Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Borilački sportovi (boks i slično)

Istaknuti odgovori

[quote name='Blues_95' timestamp='1352919388' post='88681']
Svaka cast Wachu koliko je mrcina izdrzala udaraca .[b] Siguran sam da ,[/b] [b]kada bi Klicko upola manje udaraca primio dozivio bi nokaut .[/b]
[/quote]

Ja nisam siguran.
  • 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 166
  • Pregledi 19,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• diablo_bih
    diablo_bih

Nikad bolji fight nisam gledao jebem ti zivot, kakvo ispunjenje sna

Još jedna fantastična UFC večer je pred nama, u noći sa subote na nedjelju s početkom u 4:00h. Vjerujem da znate da je glavna borba večeri ona između Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza - borba za prvaka u teškoj kategoriju. Napomene radi, u prvoj borbi ove dvojice teškaša titulu najboljeg odnio je Cigano relativno lako nokautiravši Meksikanca. Meni osobno dva najdraža borca u teškoj kategriji, ali ipak prednost dajem JDSu.

Također, jedna od zanimljivijih brobi bit će i ona između Forresta Griffina ( bivšeg UFCovog prvaka ) i Phila Daviesa ( koji je na dobrom putu da postane UFCov prvak ).

[b]UFC 155: Dos Santos vs. Velasquez II[/b]

Junior Dos Santos vs. Cain Velasquez
Phil Davis vs. Forrest Griffin
Tim Boetsch vs. Chris Weidman
Joe Lauzon vs. Gray Maynard
Alan Belcher vs. Yushin Okami

[media]http://www.youtube.com/watch?v=K_Vh6mIKQp0[/media]
malo je rec da je Velasquez unistio JDS-a , nazalost ubio ga je , nadjaco ga u svim segmentima borbe , i stojeci i na podu....nisam vidio vece zelje za pobjedom jos od Fedora...
Junior dos Santos vs. Cain Velasquez:
Part I: http://fightnext.com/video/O81XNK29YKN2/Cain-Velasquez-vs-Junior-Dos-Santos-Part-I--UFC-155
Part II: http://fightnext.com/video/M7S3Y9276BNY/Cain-Velasquez-vs-Junior-Dos-Santos-Part-II--UFC-155

Cain doslovno uništio JDSa. Moram priznat da sam ostao iznenađen pristupom obojice momaka; Cain je želio tu pobjedu čini mi se kao nikada do sad, a Cigano, usprkos najavama o nokautu, izgledao mi je kao da se od početka "prepao", od prve sekunde se povlačio i tako u startu dao prednost već napaljenom Meksikancu. Bilo kako bilo, apsolutno zaslužena pobjeda Velasqueza.
go go JDS :D

http://www.profightstore.hr/novosti/junior-dos-santos-preispituje-strategiju-mozda-sam-trebao-koristiti-svoj-jiu-jitsu/11816.aspx
  • 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Badr Hari slomio stopalo u četvrtfinalu i u polufinalni mec umjesto njega ulazi pobjednik rezervnog meča Dževad Poturak ! 

btw. Cro Cop prosao u finale. Ljudi imate prijenos na OBN-u i Nova TV !

Dobrih borbi veceras.

Ma bez Badr-a nije to to , bilo bi puno bolje finale Cro Cop vs Badr Hari al jbg .. 

I to je to !! Mirko Filipovic je osvojio K-1 World Grand Prix !! 

Hahaha, Dževo bog, tražili ga po dvorani.

Evo malo jučerašnjih slika.

dsc0241rh.jpg

dsc0243on.jpg

dsc0244qy.jpg

dsc0247df.jpg

dsc0250nf.jpg

• 3 mjeseca kasnije...

nista haman niko ne prati UFC , Silva izgubi pojas nakon toliko godina dominacije , neozbiljno je odradio mec i to ga je kostalo , Wiedman je strasan borac i mislim da bi mogao dugo ostati na vrhu....

Jon Jones protiv nekog svedjanina , mislim da ce to bit deranje guzova ne cini mi se ovaj kao neki jeben lik xd

milion dolara je neko uplatio na kladionici na Wiedmana jos i to ide u prilog o namijestanju onda onako nonsalantno ponasanje Silve kao da protiv amatera se bori jbt , kazu bit ce revans do kraja godine

Ma Silva se u redovito u oktagonu ponašao nonšalantno, al ono neku večer je previše, jbga. Ta uplata od milijun dolara na Weidmana pokazuje da tu nešto "smrdi", Weidman nije bio niti favorit prije borbe, a kamo li favorit na kojeg se stavlja milijun dolara, a druga stvar još to što su veoma rijetke tako ogromne uplate na UFC borbe, bez obzira radilo se o borbi za naslov ili ne.

Dalje, sam Herb Dean, sudac borbe, nakon iste je izjavio kako nije bio ni sam siguran glumi li Silva ili je stvarno jako uzdrman. Na kraju je, eto, sudio prekid, u koji ni on, kako sam kaže, nije bio siguran.

Minotauro je također izjavio kako bi se ljudima "sve to zgadilo kada bi znali što se zapravo dogodilo iza kulisa u tom dvoboju". Kad to kaže legenda sporta, čovjek koji nije htio tapkati ni kad mu je polugom ruka slomljena, onda to ima svoju težinu.

Na službenoj UFC-ovoj stranici se pojavila vijest o Chrisu Weidmanu kao privremenom prvaku ( interim champion ). Zašto? Logična objašnjenja nema.

Istraga je već pokrenuta, vidjet ćemo na što će izać sve, al mi se i Silva, definitivno jedan od najboljih, ako ne i najbolji UFCov borac ikada, usrao u ćejif, što bi se reklo.

• 9 mjeseci kasnije...

Ovaj Wanderlei Silva Å¡to je stari sve luÄ‘i 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sTDsneaHwxc

Ja sam nosioc crnog pojasa u karateu :) 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.