Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kiernan Dewsbury-Hall (2024-2025, 36 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 64
  • Pregledi 3,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sve sto je odigrao dosad za Celzi pokazuje da je drugoligaski igrac. Bas ono nedostatak kvalitete u svakom smislu, posebno fizikalije nema.  Vidjecemo dalje, mali je uzorak ali ne obecava zasad. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Ma pravi onaj seoski fuzbaler, dao nekad na opštinskom turniru 3 gola, od tad se priča da mu je rođak iz Austrije nasao klub u drugoj ligi Austrije ali nesto zapelo oko papira, u međuvremenu cijelo se

• KDH primjer pravog profesionalca. Postigao je par finih golova u konferenciji, cak se i u CWC upisal u strijelce. Hvala i sretno dalje!

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...

Disasi na ljeto operisao kilu i oporavlja se.
Jackson sjebao zglob igrajuci za Senegal i oporavlja se.
KDH dozivio sitnu povredu u Cobhamu tokom treninga i trebao bi biti ubrzo spreman, mozda vec naredni mec.

#zapratite me za vise informacija

• 4 sedmice kasnije...
29 minutes ago, reLo said:

I onda ono kad je onaj Norvežanin promašio zicer, on mu dao loptu. 

Uglavnom, miriše na još jedno pranje novca. 

rekao je diablo da je vec sad bolji od Galagera, i da mu se treba dati jos 10ak utakmica da proradi.

Mislim da ima potencijala, a šanse će dobivati, evo Lavia je već vratio u ambulantu, a evo i Caicedo je danas zamjenjen zbog povrede (ma da je trebo biti zamjenjen i prije zbog loše igre)

• reLo mijenja naslov u #22 Kiernan Dewsbury-Hall
  • Popularna objava

Ma pravi onaj seoski fuzbaler, dao nekad na opštinskom turniru 3 gola, od tad se priča da mu je rođak iz Austrije nasao klub u drugoj ligi Austrije ali nesto zapelo oko papira, u međuvremenu cijelo selo ga zove "đe si fudbaler" iako ima dvije lijeve,i tako vec godinama..

Što Wisey kaze klasični drugoligaški igrač, faca, pojava, govor tijela, ma sve mu je za kantonalne lige.

• 3 mjeseca kasnije...

Da je nekad gurnut u vatru protiv jačih protivnika možda bi i izgledao kao Bakayoko. U svakom slučaju bolje ga se odmah riješiti nego mučiti jedno drugo. Nije velika investicija da se mora trpiti. Vjerovatno je i sam nezadovoljan statusom i rado bi otišao u neki mid-table klub, a naši vjerovatno čiste prostor za nekog drugog. Santos na ljeto, do kraja sezone Casadei ili Chukwuemeka, možda još neko sa strane dođe. Što se mene tiče nije nikad trebao ni dolaziti, a sad ga ne bih tjerao ako on to ne želi.

• 5 sedmica kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.