3. juli 2024.2 god. comment_356464 Red je da i Drinkwater No 2 dobije svoju temu. Nadam se da će ovaj uvod biti pogrešan tj. da će me nekad u budućnosti demantovati. I ko im uopšte daje ovako glupa imena + zašto im daju 2 prezimena? Pederski do bola. Prijavi
4. juli 2024.2 god. comment_356474 Koliko smo se obradovali novom pojačanju, niko kurcem da mrdne da mu temu otvori... Prijavi
20. juli 2024.2 god. Autor comment_356830 Sanjao sam da smo ga poslali na posudbu. Što ima logike kad je Chelsea u pitanju. Prijavi
26. juli 2024.2 god. comment_356937 Kad lik odradi vrhunsku sezonu a mi mu ni slike kod otvaranja teme ni broja dali nismo Prijavi
26. juli 2024.2 god. comment_356942 Komplet vezni red iz prošle sezone je ostao dugo na kontinentalnim prvenstvima. Doveden da premosti tih par utakmica i da se zadovolji trener. U zadnje vrijeme najbolje ispadnu ovi manje zvučni transferi, pa možda nešto i bude od njega. Razočarati me ne može. Prijavi
29. juli 2024.2 god. comment_356989 Je li on na ovim pripremama, što ne igra, nema ga u ekipi ? Sad mi samo recite da ima neku povredu... Prijavi
29. juli 2024.2 god. comment_356995 Stvarno ne znam šta je sa njim, Disasijem i Jacksonom. Za Petrovića su rekli da je povrijeđen i da će se kasnije priključiti (iako mu pakuju šut kartu). Prijavi
29. juli 2024.2 god. comment_356996 Disasi na ljeto operisao kilu i oporavlja se. Jackson sjebao zglob igrajuci za Senegal i oporavlja se. KDH dozivio sitnu povredu u Cobhamu tokom treninga i trebao bi biti ubrzo spreman, mozda vec naredni mec. #zapratite me za vise informacija Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357795 Ovdje lopta ide u njega. On bjezi od lopte i zakaci ga i pada gol. Umjesto da ide da odbrani gol on bjezi ko picka Prijavi
25. august 2024.2 god. Autor comment_357796 I onda ono kad je onaj Norvežanin promašio zicer, on mu dao loptu. Uglavnom, miriše na još jedno pranje novca. Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357799 29 minutes ago, reLo said: I onda ono kad je onaj Norvežanin promašio zicer, on mu dao loptu. Uglavnom, miriše na još jedno pranje novca. rekao je diablo da je vec sad bolji od Galagera, i da mu se treba dati jos 10ak utakmica da proradi. Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357807 Mislim da ima potencijala, a šanse će dobivati, evo Lavia je već vratio u ambulantu, a evo i Caicedo je danas zamjenjen zbog povrede (ma da je trebo biti zamjenjen i prije zbog loše igre) Prijavi
27. august 2024.2 god. comment_357881 On 8/25/2024 at 9:35 PM, Spaha said: rekao je diablo da je vec sad bolji od Galagera, i da mu se treba dati jos 10ak utakmica da proradi. To sam rekao za Laviu! Prijavi
29. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357950 Sve sto je odigrao dosad za Celzi pokazuje da je drugoligaski igrac. Bas ono nedostatak kvalitete u svakom smislu, posebno fizikalije nema. Vidjecemo dalje, mali je uzorak ali ne obecava zasad. Prijavi
30. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357975 Ma pravi onaj seoski fuzbaler, dao nekad na opštinskom turniru 3 gola, od tad se priča da mu je rođak iz Austrije nasao klub u drugoj ligi Austrije ali nesto zapelo oko papira, u međuvremenu cijelo selo ga zove "đe si fudbaler" iako ima dvije lijeve,i tako vec godinama.. Što Wisey kaze klasični drugoligaški igrač, faca, pojava, govor tijela, ma sve mu je za kantonalne lige. Prijavi
7. decembar 2024.1 god. comment_360550 Katastrofa je nesto tipa Bakayoko. Hall je ok, ali ne za nas nivo. Za neke klubove do 10. mjesta bi mogao biti dobar. Prijavi
8. decembar 2024.1 god. comment_360558 Da je nekad gurnut u vatru protiv jačih protivnika možda bi i izgledao kao Bakayoko. U svakom slučaju bolje ga se odmah riješiti nego mučiti jedno drugo. Nije velika investicija da se mora trpiti. Vjerovatno je i sam nezadovoljan statusom i rado bi otišao u neki mid-table klub, a naši vjerovatno čiste prostor za nekog drugog. Santos na ljeto, do kraja sezone Casadei ili Chukwuemeka, možda još neko sa strane dođe. Što se mene tiče nije nikad trebao ni dolaziti, a sad ga ne bih tjerao ako on to ne želi. Prijavi
8. januar 2025.1 god. comment_361532 Već je obavešten da je na transfer listi.... svaka čast upravi i onome koga je tražio/doveo Prijavi
8. januar 2025.1 god. Autor comment_361536 Jedan od rijetkih prvotimaca koji nije nakucao ni 20 postova u svojoj temi na forumu. To dovoljno govori. Prijavi
20. januar 2025.1 god. comment_361876 Prodat, ovom je campionship po mjeri, tu mu je vrhunac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.