Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15: Manchester United (A) 06.12. @21:15

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Apsolutno zasluzena pobjeda. Ljudi su nas cak vise izdominirali nego Njukastl prije 10 dana. Skoro 30 suteva, penal, bar 3-4 cista zicera pored golova.

Mi nemamo nikakve sanse za nesto vise od sredine tabele. Iskreno ne bi me iznenadilo da se nakon ove sezone ekipa pocne lagano raspadati. Ima ovdje par dobrih igraca koji bi kvalitetom mogli igrati Ligu Sampiona i nadmetati se za titulu. Nece niko od njih zrtvovati jos 2-3 godine svoje kratke karijere tavoreci u ovakvom klubu. Ostali su smece, ublehasi i samoprozvani talenti a zapravo prdacina.

Previše loših igrača, to se opet vidi. Nijedan ovaj igrač ne vrijedi ni polovine novca koji je plaćen. Naizgled djeluje ok tim, ali je jednostavno prosjek, a rezultati su u skladu sa tim. Nadigra te United za koji se možeš zapitati da li je nadigrao ikoga ove sezone.

Ovakvo sklanjanje protivniku nisam video ni u srpskoj ligi kako se protivnici sklanjaju zvezdi. Pičkasto. Ova pičkica od samozvanog kapitena nek ide u zenski tim da bude kapiten ili nek ide u real kad mu vec puca kurac za Chelsea. Niko ali ama bas niko nije pokazao ni gram zelje. 

Pochu ogroman minus za motivaciju (mada im od derbija ne treba veci motiv) i takticku pripremu. 

U najgorim izdanjima protiv ovih cigana nisam video da nas ovako prebiju nadtrce i fudbalski ubiju u pojam. 

Da su pored Terija i Drogbe ovo pokazali zabranili bi im oni licno da pridju stadionu a kamoli terenu. Napustite mi se kurca svi redom od igraca trenera i onog majmuna americkog od gazde. 

Zbog ovoga treba doci na stadion i izvizdati ih. 

Ovaj mi poraz uopste nije tesko pao, ljudi su bili bolji i zasluzeno pobjedili. United nikad gori ali te dobije rutinski, to ti nesto govori. 

Ne bi pojedinacno o igracima, u globalu smo bili losi.

30 minutes ago, Bari said:

Ovaj mi poraz uopste nije tesko pao, ljudi su bili bolji i zasluzeno pobjedili. United nikad gori ali te dobije rutinski, to ti nesto govori. 

Ne bi pojedinacno o igracima, u globalu smo bili losi.

Meni je ovaj poraz pao mozda najteze u zadnjih nekoliko godina. Raspali United, znaci doslovno raspali, svi ih redom deru su nas veceras oducili od fudbala. 28 suteva uputili, dominirali od prve do zadnje minute i mogli i trebali su nas dobiti 5 razlike i opet bi bilo zasluzeno. Sramota velika da te ekipa u takvom kanalu oduci od fudbala. Pa sramota, ako je iko mislio da idemo dobrim putem, nakon ovog veceras jasno je da je projekat kurac i da imamo picku od trenera koji je muda ostavio kuci. Picke oprostit im necu nikad ovaj poraz.

Isključio tekmu u 70 minutu, i upalio seriju. 

Mislim da je to to što se tiče praćenja utakmica ove sezone. Previše sam im šansi dao svaki put mi se useru u dan. Hvala i pozdravte kod kuće

14 minutes ago, hamco said:

Meni je ovaj poraz pao mozda najteze u zadnjih nekoliko godina. Raspali United, znaci doslovno raspali, svi ih redom deru su nas veceras oducili od fudbala. 28 suteva uputili, dominirali od prve do zadnje minute i mogli i trebali su nas dobiti 5 razlike i opet bi bilo zasluzeno. Sramota velika da te ekipa u takvom kanalu oduci od fudbala. Pa sramota, ako je iko mislio da idemo dobrim putem, nakon ovog veceras jasno je da je projekat kurac i da imamo picku od trenera koji je muda ostavio kuci. Picke oprostit im necu nikad ovaj poraz.

Da je sramota jeste, to se apsolutno slazem. 

Meni nije tesko pao upravo iz razloga jer su nas razbili, npr mnogo, mnogo teze mi je pao onaj remi od 1 1 pod Tuchelom kad smo ih oducili od fudbala. E to je bila tuga. Ovo veceras nije, bolja ekipa je slavila. 

13 minutes ago, Bari said:

Da je sramota jeste, to se apsolutno slazem. 

Meni nije tesko pao upravo iz razloga jer su nas razbili, npr mnogo, mnogo teze mi je pao onaj remi od 1 1 pod Tuchelom kad smo ih oducili od fudbala. E to je bila tuga. Ovo veceras nije, bolja ekipa je slavila. 

Ok ali sta ti to govori? Gdje mi idemo, u kom pravcu? Tad si znao da si bolji od njih i da si samo nesretno remizirao, ovo ti sad pokazuje koliko smo losi i kako te jedna raspala ekipa oducila od fudbala. Ovo je mnogo gore nego taj remi koji ti spominjes. Cak ni rezultat nije toliki problem koliko stanje na terenu. Bili smo nemocni, izgledali smo kao nizerazredna ekipa.

52 minutes ago, Emcomne said:

Isključio tekmu u 70 minutu, i upalio seriju. 

Mislim da je to to što se tiče praćenja utakmica ove sezone. Previše sam im šansi dao svaki put mi se useru u dan. Hvala i pozdravte kod kuće

ja ove sezone nisam citavu utakmicu nisam pogledao. isto se desilo mozda kad nas je sarri vodio, mada sam tada pustao stream u pozadini i slusao komentatora.

Zapisao sam neke stvari na kraju prvog poluvremena u nadi da će drugo biti bolje. Na kraju je drugo bilo podjednako loše, možda čak i gore. Možemo biti prezadovoljni rezultatom. Jedan Manchester United u kojem vlada totalna anarhija je izgledao od prve do zadnje minute kao bolje organizovana ekipa. U svakom smislu su nas nadigrali, što pokazuje svaki statistički parametar. Ometali su naše napade, nisu nam dali da povežemo 3 dodavanja koja ne uključuju 2 štopera i golmana. Brzo su nam oduzimali lopte i još brže dolazili u poziciju da nam zaprijete. Odbrana nam je bila šuplja kao sir, ne mislim na posljednju četvorku nego na svih 10 igrača u polju. Previše prostora između igrača koji su oni dobro koristili. Nije im bila potrebna ni neka pretjerano dobra kombinatorika da stvore sebi prostor. Naši pokušaji pressinga su uglavnom bili jalovi. Osjetio se izostanak Gallaghera jer je izgledalo kao da imamo igrača manje. Njegova dodatna 2-3 kilometra su izostala.

Ja čak ne bih rekao da se naši igrači nisu trudili. Veći problem sam vidio u taktici i tehnici. Dodavanja neprecizna i neodmjerena, prijemi lopte takvi da se ona prosto odbije protivniku u noge. Ne znam koje su nam bile taktičke zamisli, ali niti su nam donijele dominaciju, niti rezultat. U prvom poluvremenu smo čak i stvarali neke šanse. Čak i previše njih i previše dobre s obzirom na to koliko smo bili u podređenom položaju. Šutnuli su nam jedno 30 puta na gol i bilo je za očekivati da dvije lopte završe u golu. Mi smo napravili nedovoljno da dođemo do boda. Drugo poluvrijeme je premalo produženo, ali ko nam je kriv za to. Imali smo prije toga dovoljno vremena da nešto napravimo.

Sve u svemu jedno veliko razočaranje. Rezultat manje igra puno više.

Nedopustivo je da te ovakva ekipa ovoliko izdominira. Shaw, Lindelof, Megvajer i Dalot, to je njihova odbrana. Amrabat i McTominey dva vezna igraca. Sta dalje da pricamo, ljudi su u totalnom kanalu i nikad losiji i kao takvi su nas poderali, razvalali, nismo mogli nista. Mene je ova utakmica toliko razocarala da momentalno zelim otkaz Pochetinu. Ovo je neoprostivo, 28 suteva su nam ljudi uputili, haloooo 28 suteva ekipa koja se raspada i koju jedan Kopenhagan nadigra.

Ja zaista ne mogu da predjem preko ovoga, ovo je dokaz da mi ne mozemo da ovim trenerom nista. Picka i luzer.

Uspjevamo iznova i iznova da od ovog očajnog Uniteda napravimo ekipu koja izgleda sjajno. Dakle njih da gledas protiv Chelsea unazad godinama rekao bi gledaj kako ljudi igraju... Nakon prvog poluvremena sam htio ući na forum i poslati dosta igrača u kurac, na obje strane terena. Dvojac u napadu Mudryk i Jackson amaterskim potezima uništavaju prilike iz kojih se može zabiti, što neko reče pored njih dvojice na terenu Sterling izgleda kao da ima IQ DeBruyne-a....

Odbrana rasulo, Silva ne može da iznese sam ove bogalje, Pudlać standardno iskaran, ni Reece nije bio ništa bolji kad je ušao, samo što je prešao našu polovinu koji put u napadu, Disasi samo postoji tu, bukvalno samo postoji, Colwill nije za lijevog beka...

Raspad sistema

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.