Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18 - Fulham (H) 26.12.2011, 14:00h

Istaknuti odgovori

• Autor

Gledao tekmu sa starim i on zaspao. Toliko kako je bila "zanimljiva". Istina da se ove godine prečesto dešava da vratar protivničke momčadi ima najbolji dan karijere kada se igra tekma s nama. Ali na to se ne treba izvlačiti nego više ne znam živ šta reći.

Pa jel sramota da je Fulham imao veći posjed na Stamford Bridgeu, heeeeeeej, veći posjed od nas imali. Pa hebem ti sve.

Dalje. Najkatastrofalnije od svega nisu ovi loši rezultati koje ostvarujemo ove sezone, to je sve odraz "poslovanja" kluba - loše kupovine Benayoun, Meireles, Torres, nerješavanje propalih igrača i dedara Anelke, Kaloua i tako tih, nedovođenje PRAVIH pojačanja. Znači rezultati nisu najkatastrofalnije što nam se dešava, jer oni su odraz našeg poslovanja zadnjih godinu i pol dvije kada smo utanili s kupovinama, igrači u roasteru su stari, istrošeni itd, ne kupuje se pravi igrači koji nam trebaju, a uz te se i ne daje prava šansa našim omladincima. Hoću da kažem s druge strane najkatastrofalnije od svega je izjava AVB-a da NAMA NE TREBAJU NA ZIMU POJAČANJA. Pa koji luđak moraš biti da takvo što kažeš? Ne da nam trebaju novi igrači, nego ih treba podosta i da se kupe barem dva playmakera a ne jedan jer dosta mi je gledati ove "radilice" kako korisnik Lampard kaže.

Vezni red s tri igrača Meireles - Romeu - Lampard. Ma nikakve kreacije, ništa - katastorfa! A još bi katastrofalnije bilo da je Mikel umjesto Romeua igrao. Nije ni čudo onda što nam prosječni Fulham uzme posjed na utakmici (51% Fulham).

Onda ja ne znam što bi hvalio Torresa - ništa se nije promjenilo od kada je došao, apsolutno se ne vidi napredak na njegovoj igri. Svi ga hvalite kako barata s loptom kako je kontrolira i to. Pa s tim je rođen, jašta će nego imati finu tehniku a nitko od vas da kaže istinu da je Torres već godinu dana u klubu, da je plaćen skoro 60 mil. eura i da nije doveden da mu publika plješće kad predribla nekoga, nego da je doveden da igra u špici i da ZABIJA GOLOVE, što on jednostavno ne može. Puko je lik, totalno ima katastrofalnu završnicu i da je Drogba igra od početka uvjeren sam da bi ga zabio barem iz jedne od one tri šanse što je Torres prebacivao gol kad mu se smijala čitava tribina navijača Fulhama.

Ova utakmica je samo pokazatelj da više nije važno koji je vrhunski trener na klupi - jel to Ancelotti, Hiddink, Mourinho, Villas-Boas, to nije važno. To su sve vrhunski treneri. Važno je to što nemamo prave igrače. Od ove ekipe meni bi igrali samo Mata i Sturridge, o ostalim bi nekoliko puta razmislio.

• Odgovori 107
  • Pregledi 15,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nisam gledao utakmicu zbog obaveza na faksu,..

Volio bih da neko postavi malo duzi highlights utakmice i da neko ko ima vremena napise malo veci post o igracima pojedinacno kako su danas odigrali...

Samo bih dodao iako nisam gledao utakmciu, da je i ova rezultat dotrajalosti igraca i nedovoljnog kvaliteta u sredini. Primijetio sam neke da hvale Torresa, drago mi je zbog njega i cestitam mu na asistenciji a Mati na realizaciji... Kako smo primili go, je li posebno necija greska ili???

Primijetio sam i da neki kazu da je njihov golman imao sretan dan a kao mi nismo... hehe Kako je moguce onda da mi nikada nemamo srece?? haha Srece ima ali mi nemamo dovoljno kvaliteta izgleda...

Nisam gledao utakmicu zbog obaveza na faksu,..

Volio bih da neko postavi malo duzi highlights utakmice i da neko ko ima vremena napise malo veci post o igracima pojedinacno kako su danas odigrali...

Samo bih dodao iako nisam gledao utakmciu, da je i ova rezultat dotrajalosti igraca i nedovoljnog kvaliteta u sredini. Primijetio sam neke da hvale Torresa, drago mi je zbog njega i cestitam mu na asistenciji a Mati na realizaciji... Kako smo primili go, je li posebno necija greska ili???

Primijetio sam i da neki kazu da je njihov golman imao sretan dan a kao mi nismo... hehe Kako je moguce onda da mi nikada nemamo srece?? haha Srece ima ali mi nemamo dovoljno kvaliteta izgleda...

Tesko da ce neko imati zivaca za takav post, nema se tu sta reci, balvani i to ti je.

Jedna rijec je odlika nase igre - OCAJ!

A gdje je Cae, Didier bio zadnjih par utakmica, zasto nije zabijao???... Nemojmo sad nagadjati da je igrao ovaj, da je igrao onaj mi bi kao pobjedili...

Mi nemamo nikakvog kvaliteta u sredini da bi nasi napadaci zabijali redovno... Veza je ta koja najvise posla treba da uradi na terenu ali to kod nas nije slucaj....

edit: Jedno mi nije jasno!!... Wisey je rekao da su oni napravili bunker.. Ako je tako kako su onda imali i veci posjed...

Izgleda da svaka ekipa koja se zatvori i igra na kontre moze odigrati vrlo dobro protiv nas i nadati se dobrom rezultatu...

Znaci problem je u nama jer mi smo ti koji njih treba da izvucemo kao sto to radi Barca fantasticno... Izvuci im igrace i napraviti visak.. Ali nasi konstantno kruze oko sensaesterca i ubace loptu medju sumu igraca u sesnaesterac u kojoj tesko ko moze da nesto uradi....

Nista,okrenimo se ligi prvaka i kupu jer je suvisno trositi rijeci o sansama za titulu.Iako nisam gledao utakmicu (sql -.-) po komentarima i izjavama trenera vidim da je Torres odigrao dobru utakmicu sto mi je posebno drago i vjerujem da ce biti jos bolji kad bude dobijao vecu minutazu nakon sto Didier ode na Kup Nacija.

Jesu napravili bunker kad god mi imamo loptu, ali su isto tako kad je oduzmu bili u stanju da se neometano dodaju dok su naši igrači stajali predaleko od njih i nisu vršili nikakav presing (izuzev Torresa u prvih pola sata). A znamo kako Mancho uništava ove 'male' ekipe, na taj kolektivni presing kada po 4-5 igrača zaganja protivnike, oduzmu im loptu i brzo dolaze u šanse jer ovi nisu organizirani pozadi. Na tome moramo itekako raditi. ;) Tako nešto je Andre uspio implementirati u Portu za kratko vrijeme, ali kod nas ne ide baš lako jer imamo puno teškaša pogotovo u sredini koji ne mogu pratiti žestok ritam.

Tekma dosadna, osim pred sami kraj kada su svi naši krenuli naprijed, ali naravno kasno. Cech treci put zaredom isti gol prima, nevjerovatno.

Vezni red spor, da sporiji ne može biti. U napadu Torres se najviše trudio, ali nigdje lopti prema njemu da zabije gol. To si @caeruleus trebao vidjeti, al ne, ti Torresa ne podnosis pa ne gledas nista drugo, već samo to da li je dao gol. Torres i odbrana su danas bili dobri, ostali velika 0..

Malo su Drogba i Malouda (mos mislit) unijeli zivosti, kada su usli.

Onda da pitam @essien5, gdje ti budes prije tekme cijelu sedmicu ili poslije tekme koju pobijedimo??? Zasto se pojavis ovdje samo kad izgubimo i pocnes sa spikom o otkazu treneru i bla bla bla.... Cudno...

Zasto je Fereira danas glumio Robin Hooda, sa onom maskom??

Uglavnom, tituli aufiderzen, ostale tekme igramo za LP. Nadam se trecem mjestu. ;)

žalosno je to što nismo imali vise posjeda u nogama mi smo dali fulhamu da se igra a to je veoma glupo kod bunkeraskih ekipa. jos jedna stvar koju ne podnosim to je kad zabijemo gol povucemo se pa nam protivnici pocnu diktirat ritam i na kraju zabiju. tribali smo dns napadat iz svih mogucih sredstava kao protiv boltona,evertona a mi smo jednostavno bezidejno setali po terenu - branili smo se od fulhama

cuo sam u skoli rezultat, nemam komentara :( , ako neko ima sazetak nek stavi , sve je ovo u kurac otislo .xd

Nista od titule ,borba za ligu prvaka i utakmicu u SUBOTU !!!!!! MORAMO dobit ..

bio sam u skoli pa necu da komentarisem nisam gledao ako moze neko da posalje video

Ma šta će ti video?? Nemaš ništa posebno pogledati. Tekma je bila patnja osim zadnjih nekoliko minuta, kad su se naši nekim čudom sjetili da žele pobjedu i da im je malo remi. Al pozno je to bilo, pozno.

Zasto onda spominjete LP ako nea vec nista ni od lige, pa nedao Bog ako bi prosli Napolia da izvuku Real ili Barcelonu, pa i Bayern, ne bi ih nigdje bilo rasturili bi ih, FA kup treba barem osvojiti

ono što me zabrinjava je to da united s lakoćom daje petarde ovakvim timovima, a mi ,koji po meni imamo uz city najveću individualnu kvalitetu u ligi, takvim ekipama nemozemo gol dati..

stvarno frustrirajuće, patnja, obrana i napad totalno nepovezani...

katastrofa...a i nekuzim zas avb stavlja u igru maludu..pa tu panjinu smo trebali kickat iz kluba odavno

i jos k tome ne daje sansu joshu i nekim ostalim mladima...ja sam uvjeren da bi se ti mladici vise zalagali na terenu od npr. lamparda

ono što me zabrinjava je to da united s lakoćom daje petarde ovakvim timovima, a mi ,koji po meni imamo uz city najveću individualnu kvalitetu u ligi, takvim ekipama nemozemo gol dati.. stvarno frustrirajuće, patnja, obrana i napad totalno nepovezani... katastrofa...a i nekuzim zas avb stavlja u igru maludu..pa tu panjinu smo trebali kickat iz kluba odavno i jos k tome ne daje sansu joshu i nekim ostalim mladima...ja sam uvjeren da bi se ti mladici vise zalagali na terenu od npr. lamparda

Možda mi jednostavno samo mislimo da imamo tako jaku ekipu.

• Autor

Zanimljivo je da nas je 22 glasalo na ovoj temi i svi su znači 100% prognozirali pobjedu, nitko remi. Previše smo optimistični kao navijači.

ono što me zabrinjava je to da united s lakoćom daje petarde ovakvim timovima, a mi ,koji po meni imamo uz city najveću individualnu kvalitetu u ligi, takvim ekipama nemozemo gol dati..

stvarno frustrirajuće, patnja, obrana i napad totalno nepovezani...

katastrofa...a i nekuzim zas avb stavlja u igru maludu..pa tu panjinu smo trebali kickat iz kluba odavno

i jos k tome ne daje sansu joshu i nekim ostalim mladima...ja sam uvjeren da bi se ti mladici vise zalagali na terenu od npr. lamparda

Odličan post. Problem je upravo u tome što si naveo, imamo mi individualni kvalitet, ali ekipu nemamo. Pa nek mi neko kaže da je onaj Young bolji od Sturridgea, da je Nani bolji od Mate, Rooney od Drogbe... Problem je što ne možemo igrati brzo i jednostavno, one-touch play kako to zovu Englezi. Trka, otvaranje, lopta na stranu i onda u 16, zatim kolektivni presing o kojem sam već pisao. ;)

Maloudu je stavio jer nema boljeg, a što je još veća žalost je da je na kraju Malouda bolje odigrao od Lamparda. :D :(

Kod Lampsa nije u pitanju zalaganje, nije nikad kod njega bilo to u pitanju. Usporio je puno, odavno sam ja upozorovao da nam on ne smije biti glavni kreator igre ove sezone. Nismo smjeli dopustiti da ne dovedemo Modrića ili nekog sličnog jer smo se doveli u ovakvu situaciju.

Zato nam prioritet u januaru treba biti kreativan veznjak koji može unaprijediti našu igru ili alternativa je dovesti dobro krilo (po mogućnosti dešnjaka - Hazard ponovo kažem) pa Matu prebaciti na tu poziciju u sredini iza napadača.

PS. sljedeći put svi glasamo za remi B)

Zanimljivo je da nas je 22 glasalo na ovoj temi i svi su znači 100% prognozirali pobjedu, nitko remi. Previše smo optimistični kao navijači.

Cuj previse optimisticni ?

Sta trebamo da "vjerujemo" i remi protiv "jakog" Fulhama ? Sta trebamo onda protiv Manchestera , Arsenala , Liverpoola ? Da ocekujemo da primimo manje od 3 gola ? Stvarno te nerazumijem !!! Ako se neko mogao nadati remiju onda on nije navijac Chelsea , onda je to navijac Arsenala ! ;)

Ja cu uvijek vjerovati u nase momke , nema veze protiv koga igramo !

Cuj previse optimisticni ?

Sta trebamo da "vjerujemo" i remi protiv "jakog" Fulhama ? Sta trebamo onda protiv Manchestera , Arsenala , Liverpoola ? Da ocekujemo da primimo manje od 3 gola ? Stvarno te nerazumijem !!! Ako se neko mogao nadati remiju onda on nije navijac Chelsea , onda je to navijac Arsenala ! ;)

Ja cu uvijek vjerovati u nase momke , nema veze protiv koga igramo !

Ma to se Cero malo zajebava, jašta ćemo neg očekivati pobjedu protiv Fulhama. ;)

Jedina pozitiva sa jučerašnje tekme je slika jednog transa koju sam upravo vidio s natpisom:

THERE IS ONLY ONE CLUB IN FULHAM

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.