natjera upravu da mu dovedu Halla. Prijavi
6. mart 2025.1 god. comment_363055 Uklapa se on, ali ako se negdje uklapaš ne mora značiti da tu pripadaš. Prijavi
6. mart 2025.1 god. comment_363056 Yossi Benayoun je za ovog igrača izmišljen. Nikad ovako loš igrač nije igrao za Chelsea od Romanove ere. On dodirne loptu jedino ako ga neko slučajno pogodi u onu glupu brkatu glavu. Totalni amater. Kao da su nekog usput pokupili na cesti i rekli mu hajde, daćemo ti dres i igraj a on ne zna je li pošao ili došao. Ne zna ni šta igra niti šta treba da radi na terenu. Ko bez glave. Prijavi
7. mart 2025.1 god. comment_363064 Dewsbury-Hall vs Copenhagen – 74% Pass accuracy – 0 Goals – 0 Assists – 0 Key passes – 0 Big chances created – 0/2 Long balls completed – 0 Fouls won – 0 Fouls committed Completed 90 minutes. Prijavi
15. mart 2025.1 god. comment_363168 Trenutak fudbalskog masterclassa. Kao onda Joe Cole protiv Jedinstva 2006te godine. Prijavi
15. mart 2025.1 god. comment_363169 Borba čovjeka i lopte. U prvom poluvremenu mu su mu u sličnoj poziciji trebala 3 dodira da je iskontroliše. Prijavi
1. maj 2025.1 god. comment_363881 Ne znam zašto mu uopšte daje šansu. Bolje nekom omladincu dati šansu, ovaj je svakako sve prilike prokockao. Ne znam kakva to panj ekipa treba da bude da ovaj pokaže barem nešto. Prijavi
29. maj 2025.1 god. comment_364672 Al kad Wisey sinoc napisa: "Evo ulazi Dewsbery najbolji igrac konferencije", cikno sam Prijavi
7. juni 2025.1 god. comment_364966 Evo još uvijek mi nije jasan ovaj transfer. Ovo što je on odigrao ove sezone je mogao i neko od mlađih igrača sa posudbi, kraja klupe ili rezervnog tima. Trebalo mi je više od pola sezone da skontam da je ljevak, toliko je upečatljiv trag ostavio. Prodao bih ga sutra jer ne vidim da ima kvalitete za Chelsea. Prijavi
8. juni 2025.1 god. Autor comment_365035 On je jedan od onih radnika u firmi koji mudro šuti i minimalno radi, i zato ga niko i ne sabire a plata kapa svaki mjesec bez problema. Prijavi
15. juni 2025.1 god. comment_365216 Nije se snašao, a više nije ni klinac od 18 godina da ga treba čekati. Hvala na ničemu i sretan put, ima dosta drugih kojima treba dati šansu. Prijavi
21. juni 2025.1 god. Autor comment_365318 Ma nikad ne reci nikad, naumpast će našem treneru neka briljantna ideja tipa da ga invertuje na desnog beka. Svakako tamo nema ko da igra sad kad je James veznjak, a Gusto karina. Prijavi
29. juni 2025.1 god. comment_365452 Cini se da mu pasu ovi nekakvi kupovi. Fin gol. Ne zabijaju kod nas igraci puno golove sa golmanima 1 na 1. Prijavi
20. juli 2025.1 god. comment_366087 nema nijedna ponuda za njega, baš čudno treba ga uvaliti kao Čilvel plus duzberi hol gratis Prijavi
20. juli 2025.1 god. comment_366089 Nikad se nije zalio na minutazu, nikad nij govorio protiv kluba lose, naprotiv. Pricao je kako nije znao koliko je Chelsea veci nivo, na kojem nivou su igraci bla bla . Osim toga digao je formu u drugom dijelu sezone. Meni ne smeta on u rosteru, daleko od prvotimca ali za neke rotacije itekako solidan. Svejedno ne mozes izvuci 30mil za njega a Bgm ne mozes ni boljeg dovesti za 30tak miliona. Danas svako kosta 50+ miliona. Prijavi
20. juli 2025.1 god. comment_366090 16 minutes ago, Bari said: Nikad se nije zalio na minutazu, nikad nij govorio protiv kluba lose, naprotiv. Pricao je kako nije znao koliko je Chelsea veci nivo, na kojem nivou su igraci bla bla . Osim toga digao je formu u drugom dijelu sezone. Meni ne smeta on u rosteru, daleko od prvotimca ali za neke rotacije itekako solidan. Svejedno ne mozes izvuci 30mil za njega a Bgm ne mozes ni boljeg dovesti za 30tak miliona. Danas svako kosta 50+ miliona. Ali mozes njegove minute dati nekom omladincu recimo. Prijavi
20. juli 2025.1 god. comment_366091 Njegova minutaza je zavrsena kad je Konferencija zavrsila. U Ligi Sampiona nema sta traziti, a u Premiershipu svakako prilike nije ni dobio. Ostaju kupovi a mora se i mali Santos gurati ove godine. Jedino ako je zadovoljan ostati da mase peskirima s klupe i uleti ponekad, onda ok. Prijavi
20. juli 2025.1 god. comment_366092 34 minutes ago, Whisper said: Ali mozes njegove minute dati nekom omladincu recimo. A kojem omladincu a da je bas perspektivan? Ko prati mladje kategorije, ima li kakav vrijedan pomena? George je dobio priliku, Josh Acheampong je dobio priliku, jos neka dvojica su dobila priliku… mislim da bi i taj veznjak dobio da postoji dovoljno dobar , ko prati malo bolje nek nas prosvjetli. Ne znam, meni KDH ne smeta u rosteru. Prijavi
20. juli 2025.1 god. comment_366093 9 minutes ago, Bari said: A kojem omladincu a da je bas perspektivan? Ko prati mladje kategorije, ima li kakav vrijedan pomena? George je dobio priliku, Josh Acheampong je dobio priliku, jos neka dvojica su dobila priliku… mislim da bi i taj veznjak dobio da postoji dovoljno dobar , ko prati malo bolje nek nas prosvjetli. Ne znam, meni KDH ne smeta u rosteru. Kyano Dyer je zalsuzio vise minuta nego sto je dobio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.