Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ulises Dávila (2011-2016, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 76
  • Pregledi 10,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
[i]Davila se danas vratio sa posudbe iz Vitessea,Chelsea je bio nezadovoljan njegovim statusom u Vitesseu jer je stalno igrao za rezerve. Ulises ce biti u rezervama Chelsea te je jos nepoznato jer je ici na posudbu iduce sezone [/i]
malo sam skeptičan u vezi ovog, taj dečko ne igra ni u rezervama Vitesea konstanto :/ možda bolje da ga se pošalje negdje u španjolsku tamo ti lationameri uspijevaju pokazat ono najbolje
  • 3 sedmice kasnije...
[quote name='Wisey' timestamp='1337267978' post='49400']
[url="http://imgbox.com/aacDkdxG"]http://imgbox.com/aacDkdxG[/url]

Sa velikanima na treningu pred finale CL. :D
[/quote]

pogledajte Drogbu... ljudi se cude kako on jos uvijek onako razbija druge timove... pa samo pogledajte njegovu gradju... pa on ce one bavarce koji su metar i šumska jagoda i imaju 2 deka kilaze razrovat samo tako... rascjepat ce ih ko tuki breskvicu...
:lol: :lol: :lol: joj villas, legendoo...

Kad smo već na ovoj temi, trener Vitessea izjavio kako je Ulises izjemno talentovan, te jedini razlog što nije igrao kod njih je taj što je on izrazita 10-ka, a takav igrač im se ne uklapa u sistem. Šteta, bilo bi puno bolje da je igrao ovu sezonu, no dobro.

Vidjet ćemo kakve će sreće biti u sljedećoj sezoni.
[quote name='how yes no' timestamp='1337271518' post='49427']
:lol: :lol: :lol: joj villas, legendoo...

Kad smo već na ovoj temi, trener Vitessea izjavio kako je Ulises izjemno talentovan, te jedini razlog što nije igrao kod njih je taj što je on izrazita 10-ka, a takav igrač im se ne uklapa u sistem. Šteta, bilo bi puno bolje da je igrao ovu sezonu, no dobro.

Vidjet ćemo kakve će sreće biti u sljedećoj sezoni.
[/quote]
A mislis i da je netanetovan da bi to rekao ? Mislim da kad bi nesto tako rekao da ne bi nijedan igrac CFC ubuduce otisao u Vitess.
jedan od mladih igraca kojeg iz nekog cudnog razloga posebno gotivim, nadam se da ce biti nesto od njega u plavom dresu
[quote name='vedoz' timestamp='1337503916' post='50231']
jedan od mladih igraca kojeg iz nekog cudnog razloga posebno gotivim, nadam se da ce biti nesto od njega u plavom dresu
[/quote]
OFT: O kolega.. dobro dosao ;)

ONT: Neznam iz koeg razloga nije igrao u Vitteseu, ono sto sam ga gledao lik je veoma prodoran i brz :D
  • 1 mjesec kasnije...
Napadač Čelzija Ulises Davila raduje se svojoj prvoj predsezoni sa timom iz Londona.

Menadzer Čelzija RDM ima želju da pogleda iz bliza ovog mladog Meksikanca,koji je proveo prošlu sezonu na pozajmici u Viteseu.
Davila je trenutno kod kuće u Meksiku gde je i izjavio : "Veoma sam srećan što sam ovde,napuniću baterije u društvu moje porodice,radujem se povratku u London,radu sa ekipom,daću sve od sebe."

"Veoma sam motivisan,to je velika šansa za mene i ja sam spreman da je zgrabim.Oni(Čelzi)kažu da sam radio dobro,da su me posmatrali,to mi uliva poverenje,sigurnost i motivaciju."
treba mu dat sansu imamo dosta mladih igraca i to treba iskoristit svi oni mogu postat velike zvijezde Debruyne,Kakuta,Piazon,Mcechran,ako se nevaram Kakuta je izjavio da nezeli vise ic na posudbe sad ako ne dobije sansu nece nikad a od Davile imam dosta ocekivanja
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.