Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Borilački sportovi (boks i slično)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 166
  • Pregledi 19,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• diablo_bih
    diablo_bih

Nikad bolji fight nisam gledao jebem ti zivot, kakvo ispunjenje sna

Evo ponosno vam objavljujem da sam se prije par dana počeo bavit borilačkim vjeÅ¡tinama. 

Svim silama se borim da se natram učit nekako. I evo vježbam već par dana i napredak je vidljiv. Jučer sam učio nevjerojatnih sat vremena. 

• 1 mjesec kasnije...

Dao bi sve samo da ponovno mogu gledat Pride .. al' onaj stari, pravi..

zipa ovih lafčina

http://www.youtube.com/watch?v=sqhKkyRvgjA

• 4 mjeseca kasnije...

Bravo za Stipu, tigrovski se borio. Dos Santos nije bio niÅ¡ta bolji ali ime je presudilo. Ponosan sam Å¡to ima hrvatske korijene i ponosi se njima. 

https://www.youtube.com/watch?v=TSXIr6YmTxI

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Bit će ovo spektakl. Nakon drugog mandata u UFC-u smatrao sam da se treba povući ali Mirko je trenutno jači nego ikad. 

https://www.youtube.com/watch?v=cfAbwdv4MFY

• 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

"Prince" Naseem Hamed poznat kao bokser sa najboljom tehnikom je i zvanično proglašen drugim najboljim sportistom ovog sporta u historij odmah iza legendarnog Muhameda Alija.

https://www.youtube.com/watch?v=aZImvzxfIZ8

Al zaista je lik jedan od najboljih ikada,tehnika savrsena, eskivaza jos bolja, brzina, refleks, sve je imao. Legendarnog Princa sam gledao nekoliko puta i svaki put bi priredio show.

Ja za ovog lika Bgm prvi put cujem. Pomalo mi propagandisticki zvuci da budem iskren. Zna se koja su tri najbolja boksaca ikad:

V. Klitschko, M. Ali i M. Tyson.

Ma Tyson i Klicko spadaju u ovu grupu najboljih samo zbog teske kategorije u kojoj boksuju. Jer ipak je to olicenje "najjačih", nesto kao u atletici oličenje "najbržih" tj. 100m. To su najatraktivnije discipline i naravno da oni sav Å¡lag s torte kupe. 

Meni jedino MMA ima nekog smisla, ovaj obični boks, a pogotovo kad Kličkovi boksuju to je viÅ¡e grljenje nego udaranje. 

Lennox Lewis on Naseem Hamed :

"He got a lot of young BRITISH ethnic minority kids into boxing when they could have turned to crime.

He gave young muslims like Amir Khan positive muslim role models to believe in.He made boxing which is an art form in itself, entertaining and attracted people who wouldn't normally watch it.He was one of those fighter that if they ever lost they gonna retire.

I wish he only would have continued fighting, his bank account was in the millions and he left the sport on his feet. "

Mate Parlov prvi pa Marijan Benes. Nazalost niti jedan od njih nije medju zivima.

Njega sam skroz zaboravio. Mada su i Vladimir i Asaf imali više uspjeha na međunarodnoj sceni od Marijana. Ali Marijan je bio mrcina. I po meni bolji od dvojice nabrojanih. Naravno Parlov je priča za sebe.

• 4 sedmice kasnije...

Cain Velasquez zbog ozlijede otkazao borbu za naslov protiv Werduma, na njegovo mjesto uskače STIPE MIOČIĆ! (06.02.'16)

Imenjače razbij mu pičku!

12642582_10153773687506276_2052033851788

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.