Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ulises Dávila (2011-2016, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

http://www.chelseafc.com/javaImages/15/c5/0,,10268~9946389,00.jpg

Rođen je 13.4.1991. u Guadalajari (Meksiko).
Meksi�ki U20 reprezentativac došao je u Chelsea iz Chivas Guadalajare u augustu 2011.
Posuđen je Vitesse Arnheimu (Holandija) do kraja ove sezone.
Davila je potpisao petogodišnji ugovor. Može igrati ofanzivnog veznog ili napada�a.
On je predstavljao svoju zemlju na Svjetskom prvenstvu do 20 godina 2011. u Kolumbiji, i pomogao je Meksiku da osvoji bronzanu medalju, tako što je postiago gol u pobjedi 3-1 protiv Francuske u utakmici za 3. mjesto. Također je odigrao sve preostale utakmice na ovom prvenstvu.

• Odgovori 76
  • Pregledi 10,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Moje mišljenje je da sve ove mladiće odmah treba gurnuti u vatru kako to radi i Wenger.
Mi ih automatski pošaljemo na posudbu a nismo im ni dali priliku da se dokažu.
Ne govorim striktno za Davilu, jer on vjerovatno i nema onu radnu dozvolu, ali se ovo gore svakako odnosi na ostale mladiće.
[quote name='Blues_95' timestamp='1325894511' post='15101']
reLo , pa da budemo kao Arsenal koji godina ne zna za trofej ???
[/quote]
ja mislim da relo nije mislia ka arsenal jer arsenal svaku sezonu zapocne s novom dicom. on je mislia kao i ja i najvjerovatnije i vecina da ne triba sve ove slat na posudbu jer postoji rezerve i postoju utakmice u kojima bi se njima trebale davat sanse a ne da nam momcad crkne nakon pola sata igre
Loše mi poslujemo u nekim stvarima. Npr. ManUtd je kupio pa rekao bih i manjeg talenta od Davile, njegovog sunarodnjaka Chicarita i eno ga Chicarito novi Solskjaer. A naši se "talenti" vuku po posudbama i na kraju se najčešÄ‡e prodaju u neki deseti klub, a ništa ne zaradimo na tome.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1325970170' post='15232']
Loše mi poslujemo u nekim stvarima. Npr. ManUtd je kupio pa rekao bih i manjeg talenta od Davile, njegovog sunarodnjaka Chicarita i eno ga Chicarito novi Solskjaer. A naši se "talenti" vuku po posudbama i na kraju se najčešÄ‡e prodaju u neki deseti klub, a ništa ne zaradimo na tome.
[/quote]

Chicharito manji talenat od Davile????????
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1325972139' post='15262']

Puk'o si ko kokica, Chicharito je jedan od najtalentiranijih,ako ne i najtalentiraniji napadač svijeta trenutno.
[/quote]
I ti malo pucaš. Izvini , al tako je.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1325972139' post='15262']

Puk'o si ko kokica, Chicharito je jedan od najtalentiranijih,ako ne i najtalentiraniji napadač svijeta trenutno.
[/quote]

Izgleda da je baš jaka oluja u Dubrovniku sinoć bila xD ÄŒuj Chicarito xD....Dobar igrač, ma odličan, ali baš to najtalentiraniji napadač na svijetu...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
[quote name='how yes no' timestamp='1329688044' post='28108']
Veliki napredak.
[/quote]

Howyes (tako te zovem od sad :D ) - brate moj jesam se ovim tvojim komentarom ismijao, evo placem, nije fejk smijeh XD :lol:
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329688446' post='28111']

Howyes (tako te zovem od sad :D ) - brate moj jesam se ovim tvojim komentarom ismijao, evo placem, nije fejk smijeh XD :lol:
[/quote]
ja jos ne kuzim o cemu se radi :o
Blues_95 - kaze da je nas mladi napadac ulises davila odgledao današnji mec sa klupe.
Howyes - kaze u tom kontekstu kao "to je veliki napredak za njega"! :D

mene suze obliše :lol:
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329689370' post='28118']
Blues_95 - kaze da je nas mladi napadac ulises davila odgledao današnji mec sa klupe.
Howyes - kaze u tom kontekstu kao "to je veliki napredak za njega"! :D

mene suze obliše :lol:
[/quote]
sad su i mene :lol: :lol:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.