Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18 - Fulham (H) 26.12.2011, 14:00h

Istaknuti odgovori

Fulham_copy.png

London Chelsea Football Club VERSUS London Fulham Football Club

STAMFORD BRIDGE, BOXING DAY OF CHRISTMAS

14:00h (Central European Time) / 13:00h (Greenwich Mean Time)

Live on: SportKlub

uvodniÄar: po dogovoru

VaÅ¡a oÄekivanja?

• Odgovori 107
  • Pregledi 15,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Fulham je ove sezone los u gostima sa samo 1 pobjedom, 3 nerjesene i 4 poraza, ocekujem pobjedu ne toliko laganu, rezultat 2:0 ;)

Bez Ramiza smo (kartoniran), a još nije poznato kakve povrede su zadobili Obi i Bane, te da li će Luiz nakon što je preskoÄio Spudse biti spreman.

U najgorem sluÄaju postava će biti:

ÄŒech - Bosingwa, Alex, Terry, Cole - Meireles, Romeu, Lampard - Sturridge, Drogba, Mata

Klupa: Turnbull, Ferreira, Bertrand, Malouda, Kalou, Lukaku, Torres.

Ovo moramo dobiti, nema izgovora, nema opravdanja.. zaostajemo ogromnih 9 odnosno 11 bodova za vodecim dvojcem, a Arsenal i Liverpool su se priblizili na 1 odnosno 3 boda.. tako da SAMO POBJEDA !!!

ne samo ovu, vec i sve naredne, 11 bodova nije malo, a kako City igra u Premiershipu, sanse su male da cemo osvojiti, uf kako bih volio da osvojimo premiership, jer je ovo 20ta sezona otkad je osnovana Engleska Premier Liga :wub:

mada, bilo bi dobro i kad bi zavrsili max treci, a da u CL ostvarimo dobar rezultat, tj prolaz u Finale

Ha samo da deÄki ne slave previše Žićbo...

Samo pobjeda nam daje male šanse za nadu.

Ove sezone smo većinom igrali po sistemu, dva koraka naprijed jedan nazad. Mislim da je vrijeme da napravimo 6 koraka naprijed (Fulham - H, Aston Villa - H, Wolves - A, Sunderland - H, Norwich - A, Swansea - A) i tako osiguramo jednu solidnu bodovnu zalihu pred meÄ ManŠesterom.

Fulham, po meni ekipa koja mi se nikada nije sviÄ‘ala, i uz Stoke City su mi najmrži klubovi u Premiershipu uz klubove iz ManÄestera i Liverpool. Naravno, nadam se pobjedi sa što većom gol razlikom.

Gledam sad mogući sastav Fulhama i mislim se pa nisu oni nimalo lagani i za pocjenjivanje. Naravno vjerujem u pobjedu ali mani ti to što bi kaz`li. :)

Gledam sad mogući sastav Fulhama i mislim se pa nisu oni nimalo lagani i za pocjenjivanje. Naravno vjerujem u pobjedu ali mani ti to što bi kaz`li. :)
Svakako da nisu, pre par kola su Liverpool dobili :D

Sta je s Luiz-om jos se nije oporavio ?

Ama ljudi moji ako mi na svom terenu ne mozemo pobjediti jedan Fulham, koji je 13. na tabeli sa 18 bodova iz 17 utakmica i od toga samo 4 pobjede, ne znam onda sta da mislim.. ako im je Man Utd na njihovom terenu zabio 5 komada mozemo i mi makar 1 gol na svom terenu i osvojit ta 3 boda..

Ama ljudi moji ako mi na svom terenu ne mozemo pobjediti jedan Fulham, koji je 13. na tabeli sa 18 bodova iz 17 utakmica i od toga samo 4 pobjede, ne znam onda sta da mislim.. ako im je Man Utd na njihovom terenu zabio 5 komada mozemo i mi makar 1 gol na svom terenu i osvojit ta 3 boda..

Zar nije Wigan još gori ? ;)

skola mi u 1 i 10 a utakmica u 2 , fuj .. Ocekujem pobjedu ;) COME ON CHELSEA !

Napusti školu ili nemoj sutra ići :P

Bit će teško, ja kako znam mi njih slabo kad nadigramo u posljednje vrijeme. Tako da treba oprezno ući u tekmu. I vrijeme je da Fernando zapoÄne utakmicu, nema smisla ga više držati na klupi.

Zar nije Wigan još gori ? ;)

ee pa onda se trebamo zapitati da li je opravdano ocekivat i plasman na 4. poziciju.. konkurencija u ligi je nikad jaca i ovakve utakmice se moraju dobiti.. desilo se sta se desilo protiv Wigana, desilo se protiv QPR prije toga, ali ako zelimo makar i to 4 mjesto, u ovakvoj konkurenciji, bodove ne smijemo prosipati protiv klubova iz donjeg dijela tabele..

Napusti školu ili nemoj sutra ići :P

Bit će teško, ja kako znam mi njih slabo kad nadigramo u posljednje vrijeme. Tako da treba oprezno ući u tekmu. I vrijeme je da Fernando zapoÄne utakmicu, nema smisla ga više držati na klupi.

Moram u skolu paklena mi situacija , pita me matematiku imam dva keca , i fiziku imam dva i jedan .. za dva . :D :D

Moram u skolu paklena mi situacija , pita me matematiku imam dva keca , i fiziku imam dva i jedan .. za dva . :D :D

Off topic je....al druze ti ga zaribo totalno... ;) :P

Nego jel u 14 h danas tekma???

Ma moramo ovo dobiti, jednostavno moramo!

Ne zelim nikakvo nabijanje (mada ne bih imao nista protiv toga, normalno), meni je dosta i 1:0, 2:1, 3:2... Ne interesuje me rezultat, samo da se uzmu 3 boda. Sada nas ocekuje 7 utakmica protiv ekipa koje su prosjek ili ispod prosjeka, a to su: Fulham, Villa, Wolves, Portsmouth (FA Cup), Sunderland, Norwich, Swansea.

7 pobjeda zvuci kao odlican niz, i mi to mozemo. Samo trebamo ici polako, utakmicu po utakmicu.

Prvi je Fulham danas, trebamo igrati nasu igru i ne bi trebalo biti problema...

Zsto mi ne mozemo igrat kao Mancho,ljudi kad padnu u krizu pobjedjuju minimalno a kad su u formi razvaljuju,neg mi kad padnemo u formi ne mogu nam 5 utakmica pomoc. Al danas sretno momcima.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.