Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18 - Fulham (H) 26.12.2011, 14:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 107
  • Pregledi 15,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Steta, pobjeda bi ovdje dosla kao budali samar, ovako pobjedom Arsenal ih presize a i Liverpool se izjednacava po broju bodova, a da ne govorim sto ce City pobjeci na 13 bodova i ManU na 11 :(

Neće lopta u gol zadnjih 5 minuta, a ostalih 85 što su naši prehodali po terenu i drkali kurac, to ništa jel ?

Kakav golman, ljudi moji. Sami smo sebi krivi. Mjesto da iskoristimo pobjedu nad Cityem i napravimo jednu dobru seriju pobjeda, nama se desi ovo. :angry: Malo je reći da sam iznerviran trenutačno.

Još cu jednom napisat ono šta mislin iako se vas dosta neće složit. Ali svako ima svoje mišljenje.. IGRAČI SU KRIVI KAD NE DAJU ŠANSU ILI KAD LOŠE IGRAJU, ALI LJUDI KAD EKIPA ZNAČI SVI ODREDA STOJE 5 METARA OD IGRAČA KOJEG ČUVAJU I NE IDU AGRESIVNO NA NJEGA TO JE ČISTA GREŠKA TRENERA... BOAS JE NIKAKAV MOTIVATOR I VIRUJTE MI DA ĆEMO POTONIT JOŠ DUBLJE PA KAD ON ODSTUPI NA KRAJU SEZONE TRIBAT ĆE 3 SEZONE ZA REFAT SE....

http://videa.hu/videok/sport/c1-0f-unp2LnK0uocO32xk

Mata ubica, a gledaj Torresa kralja kako kontrolise loptu facom :)

KAD EKIPA ZNAČI SVI ODREDA STOJE 5 METARA OD IGRAČA KOJEG ČUVAJU I NE IDU AGRESIVNO NA NJEGA TO JE ČISTA GREŠKA TRENERA.

Kako to može biti greška trenera ?

nego cija je??? i kad ekipa stoji 10 metara iza centra?

Svi ste kritizirali visoku liniju odbrane i primljene golove zbog nje, a sad kad je promijenio opet ista priča. Igrači moraju napraviti taj presing ali kako kad svi hodaju po terenu. :angry: Vidiš, prošle godine u isto doba imali smo isto bodova, gotovo isti igrači, a dva različita managera.

Ti bas lud essien :o

ko je po tebi kriv šta lampard i bosingwa igraju?? jesi ti kriv? ili ja?

Ja nisam kritizira takvu vrstu obrane pogotovo protiv ovakvih smijesnih ekipa... u biti ovo je malo je rec smijesna ekipa

Mceahran je sto puta bolji izbor od lamparda trenutno a ferreira sigurno moze odigrat 90 minuta a ne ovaj redikul bosingwa... On je jedan od glupljih igrača koji su hodali travom..

Mogli bi mi nekog 18. godišnjaka forsirat, jesti vidli kako ovaj mali Frei igra?

Essien šta je tebi Bosingwa kriv? Čisto solidno je danas odigrao.

koju si ti utakmicu gleda?? nabija je bar 5,6 baluna u gol aut a ovaj frei je radija budalu od njega..

Centaršutevi su bili čist dobri od Bosingwe, problem je što nikoga nije bilo u šesnaestercu.

ma istina prošlo ih je par ali je jako loš pogotovo u obrani boji se krenit na igrača itd.....

Netko od vas je rekao nesto za Freya, momak po meni sa samo 17 godina, odigrao je utakmicu fenomenalno, nije bas ocarao, ali vidi se da je talenat. Rece neko da ne slici na Hazarda, poredis ga izledom (mal, nizak, brz, okretan, dobar dribbler, zna je povuci napraviti fintu, ama bas sve) meni pljunuti Hazard, samo sto je Eden dosta dosta kompletniji od ovog 17-ogodinsnjaka.

Samo da pohvalim Torresa i da kazem TREBA NAM PLAYMAKER xD al stvarno oni nasi napadi ni na sta ne lice, neki centarsutevi nesto ma nista ni s cim, ni jedan normalan napad.. ako ne moze centarsut onda sutaju s 25 i dalje metara ama bas ni jedan organizovan napad u kojem ce odbrana biti izigrana i izbacena.. al hajde sta je tu je idemo dalje i kakva je trenutna situacija prezadovoljan bi bio kad bi sezonu zavrsili na 4. poziciji, s obzirom kako prosipamo bodove.. ako nista Liverpool trenutno gubi :)

Jos kad vidim da je i City kiksa protiv WBA jos vishe popizdim !

A Manu s konbinovanim sastavom razvali Wigan 5:0 a mi tog istog nemozemo dobiti :( ZALOSNO !

Jos kad vidim da je i City kiksa protiv WBA jos vishe popizdim !

A Manu s konbinovanim sastavom razvali Wigan 5:0 a mi tog istog nemozemo dobiti :( ZALOSNO !

To je zato sto je tamo Ferguson srastao za stolicu kao mahovina. Imaju sistem igre, zna se ko sta radi... Dok je kod nas opste rasulo. Ali najveci krivci ove igre su igraci. Dosta ih je dotrajalo i treba fino potrositi 150m na ljeto, da dodju igraci koji ce biti standardni ali i oni koji ce moci sa klupe napraviti nesto. Ovo sto mi imamo na klupi je totalni haos. Jos malo pa ce 1. januar, samo da se prodaju ove babe, ne mogu ih vise smisliti ocima...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.